Söndagen

Det blev en betydligt bättre dag än lördagen måste jag säga. Vi bjöd mamma och pappa på söndagsmiddag vilket blev dillkött :) Jättegott! Andréas lagade det mesta och jag inhandlade det vi behövde och lånade en boxer så vi kunde se om vi fick bättre bild med digitaltv. Tyvärr ville inte boxern funka här hemma och vi förstår inte alls varför så det var inte till mycket hjälp. Var trevligt att få bjuda mina föräldrar på lite middag i alla fall :)

Lyckades faktiskt plugga en del igår också trots att min motivation inte var särskilt stor. Och nu har jag kanske lyckats få tag på några böcker till den här kursen begagnat, snacka om att kunna spara lite pengar :) Hoppas bara på att hon kommer ihåg rätt :)

På kvällen blev det promenad och film. "What happens in Vegas" blev det efter att vi börjat kolla på en annan som var hur seg som helst :p "What happens in Vegas" var som alla andra romantiska komedier men jag gillade den ändå. Är så skönt att se sådana filmer ibland, man behöver inte tänka så mycket utan bara småle och må bra :)

Idag måste jag läsa ännu mer om jag ska bli klar med den här tråkiga boken så det är väl bara till att sätta fart antar jag ;p

 

Tortured

Det blev kvällens filmval och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Den var faktiskt riktigt bra och oförutsägbar tyckte jag :) Några halvläskiga scener bara som jag reagerade på, mycket på grund av att jag har lite svårt för det där med naglar i vissa lägen... Se filmen så förstår ni vilka scener jag syftar på :p Rekomenderar er dock starkt att se den :)

Blev bara en kort promenad förut, gick och mötte Andréas. Sen lagade vi riktigt god middag och efter det pluggade jag lite till medan han diskade. Inte ofta man pluggar klockan 9 en lördagskväll :p Hur eller hur har kvällen blivit riktigt bra och mysig så det får väl väga upp den för övrigt tråkiga dagen. Nu ska vi fortsätta mysa en liten stund till framför TV:n , är visst bara jag som börjar bli trött så får väl hålla mig vaken en stund till :p

 

Tråkdag

Idag har varit ruskigt tråkig. Har inte gjort något alls i princip utan bara suttit själv här hemma med skolboken bredvid mig och datorn i knäet. Surfat runt på massa sidor utan att ens läsa något eller titta vad de handlar om. Läst något då och då helt utan anledning bara för att jag inte hade något att göra och något måste man ju göra. Har visserligen läst lite i boken till skolan men den är inte direkt rolig. Förstår inte riktigt vad jag ska få ut av att läsa den, ointressant och tråkigt. Hade kunnat läst betydligt mer eftersom jag suttit här i kanske 6 timmar och bara glott men motivationen har varit som bortblåst. Ska inte lördagar och helger i övrigt vara roliga? Förstår inte hur folk klarar av att leva ensamna! Jag får panik på det, hatar att vara själv.

Tog precis en panpizza för att undvika svält och nu ska jag ta mig ut på en liten promenad åtminstone, soffpotatis som jag är idag. Sen när Andréas kommer hem ska vi fixa riktig mat och titta på film. Hoppas på att mitt tråkhumör och min nedstämdhet har gått över tills dess, annars är jag nog ingen höjdare att umgås med ikväll... Jaja, promenad nu i alla fall. Kanske kommer en filmrecension sen som vi ser någon :)

Hoppas ni andra har en bra lördag i alla fall :) Det verkar ni ju ha eftersom de bloggar jag läser har varit heldöda idag utan några som helst uppdateringar :p

 

Things we lost in the fire

Det blev kvällens film för vår del. Den var rätt bra, vet inte om jag var på fel humör för att se den för det känns som att jag borde tycka att den var bättre :s Den kändes lite lång och utdragen men jag gillade den på något sätt ändå. Andréas somnade efter mindre än halva filmen, stackarn var jättetrött. Det gjorde faktiskt ingenting ändå för det var så mysigt när han låg där och sov i mitt knä :) I vanliga fall brukar jag tycka det är jättetrist. Nu ska jag snart väcka honom så vi kan gå och lägga oss på riktigt istället.

Vi åt grillat hos mamma och pappa ikväll, ringde och bjöd in oss själva :p Så himla gott det var! Det var jättelänge sen vi grillade och nu kanske det var sista gången för i år så vi njöt ordentligt :) Är ju inte så lätt att grilla på balkong liksom.. ;p

 

Må-bra-dagar

Igår träffade jag min gamla vän Malin. Jag hade köpt jättesöta kläder till hennes lilla dotter, bruna och rosa med Bamse på  plus en supersöt mjukisgroda som var knallgrön :) Vi tog en riktig långpromenad i det sköna vädret, solen sken ju och det var jättevarmt. Var så himla härligt att bara gå där och njuta och prata precis som vi gjorde förr :) Malin och jag var nästan sådär läskigt tighta under gymnasiet, vi gick ju i samma klass och så umgicks vi i princip dagligen under en lång period. Har saknat henne :) Känns så skönt när såna vänner kommer tillbaka in i ens liv igen, jag hoppas verkligen att vi fortsätter umgås nu.  Ni vet, hon är en sån där vän som man kan ringa mitt i natten om man skulle behöva :)

Igårkväll såg vi på film, har ju fått vår nya TV nu :p Ja, eller Andréas har köpt en ny. Den är större men lika platt, haha :p Efter att han fixat till några inställningar så funkade bilden rätt okej när vi tittar på "vanlig" TV också. Fast den bilden är ju ingenting mot när vi ser en HD-film ;)

Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Ville inte simma, speciellt inte själv, men visste att jag borde för att inte helt plötsligt inse att jag slutat helt och hållet :p Till slut packade jag i alla fall alla grejer och då kan man ju inte låta bli att åka dit, man kan ju inte packa upp väskan igen och strunta i det. Så nu känns det hur skönt som helst! Är så glad att jag åkte  :) Dessutom var vi bara max 4 personer i den stora bassängen under tiden jag var där så det var toppen. Alla barnfamiljer började komma när jag åkte.. ;p

Dags att ta tag i att städa här hemma nu, det ser ju för jäkligt ut! :p

 

Tentan klar!

Nu är äntligen tentan inlämnad! Så skönt det känns! Den är anledningen till att det varit ganska tyst på bloggen, har knappt gjort något annat och kan ju inte bara tjata om tentan :p Inskickad är den nu i alla fall men med det inte sagt att jag är nöjd. Orkade bara inte mer :p Hoppas på att kunna släppa tankarna på den nu och inte gå och fundera på vad jag kunde gjort bättre.

Jag längtar tills imorn för då ska jag träffa Malin :) Min älskade vän som jag inte umgåtts med på lite mer än ett år nu, det är förskräckligt! Ska verkligen bli kul att träffa henne och hennes lilla dotter ordentligt imorn :)

Just nu ska jag dock krypa ner i sängen hos min älskling och bara vara, det behöver jag. Hoppas på att få sova riktigt gott i natt så det inte blir så tungt att gå upp imorn och så att jag kan få känna mig ordentligt utvilad. Godnatt allesammans!

 

Småkryp

Dessa jäkla småkryp driver mig till vansinne snart! I natt när vi skulle sova fick jag ha ihjäl tre stycken. När den ena var nerspolad och jag lagt mig tillrätta i sängen igen började nästa flaxa in i saker och höras ordentligt och så höll det på. Sen idag på morgonen skulle jag dra upp persiennerna i sovrummet och då ser jag två till. Har ihjäl dem och spolar ner dem i toan och sätter mig sedan i sängen vid datorn. Plötsligt hör jag ännu en. Helt otroligt, 6 stycken på bara 9 timmar! Och jag har en känsla av att det inte är slut än.. De är så himla slöa också, de kan flyga men sätter sig gärna på en och väntar tills man mosat dem, vilket man får göra tio gånger för de är ruskigt tåliga. Samtidigt är jag glad att jag slipper jaga dem i en halvtimme som man får göra med vissa andra djur :p Fönstret stängde Andréas i natt så nu borde inte fler komma in lika lätt i alla fall.
Jag är ingen mördare och jag njuter inte av att döda dem men de ska hålla sig borta! Vill hemskt gärna veta vad det är för kryp också men det tycks ju inte vara det lättaste att ta reda på.

 

Presenter

Dessa två fina saker fick jag av Andréas mamma idag. Bara för att :) Så glad man blir av såna presenter och vad de kan lysa upp hela ens dag! Verkligen jättetack! Och jag som älskar turkost ;)




 

Myshelg

Igår eftermiddag mötte jag upp Andréas när han slutat jobbet så åkte vi och simmade. Hade egentligen ingen större lust men så skönt det var när jag väl var där! :) Förstår dock bara inte varför såna man känner typ halvt om halvt måste sätta sig precis där man simmar så man måste vända precis under röven på dom?! Förstår dessutom inte varför jag känner mig dum för det.

Sedan på kvällen åt vi tacos och mös sedan i soffan framför nya Irene Huss filmen. Tror den hette Guldkalven och den var faktiskt bra. Så skönt att bara koppla av och mysa :)

Idag har jag inte gjort många knop... Eller jo, vi har ju faktiskt städat av lite här hemma och det är ju alltid något. Mamma och pappa var här och fikade en stund med mig i eftermiddags också :) Trevligt, trevligt och det inte är så ofta vi får besök :p Sen åkte jag hem till Andréas mamma och hennes man och där bjöds det på pizza. Jättegott! Var länge sen jag var där så det var riktigt trevligt. Väl hemma igen kikade vi lite på TV och sen ytterligare en film, "A history of violence", riktigt bra faktiskt! :)

Som vanligt när jag skriver är det dags att sova, haha :p Så godnatt :)

 

Hur ska detta gå?

Usch, så jobbig tentan känns idag, har jättesvårt att skriva just nu :s Är så lätt att bara klicka iväg sig någon annan stans och surfa runt lite på nätet och läsa bloggar istället. När jag behöver läsa till skolan kan jag ju alltid tvinga mig själv att stänga av datorn men det är ju svårare nu när jag måste skriva på den. Snackade lite med en basgruppskompis på MSN förut och efter det lyckades jag hitta lite bra grundinformation till en av de svårare saker på tentan. Kändes skönt att veta att jag inte är ensam om att inte förstå allting :) Har nog i alla fall de flesta grunderna klara för mig men fördjupningen känns lite knepigare. Ska eventuellt jobba i eftermiddag också men jag behöver verkligen skriva på tentan nu så på så sätt hoppas jag att de inte ringer igen för jag vill verkligen inte säga nej till jobb. Ska förhoppningsvis iväg och simma en stund sen också och det kan jag definitivt behöva! Bli av med lite av alla dessa stresshormoner som infinner sig extra mycket i tentatider.

Nähä, nu ska jag allt återigen försöka stänga ner internet och fokusera på att skriva :)

 

Godnatt

Första dagen med hemtentan avklarad. Det känns skönt. Är faktiskt relativt nöjd med min insats om jag ser tillbaka på hur ineffektiv jag varit första dagen under mina föregående hemtentor. Idag har jag ju fått något skrivit och det känns faktiskt inte helt omöjligt att skriva den :) Får se hur det känns sen när jag kommer till de delar jag tycker är svåra i och för sig :p Dessutom kommer jag antagligen skriva om det jag skrivit för att jag senare inser att jag inte är nöjd och kan göra det bättre men ett utkast är i alla fall mycket väl på G :) Ikväll har tentaskrivandet varit på snudd till roligt så jag tänker inte beklaga mig än :)

Såg precis den relativt nya svenska filmen "Varg". Den var väl sådär, var inte riktigt beredd på att den skulle handla om det den handlade om så kanske beror på det. Väldigt fina bilder på det norrländska landskapet dock så den fick mig definitivt att längta dit :)

Nu ska jag strax sova, få i mig något lätt att äta först bara. Hoppas på att komma upp tidigt imorn och fortsätta med tentan :) Godnatt allesammans och sov så gott.

 

Nu är det dags...

...att börja skriva på hemtentan. Efter att ha smitit undan med dåliga ursäkter för mig själv hela dagen ska jag nu börja. Känns jobbigt att stirra på ett tomt dokument och inte veta vart jag ska börja men jag blir nöjd om jag så bara skriver 5 rader. Hoppas dock på mer så klart ;p Fast det viktigaste är att jag skriver något i alla fall.

Efter en skön promenad i höstsolen med min älskling borde jag ju fått lite energi till detta :)

 

Hemtentans ankomst...

Laddade precis hem den från skolans hemsida, lustig tid den kom ut på måste jag säga :s Vet inte riktigt hur jag känner inför den men ingen riktig panik ännu utan det känns som att det nog kommer att lösa sig även om allt inte känns glasklart. Vissa saker har ju dock en förmåga att klarna så fort man bara sätter igång med dem. Jag hoppas på det bästa och som sagt på att jag kommer igång med den fort och blir klar i god tid innan deadline. Ska sova på den nu och se om något klarnar under natten. Andréas ska troligtvis jobba på lördag också så då får jag ju lite tid på mig att sitta med den utan att känna att jag försummar vår helg tillsammans :)

Dags att krypa till sängs nu :)

 

SATC

En heldag med Marlene idag, så härligt det har varit! Bara släppa allting och umgås hela dagen. Har blivit mycket prat om allt mellan himmel och jord och en riktigt skön långpromenix på runt en timme :) Smaskade i oss pizza och kikade lite på TV. Sen ikväll blev det som sagt bio; "Sex and the city". Gillade den verkligen, den var både sorglig och lycklig. Den kändes ärlig på något sätt :) Tyckte den skiljde sig lite från serien (har i och för sig inte sett hela) men det gjorde mig inget, den var bra ändå. Ser fram emot uppföljaren som ser ut att bli till :)

Basgruppsarbete och sen seminarie idag på dagen. Äntligen är alla moment avklarade i den här kursen! Imorgon bitti kommer tentan ut. Vet inte om jag vill titta på den eller inte men jag har väl inget val antar jag... Hoppas på att få upp lite tankar rätt fort så jag kan komma igång ordentligt i tid och slippa min sista-minuten-panik men det är väl för mycket begärt :p Får den imorgon och den ska vara inne på onsdag. Är hela helgen förstörd? Ja. Har Sabina ont i magen på grund av det här? Ja. Hoppas, hoppas, hoppas att den inte känns omöjlig att skriva!

Nu väntar jag på två saker:
1. Att Andréas ska komma hem, vilket händer vilken sekund som helst.
2. Att Marlene ska messa och säga att hon är hemma. Känns lite oroligt att hon ligger och kör ända till Södra Vi i mörkret utan belysning på instrumentpanelen :s Detta lär jag få vänta på en halvtimme till kanske.

 

Zzzz

Är helt slut hela jag, både i kroppen och i huvudet.. Föreläsningen idag var kanske inte den bästa men tyckte ändå det var jobbigt att alla klagade. Varför går man bara inte om den är så fruktansvärt dålig och meningslös? Själv ville jag sitta kvar och lyssna för även om han inte knöt an till boken riktigt tror jag att det han sa hade en mening och även om jag inte kände det just då så har jag säkert lärt mig något av det han sa.

Direkt efter föreläsningen stack jag hem till mamma och pappa och slängde i mig lite lunch innan jag drog vidare till jobbet. De ringde i morse och frågade om jag kunde komma in ett par timmar ikväll och det tackar man ju inte nej till :) Fick dessutom två turer till när jag var där så än så länge rullar det på lite lagom. Gick bra att jobba, dock var det lugnare än det kunde ha varit :p Kunde vi ju i och för sig inte veta innan så hade inte jag varit där hade kanske allt varit upp och ner bara för att :p

Efter jobbet har jag hunnit med att handla på Willys och nu har jag äntligen skickat in mina diskussionsfrågor till seminariet imorn. Just det, nästan en timma i telefon med Marlene hanns med också ;p

Varför ska man göra saker pinsammare än vad de är? Något som inte alls behöver vara det minsta pinsamt blir det helt plötligt för att man ska försöka undvika att det blir pinsamt och då gör man det bara tio gånger mer pinsamt än vad det egentligen är. Åh, så typiskt! :p Skönt dock att jag kan skratta åt det och tycka att jag är en stor fjant :)

Mötte en gammal killkompis på Willys. Ja, eller är han det? Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla honom om jag ska vara ärlig men det får nog vara den mest passande benämningen :p Hur eller hur så blev jag verkligen jätteglad utan att egentligen veta varför :) Vi står egentligen inte varann särskilt nära och har inte umgåtts mycket (om ens något?) men jag tror att det var hans personlighet och hans glädje som smittade av sig :) Toppen!

Ska hitta på något tills Andréas kommer nu.. Läsa lite till, se på någon skitserie eller spela TV-spel är de alternativ jag funderat ut :) Borde plocka undan lite för imorn stannar Marlene kvar efter skolan så då har vi en heldag tillsammans att göra något på. Det enda som är bestämt är att vi ska avsluta kvällen med bio: "Sex and the city" :)

 

Filmkväll

Blev en riktigt lyckad kväll igår med Marika måste jag säga. Hade jättetrevligt och kvällen var verkligen välbehövlig det kan jag lova :) VI såg en film som hette "The Bucket List" med Morgan Freeman och Jack Nicholson i huvudrollerna och den var verkligen mysig! Bra skådisar gör ju så klart sitt till också men handlingen gillade jag verkligen. Efter filmen pratade vi om allt möjligt, både djupare och mer ytliga saker. Det var verkligen härligt förutom att allt snurrar så mycket i huvudet efter det ;p

Gissa vad? Jag och Andréas var och köpte en skrivare idag, äntligen! Nu slipper jag släpa med datorn hem till mamma och pappa för att skriva ut saker till skolan :) Jag vet att det finns datorer i skolan men jag gillar dem inte plus att jag tappat bort min kod eftersom jag sällan använder dom. Ska leta fram den, den är inte helt borta säkerligen :p Men en skrivare hemma är definitivt att föredra!

Tog inte igen något pluggande igår natt efter att jag skjutsat hem Marika och idag på dagen gick det inte heller så bra :/ Som tur var gick det något bättre ikväll och jag hoppas på att kunna få samma flyt sista stunden nu innan Andréas kommer hem...

 

Ikväll

Snart kommer Marika. Vi ska ha filmkväll och mysa i soffan med massa gott och bara njuta och ha hur trevligt som helst. Jag har stora förväntningar och jag vet att dom kommer infrias :) Ska snart möta henner nere vid affären, jag ser ut som fan :p Eller åtminstone mitt hår som bara hamnade i en slarvig toffs efter duschen :p Men ska försöka skita i det, kanske bara fixa till toffsen lite? Jaja, blir nog bra vilket som :)

Har tyvärr inte ens pluggat hälften som jag planerat att jag skulle idag. Får ta igen det imorn (lycka till!) eller i natt (ja, eller hur att jag kommer). Mina tankar är i alla fall bra även om de inte infrias i verkligheten :p

Ska hur eller hur fixa till håret något nu och sen traska ner till affären :)

 

Klor

Nu har jag tvättat håret två gånger sedan jag var i simhallen och ändå tycker jag fortfarande att det luktar klor. Hur kul är det egentligen? Försvinner lukten aldrig? Hoppas på att det försvunnit när håret torkat orednligt. Dags att läsa ordentligt till skolan nu, har mycket kvar tyvärr..

 

Vilken helg!

Ojojoj, så fort helgen gått! Och så mycket jag gjort känns det som :) I fredags gick jag upp skapligt för att plugga vilket jag också gjorde :) Sen var det dags att jobba. Var faktiskt riktigt kul, har saknat det de här veckorna :)

Igår gick jag återigen upp skapligt för att plugga och lyckades relativt bra även då. Åkte hem till mamma och pappa en sväng och hjälpte min syster välja ut klänning till bröllopet hon ska på. Hon hade köpt en jättefin som jag blev helsåld på. Vill ha, vill ha, vill ha!! ;p Mötte sen upp Andréas vid simhallen så gick vi in och simmade ca 40 längder igen, hur skönt som helst :) Åkte hem sen och fixade lite mat och pluggade lite till innan vi åkte upp till "Stanleys" för att tvätta min bil. Jäkla automat som vägrade ta kort då! Hade lite kontanter på mig så lyckades få ut polletter i alla fall som tur var. På vägen hem handlade vi "lite" på Willys. Väl hemma fixade jag mig lite mat igen och så kollade vi på "Bee movie". Så jäkla skön! Världens sötaste bi ju :)

Idag var det tvättstugan som gällde direkt när vi vaknade. Mellan turerna ner dit städade Andréas lägenheten och jag trappuppgången. Efter det lagade Andréas en riktig söndagsstek som blev hur god som helst! :) Under tiden satt jag och pluggade :p Efter att ha röjt världens disk som täckte hela köket, plus torkat upp ättiksvatten som jag spillt över en vit stolsdyna (smidigt, jag vet), så åkte vi hem till mamma och pappa där vi började rengöra och vaxa min bil. Hann med taket och huven i alla fall, resterande tar vi lite då och då framöver :) Lyckades bryta av en nagel sådär jättelångt ner ni vet bara för att jag ska på och pilla och slita i saker :p Jag är inte rädd för att få skit under naglarna i alla fall :p Surt dock att den gick av eftersom samma sak hände för ett bra tag sedan och nu har den äntligen växt ut och jag tänkte försöka måla fransk manikyr.. Får vänta någon månad igen då :p
Hem och plugga igen innan jag äntligen satte mig och slappnade av framför TV:n. Såg nyss filmen "Vantage point" som var extremt speciell. Över halva filmen fick man se samma sak hända om och om igen fast från olika personers synvinkel. Blev lite tröttsamt femte gången... Annars var den väl helt okej men inget jättespeciellt enligt min mening.

Nu är det snart dags att sova igen. Känns som att jag hunnit med mycket den här helgen :) Önskar dock att jag hade pluggat mer trots att jag pluggat mer än jag planerat :p Får nog vara rätt nöjd ändå kanske :) Hoppas alla andra haft en bra helg också :)

 

Ännu en vecka avklarad

Ja, en skolvecka åtminstone :p Hade praktikinformation i tisdags och det var både kul och lite skrämmande. Är ju för ung för en hel del praktikplatser, vissa vill jag inte vara på ändå, men man känner ju att ens alternativ blir något färre i alla fall och jag vet faktiskt inte alls vart jag vill vara :s Får väl fundera lite och förhoppningsvis kommer jag på något.
Föreläsningen i onsdags var verkligen kanon! Skönt att ha en riktigt strukturerad föreläsare som vet vad hon ska fokusera på. Det hjälpte mig verkligen massor med boken, kände liksom att bitarna föll på plats :) För mig funkar det inte riktigt att råläsa bara, jag vill hellre höra någon säga det för då går det in bättre :p
Basgruppsarbete och seminarie idag vilket gick bra. Skön seminarieledare och endast 45 minuter långt, det gillar vi ;)

Fick tillbaka min bil i tisdags som Marlenes pappa hade svetsat åt mig. Så himla snäll! Känns verkligen jätteskönt att äntligen fått det klart :) Blir det fint väder i helgen ska den poleras och vaxas ;p

Och just det! Äntligen har jobbet ringt och frågat om jag kan jobba :) Så imorn ska jag jobba en kvällstur, kanske inte världens roligaste egentligen men jag ser ändå fram emot det :) Skönt att få in lite extracash också.

Egentligen är det hel sjukt hur glad amn kan bli över att få reda på att man ska skriva en hemtenta :p Istället för salstentan ska vi nu alltså ha hemtenta, så skönt det känns! Framförallt på ett sånt här ämne kändes det jättejobbigt att behöva sitta i en sal på en bestämd tid och skriva för hand. Fast i och för sig höjer jag kraven påmig själv så mycket på hemtentor.. Hoppas i alla fall på att det går bra och att jag slipper sitta sista kvällen med panik ;)

Nu ska jag kanske göra något vettigt, är vrålhungrig men Andréas är inte hemma än och vi bestämde aldrig hur vi skulle göra med maten idag..  Får vänta tills han kommer, dröjer förhoppningsvis inte sådär väldans länge :)

 

?

Varför känns det såhär? Vad är det? Varför ligger tårarna så nära?

 

"PUCKADE HUNDAR!"

Som Marika så fint utbrast när de skrämde skiten ur oss på vår lilla kvällspromenad :p Haha, vi flög säkert en halvmeter upp i luften båda två när några hundar sprang emot oss (fast på andra sidan om ett staket) och skällde som tusan. Inte lätt att vara förberedd när man inte ser dom ju :p Var mysigt med en promenad i alla fall ikväll för annars har dagen mestadels bestått av plugg, plugg, plugg. Har försökt läsa som en tok, har inte gått jättebra men jag är relativt nöjd över min insats i alla fall. Fruktar dock salstentan som väntar på den här kursen.. Redan nervös, förstår inte alls hur jag ska klara den :s Men men, det löser sig väl precis som allt annat och alla som gått utbildningen före mig har ju klarat den så. Ska göra mitt bästa för att hålla den tanken levande när paniken kommer :p

Nu blir det lite "Skitiga jobb" på Discovery innan det är läggdags, längtar lite efter sängen måste jag säga.. ;) Borde läsa lite till innan jag somnar men det låtsas vi inte om.. ;p Ställer klockan extra tidigt imorn bitti istället.. :)

 

 

I Linköping

Blev lite shopping igår i Linköping men inte mycket. Känns faktiskt bra att jag kunde hålla i plånboken och inte köpa massa onödiga saker som man alltid annars gör. Blev en enda "rolig" sak som var endast till mig personligen och det var en T-shirt :p Funderar på att unna mig de där jeansen nere på JC för 750:- men har inte bestämt mig än. De lär vara slut när jag väl bestämt mig för att köpa dom :p Mamma och pappa handlade en del till bebisen, bl.a. massa fint på Polarn o Pyret :) Så tråkigt det är att köpa nya vindrutetorkare på Biltema förresten :p

Idag har varit en lugn dag. Började den med att ligga kvar i sängen när Andréas gick upp och plugga. Läste inte så mycket men något i alla fall och det är ju det viktigaste :) Funderar på att gå upp tidigt imorn och läsa då men vi vet ju hur det brukar gå för mig.. ;p
På eftermiddagen var jag hos mamma och pappa, systern S med familj var där :) Så mysigt att sitta och hålla lillpojken! Så söt när han sov, såg ut som att han drömde något bra då och då för jag kunde se att han började le ;) Sen rätt vad det var knep han ihop hela ansiktet och gnydde till, då drömde han nog något mindre bra.. Så himla sött! :) De blev glada för alla kläder mamma och pappa hade köpt i alla fall :)

Andréas kom dit och skulle fixa mamma och pappas dator som inte funkat på flera månader. När jag skulle starta upp den då för länge sen så startade den inte, helmysko. Vad gjorde Andréas då? Jo, han startade upp den som ingenting och allt funkade som det skulle. Hur sjukt är inte det?

Precis ätit kvällsmat, bakade mig en pizza :) Får se om jag och Andréas ska se lite Weeds som vanligt nu kanske ;p

 

Hektisk gårdag

Klockan 9 igår började min dag med basgruppsarbete i skolan om intersektionalitet. Vi fick igång en bra diskussion så det var kul :) På lunchen åkte jag och Marlene hem till mig och åt lite och satt och snackade en stund. Sen åkte vi förbi mamma och lämnade bebiskläder och hämtade extranyckeln till min bil. Tillbaka i skolan igen var det dags för seminarie med den där danska läraren. Åh, så bra det gick! Eller inte :p Haha, hon trodde vi satt och sov hela seminariet tror jag eftersom ingen svarade när hon frågade något :p Vi satt ju där som frågetecken och försökte höra vad hon sa men för min del var det i alla fall omöjligt :p

Direkt efter skolan kom mamma och min syster M och hämtade upp mig för att shoppa till lillpojken :) Jag hade det mesta av mitt klart så köpte bara en grön skallra med ett stort grodhuvud, jättesöt! Sen hem till mamma och pappa där vi vände i dörren så åkte vi och köpte blommor. På vägen hem hämtade vi upp pizza som vi slängde i oss lite fort. Sen åkte vi till min syster S som hade kommit hem så vi fick hälsa lite till på lillpojken :) Var jättemysigt och de verkade verkligen uppskatta presenterna :) Han fick skallran, två bodys och två par byxor (jättesöta i brunt med små ugglor på). Sen fick bonusdottern en "Hello Kitty"-prinsesskrona :)

Kom hem till mamma och pappa igen vid strax efter 9 och då la jag mig i soffan och kollade på en film som gick på TV. Skönt efter allt flackande hela dagen! :)

 

Kommer jag lyckas?

Nu har jag tänkt att jag faktiskt ska försöka börja träna lite smått igen. Jag ska inte gå ut för hårt för då funkar det aldrig :p Redan nu promenerar jag ju en hel del, i princip någonting varje dag i alla fall så jag är inte bara en soffpotatis ;p Men någon hårdare träning var det snart ett år sedan jag höll på med. Då spelade jag squash med Andréas och det var ruskigt jäkla kul!! :) Tyvärr så fortsatte vi inte. Nu idag då har vi haft en mysig dag hittils, började med att äta jättegod lunch nere på "Tre rum & kök" och sedan åkte vi till simhallen för att simma. Jag orkade betydligt mer än vad jag trodde. Var flera år sedan jag simmade sist och då tyckte jag det var så tråkigt så då orkade jag ingenting :p Idag simmade vi 40 längder ilket är ungefär 1 km och det gick faktiskt jättebra :) Var superskönt och nu känner jag mig ändå inte sådär äckligt trött som jag brukar när jag har tränat :) Fick dock svinont i nacken när jag simmade men det gick över efter en stund på land som tur var.

Nu plockar jag lite här hemma, ser ut som bara den. Vi skulle behöva städa trappen också, får se om vi gör det också eller ifall vi bara städar lägenheten. Andréas är i och för sig inte hemma men han kommer väl snart :p Har sett till att lämna in min studieförsäkringan och betala in min kåravgift också, känner mig duktig :) Har dragit mig för att lämna studieförsäkran eftersom jag aldrig kommer ihåg mitt pass till e-legitimationen men nu kom det efter en liten stund :)

Vet inte alls vad som händer sen ikväll :s Beror kanske lite på vad Andréas ska hitta på också.. Han ska jobba imorn i alla fall så det blir tidigt i säng ikväll och imorn åker jag troligtvis till Linköping så då kommer väl jag hem lite senare så vi får ingen riktig helkväll tillsammans den här helgen heller.. :( Dessutom ska väl han träffa en kompis någon utav kvällarna så då ses vi ju inte alls.. Jaja, det löser sig väl :) Nu ska jag fortsätta plocka saker, vattna blommor och dra fram dammsugaren :)

 

Moster igen! :)

Så kan jag då glädjande berätta att jag äntligen blivit moster igen! Den här gången till en helt fantastisk liten pojke :) Var uppe på BB idag och fick hälsa på honom, så himla söööt! Han såg så gó ut så det finns inte :) Grattis grattis får jag väl säga ännu en gång ;) Snart får de komma hem och då ska jag och Andréas dit med resterande av presenterna :) Lär väl köpa lite till innan dess kanske.. ;p Idag fick han "bara" ett gosedjur som såg ut som en pojke, kommer inte ihåg vad han heter dock.. Gosedjurspojken alltså, den riktiga lillpojken har de inte bestämt namn på än :p
Blir alldeles bebisgalen nu och vill ha en egen :p Fast jag vet ju innerst inne att det inte alls är rätt tid för oss att skaffa barn nu så det lär inte bli än på ett bra tag i alla fall. Får nöja mig med mina mysiga syskonbarn så länge :)

Annars har veckan präglats av läsande om intersektionalitet. Föreläsningen idag hjälpte faktiskt :) Vet inte riktigt hur jag kopplar det till boken men hur eller hur så kändes i alla fall föreläsningen förståelig och eftersom de ska handla om samma sak känns det bra :) Imorn blir det basgruppsarbete och sen seminarie, får se hur det går.. Den där danskan som ska ha seminariet den här veckan, jippee.. Hoppas på att hon pratar sakta så vi kan förstå vad det är hon säger :p

Nu ska jag slappa lite vi datorn tills Andréas kommer hem, känner mig trött och hungrig men väntar på honom i alla fall :) Läsa mer tänker jag inte göra, nu får det vara nog :p

 

Intersektionalitet

Just nu känns det skit att plugga, det här ämnet är hur svårt som helst känns det som. Har inte kommit alls långt i boken för att det känns så jäkla svårt och komplicerat, förstår liksom inte vad jag läser :s All den tid jag hade planerat att lägga på läsning idag bara rann ut i sanden så jag lär verkligen ha att göra de närmaste dagarna.. Jaja, det är väl bara till att läsa och hoppas på att något går in i alla fall.

Nu kom Andréas hem från jobbet så ska väl se om vi hittar på något innan vi ska sova, är lite sugen på hans pizzabit från igår och lite "Weeds".. ;)

 

Vilken smäll!

Vi låg i soffan och tog det lite lugnt när det plötsligt blev kolsvart. Någon sekund efter att allt släckts hörs en jäkla smäll, lät typ som att halva stan exploderade! Tittade ut och det var kolsvart överallt verkligen förutom ute på Östersjövägen, där lös gatulamporna fortfarande. Lyckades tända några värmeljus men ljuset kom tillbaka nästan med en gång som tur var. Kändes lite lustigt dock.

Förresten, vem var det som lyckades hjälpa grabbarna att klara bågskyttet så de skulle komma vidare i TV-spelet förut då? Jo, jag såklart ;) Hehe, lite stolt måste man ju få vara även om det bara var tur ;p

Nu är det verkligen dags att sova, skakade nyss liv i Andréas men det är fortfarande tyst så får nog ta en runda till :) Godnatt!

 

RSS 2.0