Bion

I måndags var jag ju då på bio med föräldrarna och såg Svinalängorna. Fy helsike vad bra den var! Precis min typ av film. Det gör det ju inte sämre att både Noomi Rapace och Ola Rapace var med heller för båda är ju hur bra som helst. Leena (Noomi Rapace) får ett telefonsamtal där hon får reda på att hennes mamma är döende. Här börjar filmen och genom tillbakablickar får man följa med på en resa tillbaka till barnsdomen... Filmen skildrar på ett väldigt bra sätt hur det kan vara att växa upp i en missbrukarmiljö och hur det följer med en genom livet. Har ni inte sett den så kan jag verkligen rekomendera den!


Bild lånad från cdon.se


Löpningen igång igen

Äntligen en lugn jobbvecka! Känner verkligen att jag har behövt det. Veckan har bestått av några turer på stan med lite shopping, både jeans och träningsbyxor. Lite annat smått och gott har också hunnits med så som långpromenad vid vattnetm, promenix med fina M och bio med föräldrarna. Ja, ni hör ju hur jag har njutit ;)

Idag skulle jag och systrarna gått på ett zumbapass men båda backade ur av olika anledningar.
Jag var så himla inställd på att komma igång med träning nu så istället för att lägga mig i soffan och slappa så snörade jag på mig löparskorna och gav mig ut en runda. Så himla skönt! Känner mig ganska nöjd för det var lite småkallt och blåste motvind men jag körde på ändå. Nu vill jag bara springa mer och mer och mer. Hoppas den känslan håller i sig... ;)

Nu måste jag sova.
Har en förmåga att alltid lyckas sitta uppe halva nätterna när Andréas lägger sig före mig men ikväll har jag gett mig fan på att det inte ska bli så. Så nu släcker jag ner datorn för idag och säger godnatt!

RSS 2.0