Tvättstugan... Zzzzz...

Fy fasen så tråkigt det är att tvätta! Idag har jag haft tvättstugan 12-17. 5 timmar. 5 TIMMAR! Helt sjukt. Nu är allt tvättat men det är en himla massa kvar att vika. Vet inte riktigt hur jag ska hitta energi till det... Jag som hade tänkt att jag skulle hinna städa också. Tror att jag får lägga ner den planen... Har ju inte direkt någon matlust heller och ingen mat = ingen energi.

Nä, måste ta tag i detta nu. Ikväll ska jag ju beställa pizza och se på film och bara mysa. Då vill jag ha det rent och fint omkring mig :)

Snart...

Nu börjar det mesta bli klart. Sitter med blött hår som måste torka innan sängen väntar. Fuskar nog lite med hårfönen ;) Har varit en hektisk dag, åkte hemifrån strax före 10 i förmiddags och kom hem efter 22 ikväll. Känner mig lite sliten om jag ska vara ärlig. Har mestadels fixat saker till mig själv men hjälpte även syster med de sista förberedelserna.

I förmiddags var vi och fixade naglarna,
jäklarns vilket tempo de hade! De filade och kletade och torkade, kommer inte ens ihåg hur många steg det var :p Men fina blev naglarna i alla fall! Gjorde bara vanlig fransk manikyr och förlängde två naglar men det räcker, vill inte att det ska vara för mycket. Skönt att andra fixar de mesta på en inför såna här saker, imorn behöver jag bara kliva upp och äta lite så åker jag iväg och får både hår och smink fixat. Lyx! Ser fram emot morgondagen även om det känns lite läskigt också ;)

Stressen fortsätter...

Ja, det är fortfarande stressigt som sagt. Även att möhippan och grejen jag planerade på jobbet är över så är det fortfarande mycket just nu... Men men, jag börjar se ljuset och om inte alltför lång tid kan jag koppla av ordentligt. Jag längtar något fruktansvärt! Den här veckan har jag tur som bara jobbar en dag men ändå har jag saker inbokade varje dag. Är tacksam över att jag har ett sånt jobb där sådana här veckor finns även om de är sällsynta :) Nu ska jag ta tag i vårt hem, det har sett ut som ett bombnedslag i någon månad så det måste tas tag i nu känner jag.

Tjing!

Möhippa!

Vi hade möhippa för min kära syster förra helgen. Det blev hur lyckat som helst! Vi dumpade av ett brev och lite kläder som hon skulle ta på sig så fick hon gå och möta oss. Hon var inte glad över outfiten som var cerise/röda randiga tights, röd/svart randig body och en tryckt t-shirt med en snäll bild på henne på framsidan och text på ryggen.

Sedan begav vi oss ut mot Helgenäs fort där en turneriring väntade.
Fasen så kul det var! Även att vi förlorade... Räkmacka till lunch innan ridning väntade. En kul syn! Sen åkte vi in till stan där hon fick spela in en skiva och därefter väntade vattengympa och relax i simhallen. Besällde även dit riktigt god mat. Senare på kvällen rörde vi oss ner mot stans krogar. En riktigt bra dag blev det! Det verkade som att alla var jättenöjda, inte minst syster :) Var helt slut efter allt planerande och alla hinder som kom i vår väg men såhär i efterhand var det helt klart värt det! :)

RSS 2.0