Jobb, jobb, jobb...

Ja, just nu är det fruktansvärt mycket jobb. Den här veckan består liksom förra veckan i princip bara av jobb. Så några uppdateringar blir det nog inte... Har ju inte så mycket av dela med mig av heller när jag bara jobbar. Det är rätt hektiska dagar på jobbet också. Så då har jag talat om läget i alla fall, nästa vecka lugnar det ner sig lite så då kanske jag uppdaterar lite mer :)

Idag kör jag delat arbetspass så just nu är jag hemma och laddar om inför det andra. Ska duscha och fixa lite lunch, hoppas på att hinna få något annat gjort också men vi får väl se hur det blir med den saken ;) Är bara knappt 2 timmar tills jag ska vara på jobbet igen. Ciao så länge!

Jobb, finbesök och alla hjärtans dag :)

Dålig uppdatering på grund av mycket jobb... Har jobbat sedan i fredags och är inte ledig förrän på lördag igen. Känns helt okej ändå :) Har fått byta helger nu också så jag och syster jobbar samma. Hoppas att det blir bra. Fick visserligen göra lite schemaändringar också men i slutändan höjde jag min procent lite i alla fall :)

Igår hade jag finbesök av min moster, min kusin och mitt kusinbarn.
Kul! De firade min examen, bättre sent än aldrig ;) Fick en stor bukett superfina tulpaner och presentkort så jag kan köpa vad jag vill. Det funkar ju alltid :) Bjöd på lite gott fika också, hade bakat både chokladsockerkaka och blåbärsmuffins enligt GI-recept. Supergott! Trevligt att de kom hit, det är inte så ofta som vi träffas såhär.

Alla hjärtans dag har det ju varit också.
Dagen gick tyvärr mest åt till att städa och fixa, ville ju har lite ordning tills jag skulle få gäster. På kvällen åt vi i alla fall god middag och tog det lugnt hemma. Skönt med tanke på att vi jobbar så mycket tvärtemot varandra nu. Nästa lediga dag vi har tillsammans är v. 9... Fick i alla fall jättefina blommor av Andréas! <3

Nä, nu är det dags att fixa till sig inför jobbet. Ska ta nytt kort idag också. Det är väl på tiden med tanke på att det som finns där nu är 4-5 år gammalt... ;) Ha en bra dag!

Kalas igen :)

Fullt upp hela dagen! Började med att spendera större delen av förmiddagen i tvättstugan, alltid lika kul... Men men, det måste ju göras och det är skönt när det är klart. Hämtade sedan upp Andréas på jobbet så åkte vi till stan. Vi shoppade en födelsedagspresent och ett par löparbyxor till mig. Väl hemma körde jag ett pilates-pass, fixade till mig, vek tvätt och plockade undan innan vi åkte på kalas.

Idag var det Andréas mammas man som fyllde år.
Det bjöds på god pizza och senare även glass och hallon. Mmm :) Riktigt onyttig dag i matväg, man måste ju få ha sådana ibland också. Med andra ord har det varit en toppendag med ett trevligt kalas :) Har somnat alldeles för sent hela den här veckan så tänkte se om jag kunde lyckas somna lite tidigare ikväll... Önska mig lycka till ;)


Oväntat jobb...

Syster ringde imorse och ville byta tillbaka våra arbetspass. Bra för mig då jag får jobba mina två kvällar, sen ledig i två dagar innan jag kör två kvällar igen. Annars hade jag fått tre kvällar på raken vilket inte direkt är superkul när Andréas jobbar förmiddag. Så planerade om dagen och gick och jobbade :) Därför har jag väl inte så mycket att dela med mig av idag känns det som... Är rätt trött nu faktiskt men lär nog bli kvar framför datorn en liten stund till i alla fall. Jag har hur eller hur haft en riktig toppendag på jobbet med roliga jobbarkompisar :)

Auktion

Var inställd på en tråksöndag hemma, skulle städa och fixa lite hade jag tänkt. Men så ringde Andréas och sa att han inte tänkte jobba så länge så jag fixade till mig så åkte vi ut till auktionen när han kom hem. Skönt att komma iväg och göra något :) Kanonväder var det ju också, kändes som vår ute, äntligen! Stannade på auktionen ett tag innan vi åkte hemåt.

Stannade till vid stugan och kollade läget på vägen hem.
Haha, bra väg att ta sig fram på :p Vi parkerade bilen och gick sista biten. Det var en härlig blandning av lera, blötsnö, skarsnö och is. Lite hästskit fick vi passa oss för också... Vi klarade oss fram och tillbaka utan att dratta omkull i alla fall, även om vi var lagom blöta om fötterna sen ;)

Åkte förbi föräldrarna så jag fick träffa systersonen lite på eftermiddagen.
Mys! Han är inne i en härlig period och han är verkligen hur verbal som helst! Mys! Väl hemma fixade vi afrikansk gryta och myste framför TV:n :)

Zumba!

Imorse slängde Träningsvärk1 in ett extra zumba-pass så jag och systern bestämde oss för att gå. Fasen så kul det var! Jag har faktiskt inte testat innan, jobbade när de hade prova-på-passen och nu kör de inte igång förrän v. 9. Hoppas att systern kan gå de flesta gångerna för det vore verkligen skoj :) Det kändes dock att man varit ifrån koordninationsträning ett tag för man låg inte på topp direkt ;) Men men, det kommer nog så småningom. Var verkligen sjukt kul i alla fall!

Resten av dagen har bestått av måsten och en snabbvisit hos svärmor.
Mumsade i mig supergod kladdkaka med hallonglasyr... ;) Annars har vi storhandlat och så har jag påbörjat städning. Fixade bara röjningen och dammningen idag så golven kör jag imorn. Har ätit god middag och kollat lite på TV ikväll. Nu ser jag snart inte vad jag skriver längre för jag börjar bli så trött, tror jag säger godnatt :)


Kalasdag

Det har det varit i dubbel bemärkelse! :) Dagen började med lunch på stan med Andréas och en kompis till honom. Riktigt gott! Fixade sedan några ärenden tillsammans lite här och var. När vi kom hem var det dags att börja fixa till oss inför kvällens kalas. Min syster fyllde år igår så ikväll bjöds det på tacopaj och kyckling- och baconpaj. Oväntat gott! Till efterrätt kladdkaka och glass ;) Mmmm, jag älskar kladdkaka! Trevligt kalas och hela familjen var samlad :)

A Walk in the Clouds

Detta är alltså titeln på filmen som jag och svärmor såg. En gammal film från -95 men vi kom fram till att de bästa romantiska filmerna kom däromkring. Jag hade inte sett den innan i alla fall och den var hur fin som helst! Handlar om en man som kommer hem från kriget och har insett vad det är han vill med sitt liv. På affärsresan krockar han med en kvinna på tåget och där börjar det fina :) Extra plus för den fina miljön också :)

Kvällen var hur trevlig som helst!
Vi åt varma mackor och efter filmen satt vi och pratade massor. Jag kom hem jättesent, tiden gick så himla fort! Hoppas att vi gör om det snart, vi har fler romantiska filmer att njuta av :)

Dagen idag har varit kanon. Tvättade på förmiddagen, inte jättekul men det måste ju göras. På eftermiddagen blev det en tripp på stan med mamma, shoppade hem lite nya småsaker som alltid går åt :) Så skönt att ha ett jobb så man slipper fundera på om man har råd med minsta lilla grej! :)

Snart dags att hämta fina sambon på jobbet. Sen väntar nog sängen, godnatt!



Bild lånad från cdon.se



Nytt försök

Jaha, då gör jag ett nytt försök att få lite liv i den här bloggen. På sista tiden har jag inte haft den minsta lust till att skriva något, jag har inte ens läst alla de bloggar jag följer. Vet inte vad som har hänt riktigt, antar att jag inte är van vid att jobba och ha så pass mycket mindre ledig tid hemma... Nu har jag i alla fall lite mer ledig tid då jag dessutom är själv hemma. På både gott och ont ;) Vi får väl se om det kan hjälpa mig ta tag i bloggandet.

En liten uppdatering då, det enda nya är väl att jag har fått klart att jag har ett vik en tid framöver. Känns skönt att veta att jag har något att göra :) Dessutom trivs jag ju så bra på jobbet! Tänker inte dra någon längre update utan annars rullar allt på som vanligt :)

Jobbar extremt lite den här veckan så jag skulle göra ALLT på mina lediga dagar (tvätta, städa, handla, fixa på stan, träna, organisera här hemma m.m.). Ni kan ju gissa hur mycket jag har fått gjort... ;) Men man behöver faktiskt lite ledig tid då man inte gör ett skit också. Har i alla fall fixat lite småplock och kört ett pilatespass idag, hinner kanske lite mer innan jag ska iväg. Filmkväll med svärmor står på schemat ikväll! :)

RSS 2.0