Vart tog helgen vägen?

Vet inte riktigt vad som hände i fredags men träning och handling och sen var hela dagen borta kändes det som. I lördags grillade vi korv hos svärfar med familj. Riktigt härligt! Längesen vi träffades och det var alldeles vindstilla så det var riktigt skönt på deras altan. Hem sen och fixa till mig lite så kom systers sambo och lånade några filmer, sen en snabbis till Willys för att handla lite åt svärmor och sen direkt vidare till Marlenes partaj. Hade riktigt kul :) Ja, allt kanske inte var så kul men det är sånt som händer, hade kul fram tills dess i alla fall :)

Kom hem alldeles för sent och skulle ju vrida fram klockan. Jippie! Var sååå pigg när klockan ringde vid halv 8. Nej, så jag somnade om så vi försov oss till kvart över 8... Tur att vi hann ändå utan att stressa ihjäl oss, inte bara vi som var lite sena :) Så bar det då iväg ut till auktionshallen i Björnsholm. Herregud, auktioner gör en verkligen shoppingberoende! Spänningen på att stå och undra om man får det man lagt bud på eller inte. Riktigt kul! Jag och pappa fick i alla fall en låda med böcker, var en enda bok där i som jag verkligen ville ha men vi fick 15 till ;) Och vi fick betala för det också... ;p

Det bästa med auktionsdagarna är när man kommer hem.
Det är verkligen helt okej då att äta pizza och dricka cola tills man spyr, sitta i mjukiskläder framför TV:n och knappt kunna hålla sig vaken. Man är sååå värd det just då! :) Ja, okej då, det är faktiskt riktigt kul under själva auktionen också :)

I förmiddags blev jag äntligen av med lite hår! Fattar inte varför jag är så seg på att gå till frisören, det är ju helt underbart?! Känner nästan inte håret alls nu, det är betydligt kortare och han tunnade ur det ordentligt. Äntligen :)

Blev visst en hel uppsats det här. Ska ta och plocka iordning på lite grejer nu innan jag sticker. Ha en bra kväll!

Varför är livet så orättvist?

Detta är något jag funderat över de senaste dagarna. Igen kanske jag ska tillägga för jag har funderat över det flera gånger förut. Varför drabbas vissa människor av så otroligt många svårigheter? Som ett test, det testas hur mycket de egentligen kan ta sig igenom innan de bryter ihop och ger upp. Blir så imponerad över alla som klarar av att kämpa sig igenom alla svårigheter de drabbas av och funderar på om jag någonsin skulle kunna finna den orken som de har? Jag antar att de flesta på något sätt gör det även om det ser omöjligt ut. I eftermiddag har jag läst den här bloggen och mina tårar rinner efter att ha fått läsa om hur hela familjen har kämpat i hopp om ett lyckligt slut som inte kom. Mina tankar går till familj och vänner till alla de som drabbas av livets stora svårigheter.

Linköpingstripp

Åkte till Linköping med föräldrarna i söndags, riktigt härligt! Kände att jag verkligen kunde behöva komma bort en liten stund från allt plugg och alla måsten. Skönt att släppa tankarna :) Blev lite shoppat också, bland annat en klänning från Gina Tricot, annars blev det mest småsaker till hemmet. Men det är alltid kul att köpa sånt också :) Hoppas på att jag och sambon kommer iväg dit snart också så vi kan shoppa lite mer... ;)

Den här veckan är en riktig tråkvecka annars som bara består av plugg. Usch! Efter imorgon lugnar dock den här kursen ner sig lite, bara C-uppsatsen som hänger över en sen :p Har i alla fall haft två bra och lättsamma föreläsningar både idag och igår. Nu ska jag plugga lite till seminariet innan sambon kommer hem...

Lördagsmys :)

Egentligen skulle jag och sambon ha fredagsmys med film igår men det gick inte så bra, han somnade... Så vi gjorde ett nytt försök ikväll och då gick det bättre :) Såg först lite av melodifestivalen men hade ingen lust att se hela så körde igång filmen istället. Det blev "The hurt locker" där man får följa en bombgrupp i kriget i Irak. Den var bra men jag trodde nog att den skulle vara bättre... Inte så men det enda man fick göra var att se bombgruppen desarmera bomber... Fine, det var spännande och det fanns mer handling än så men den var faktiskt lite seg tyckte vi båda två. Oj, nu lät det visst väldigt negativt, den var faktiskt bra alltså :) Inte sådär rörig som många krigsfilmer är, mer i min smak :)

 

Nu börjar det verkligen bli vår ute! Vi tog en lång skön promenad ute vid vattnet idag, så himla mysigt! Isen låg kvar så vi kunde gå ut en bit och bara stå där i solskenet och njuuuta :) Det har ju varit en helt perfekt vinter! Massa snö och minusgrader så vi har sluppit allt slask som sen fryser på till isbana, nu kommer ju våren sakta men säkert förhoppningsvis utan större bakslag :)


JAG VANN!

Kommer ni ihåg tävlingen jag var med i hos Mukisannica? Haha, jag vann! Shit, så glad jag blev! Brukar inte vara med i bloggtävlingar eftersom jag "vet" att jag inte kommer vinna men eftersom jag följer hennes blogg och blev helt kär i de fina träorden så var jag ju bara tvungen att vara med :) Och tänk vilken tur! :)


Söndag

Då var ännu en helg nästan slut. Tiden går så himla fort! Var ju som sagt inte så peppad inför skolan i fredags och det var faktiskt ingen jätterolig förmiddag. På eftermiddagen dock passade jag och sambon på att åka iväg och titta i lite affärer och handla några smågrejer. Åt även lunch i simhallens restaurang, helt okej faktiskt :) Så fredagen bjöd på en riktigt bra eftermiddag! Något som jag verkligen behövde, min obehagskänsla ersattes med lyckorus :)

Igår hände inte ett skit. Eller jo, vi gick till Willys och köpte lite fika och bjöd in oss hos svärmor, alltid trevligt :) För tillfället försöker jag få lite pluggat men motivationen tryter som vanligt och datorn lockar alldeles för mycket... ;) Har fått lite gjort och kommer nog få en del till gjort förhoppningsvis.

Inaktiv

Ojdå, har visst varit väldigt inaktiv här på sista tiden. Kan visserligen bero på att det inte händer så mycket. Veckan har varit lugn men jag har helt tappat motivationen till allt. Har en obehagskänsla i magen som inte vill försvinna :s Sambon jobbar kväll och trots att vi träffats lite känns det som att jag inte träffat honom alls... :/ Hmm... Får se hur mycket vi ses i helgen, jag har väl en del att plugga också men vi kanske är vakna under samma tak samtidigt i alla fall :p Ska snart hämta honom från jobbet, ska bli sååå mysigt att sova!

Skola imorn.
Är så opepp som man bara kan bli. En timmes genomgång av hur man söker rätt på skolans biblioteks hemsida lockar liksom inte. Ska visserligen gå igenom det sista inför seminariet med "nya" gruppen också och skriva ut den korta avhandligen. Bara 220 sidor liksom...

Ja, det var väl en liten uppdatering av vad som händer för tillfället i alla fall.
Hoppas på att bli av med obehagskänslan och få lite motivation till att skriva något kul här. Fixa lite bilder också kanske, vi får se :)

RSS 2.0