1-årskalas

Igår var det äntligen dags att fira Nova :) Blev ju inget på hennes födelsedag förra söndagen eftersom Eller kräktes så dant. Så igår blev det som sagt av i alla fall och jag tyckte det verkade som att de blev nöjda över presenterna :) Jag och Andréas gav en nalle som jag gjorde i Build-A-Bear Workshop i Köpenhamn förra sommaren. Ellen fick en när hon fyllde två år så ville ge Nova en också :) Snart när jag får ett syskonbarn till får jag göra ännu en, de får sluta skaffa barn jag blir ju ruinerad :p Haha, naedå, men en sån nalle kostar faktiskt uppemot 400 kr att göra så de är inte billiga. Fast det är ju värt det eftersom de känns extra speciella och jag tycker så pass mycket om mina syskonbarn så jag vill ge dem något extra :) Det bjöds på god fika och tårta igår också :)
Sedan på kvällen blev vi bjudna på taccos hos Andréas mamma och hennes man, så himla gott! Hennes tzatziki är något så fruktansvärt god! ;)

Idag har jag och mamma sprungit på stan hela eftermiddagen, Andréas fyller ju år på torsdag. Och han är inte den lättaste att hitta present till kan jag ju lova! Min budget är ju tyvärr inte den största heller.. :@ Hittade i alla fall lite presenter som jag hoppas blir bra men det återstår att se :)

Har precis varit iväg och beställt en skänk till vardagsrummet. Skönt att vi hittade en till bra pris, hoppas bara det blir fint när vi får upp den :)  Får se vad som händer mer ikväll, något måste hända i alla fall känner jag. Har gett promenad och film på förslag till Andréas men inget som passade just nu, kanske senare :)

 

Helkväll med Marika :)

Vilken toppenkväll jag har haft! Marika kom hit runt halv 6 så satt vi och pratade lite. Pizzasugna som vi blev båda två gladde vi oss åt att Torino ligger så nära så gick ner och köpte en pizza som vi delade på. Efter det tände vi lite ljus och kollade på film. Blev filmen om Tina Turners liv, "Tina: What's love got to do with it". Den var faktiskt bra tycker jag :) Är nästan helt säker på att jag sett lite av den förut men kände ändå inte igen något :p
Sedan pratade vi och pratade och pratade om allt möjligt. Var så himla länge sedan jag hade en såhär riktigt mysig tjejkväll :) Har saknat både det och Marika jättemycket! Förut träffades vi rätt ofta och tittade på film och pratade om kvällarna men nu var det alldeles för länge sedan så jag är hur glad som helst att det blev en sån riktig helkväll ikväll! Trots att den här dagen började väldigt sent för min del och jag var inställd på att gå och sura över det så blev det extremt lyckat :) Kändes bra att helt oplanerat få en såhär trevlig kväll :) Tack Marika för en toppenkväll!

Nu ska jag sluta tjata om hur kul jag har haft det och gå och styra med något annat :p Kanske fixa det sista på Novas paket och skriva grattiskortet? Ja, så får det bli :)

 

Sommarfest

Ikväll var vi alltså på sommarfest med Andréas jobb. Kom dit lite lagom till maten sådär. Tyvärr var den inte alls lika god som förra året.. :/ Hade trevligt med de som satt vid vårt bord i alla fall och senare så spelade NMA, de var riktigt duktiga! Dansade lite grann, Andréas var värre än mig :p Det var kul i alla fall :) Inte samma sak som när man fått i sig lite mer dricka men det var absolut kul!
Skulle gå in i tältet och hämta våra grejer lite senare och så tragiskt det är att höra riktigt fulla människor sitta och svamla och sluddra fram "Du är den vackraste på jorden" helt seriöst som om han gjort något fel tidigare. Då är det skönt att veta att man inte druckit så mycket!

Haha, så träffade vi en kompis på vägen hem :p Snart 15 år gammal från Vetlanda och helt ovetandes om att skämten Andréas och Micke drog handlade om honom. Så han tror i alla fall att de är riktiga kompisar och att de ska festa ihop snart.. Själv höll jag mig på en lagom nivå och lät honom inte tro för mycket, men så var ju jag nyktrast också ;p

Nu är det dags för sängen, är dock vrålhungrig så får nog bli ett snabbstopp i köket på vägen :p Hoppas ni haft en trevlig kväll allesammans :)

 

En trevlig dag

Ja, det blev det verkligen idag! Har varit på stan med Andréas och hans mamma och tittat lite, finns så mycket snygga kläder jag skulle kunna önska mig i present men orkar inte prova ju :p Får ta det en annan dag. Sen efter det åkte vi hem till oss och fikade, Andréas bror med sambo och dotter kom också så det var hur trevligt som helst verkligen :)
Nu sitter vi vid varsin dator och bara tar det lugnt. Snart dags att fixa till sig och åka ut till Lysingsbadet, är Slip-fest där ikväll. Tyvärr är vädret inte det bästa men hoppas på att det inte tänker regna mer ikväll nu så vi kan få njuta av god mat och trevligt sällskap :)

Ciao så länge!
 

Midsommarhelgen

Ja, här kommer då min uppdatering:

Midsommarafton var jättehärlig ute i stugan. Åt sill och potatis följt av jordgubbstårta. Åkte sen in till stan och hämtade Andréas så när vi kom tillbaka blev det dans kring midsommarstången vi hade byggt :) Blir så roligt när man har barn med som tycker det är jättekul :) Pappa lärde Ellen en ny fras så hon gick runt till alla och sa "Får jag lov?", hur söt som helst! Och när Andréas drog henne ett varv i skrindan på gården och den gnisslade sa hon "Det låter precis som Sabinas bil!", tack för den ;p
Sen snacks och dricka under tiden som vi pratade och spelade spel. Kommer inte ihåg vad det hette men man fick i alla fall ett slags ämne och sen skulle man skriva ner vad man tänkte på på ett papper och så skulle man ha skrivit samma som sin partner, det gick inte så bra för mig och Andréas :p Fast det var kul ändå :)

På lördagen fyllde pappa år så då firade vi honom och sen var det jobb som gällde för min del. Jobb även på söndag förmiddag och sen skulle vi ha firat Nova eftersom hon fyllde år då men Ellen hade kräkts en hel del så det blev inställt. Vi vet fortfarande inte om det var någon maginfluensa eller om hon fick i sig något dåligt från brunnsvattnet som hon drack i stugan. Nu mår hon bra i alla fall :)

Skulle åkt till M i Vimmerby i måndags men mådde verkligen inte bra så det blev uppskjutet till onsdagen. Tog mig efter mycket om och men ner på stan med mamma för att handla present till bonus-systerdottern Alva. På tisdagen blev det jobb och sen promenix med Marika. En riktig sommar-promenads-slinga gick vi i den otroliga blåsten :p

Vimmerby på onsdagen en sväng, pratade och gick promenad och hade det allmänt trevligt som vanligt :) Idag då fyllde Alva år så då var det kalasdags :) Hon verkade bli glad över presenterna som var en barbie, en klänning och ett par örhängen.

Detta var ett försök till en kortfattad uppdatering, vet inte om jag lyckades men hoppas på det ;p Dags att mumsa varma mackor snart :)




Utmaning

UTMANING
Jag har blivit utmanad av Camilla.

Regler:

- Beskriv först reglerna. - Svara på alla frågor. - Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din. - Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!

Fem saker som finns på din Att-göra-lista-idag?
Göra mig i ordning
Slå in paket
Gå på födelsedagskalas
Fixa i garederoben
Vika upp fler lådor

Vad gjorde du för 10 år sedan?
Oj, ska jag komma ihåg det? :p Jag var 10 år i alla fall, skulle snart fyllla 11. Kan inte komma ihåg att något särskilt hände då utan det var nog ett vanligt sommarlov då jag umgicks med mina kompisar och tvingade pappa att spela krocket med mig ute i stugan så fort jag var där :)

Ställen du bott på?
Radhus i Örbäcken tillsammans med mina föräldrar
Lägenhet i Johannesdal där jag bor nu tillsammans med min sambo Andréas

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
Bygga ett hus
Ta MC-körkort och köpa MC
Resa
Shoppa
Skänka till familj och välgörenhet

Personer du vill veta mer om:
Camilla, Ina och Marika :)
 

Stolt!

Idag ska jag vara stolt över mig själv. Hämtade ut civilrättstentan och det gick bättre än förväntat så jag ska verkligen njuta av det! :) Känner mig hur glad som helst just nu :) Ett litet frågetecken kring en fråga bara men har mailat läraren och väntar på svar, hon kan säkert reda ut det åt mig :)

Camilla, jag ska anta din utmaning ;) Och en uppdatering kring midsommar ska knåpas ihop snart hoppas jag :p

Glad midsommar :)

Själv ska jag snart åka ut till stugan för att fira midsommar med hela familjen, ska bli riktigt mysigt :) Det har väl redan framgått i bloggen hur mycket jag älskar att bara vara där så ;p

Glad midsommar på er och hoppas ni får en riktigt kul dag, det ska jag se till att ha :)

 

Irene Huss - Den krossade tanghästen

Det blev kvällen film för min och Andréas del och den var faktiskt bra :) Har bara legat i soffan och tagit det lugnt de senaste timmarna men innan dess var jag duktig och slog in alla paket till helgens kalas :) Ska bara skriva ett kort också så jag inte glömmer det :p Satt på köksgolvet och svor riktigt ordentligt under paketinslagningen för snören som inte krullar sig när de ska gör mig irriterad. Då drar jag hårdare med saxen och svär ännu mer och högre. När jag sedan bestämmer mig lugnt och stilla för att nu ska de gå och bara drar saxen lite försiktigt mot snöret krullar det sig jättefint. Synd att jag inte gjorde det från början :p Och tur att min irritation försvinner snabbare än den kom ;)

Spelade lite Wii förut men har inte så många spel som vi kan spela med bara kontrollerna så när vi fixat det och hunnit spela dem kommer förhoppningsvis en liten recension :) Nu ska jag istället väcka Andréas och se till att vi kommer i säng så vi orkar med midsommarfirandet ordentligt :)

Stan idag igen :)

Ja, jag kan ju inte motstå när Marika hör av sig och frågar om vi ska ner till stan en sväng ;) Var verkligen alldeles för länge sedan vi sågs så det var hur kul som helst! Hade massor att prata om under tiden som vi fick i oss lite mat på Mc'Donalds och kikade i alla affärer på allt vi vill ha när vi äntligen får in lite pengar :p Båda längtar efter, och hoppas på, ett gigantiskt tillskott i kassan :p VI får se till att ses lite oftare nu i sommar och hoppas på att vi är lite lediga samtidigt :) Var verkligen toppen att ses igen!

Sen åkte jag och Andréas och kollade skänk till vardagsrummet. Fanns några vi tyckte skulle passa men prislapparna passade inte särskilt bra :p Uppemot 10 000:- ger vi inte kan jag ju säga. Får bli en tripp till möbelvaruhuset i Falerum och Möbelskavanken istället och se om något bättre finns där :)

Åkte hem till min syster M och hennes sambo T för att fixa deras dator som de hade strul med igen. Det gick fort och smidigt som tur var :) Svängde förbi mina föräldrar för att hämta bilder som jag glömde där och planerade hur vi ska sova i stugan imorn. Åkte sedan till min andra systers sambo M för att hämta hans Wii-spel, ska låna det ett tag och fixa lite spel åt honom :). Så nu är det dags att testa det och se hur kul det egentligen är.. :)

Breakfast at Tiffanys

Det blev filmen jag såg. Läste boken för ett tag sedan när jag låg ute och solade och jag fastnade direkt för den eftersom den var så annorlunda. Så då var jag ju tvungen att se filmen också :p Inte alltför ofta man väljer att se filmer från 60-talet direkt :p Boken fick jag lusten till att läsa på grund av den där låten ni vet, tror den också heter Breakfast at Tiffanys. Har alltid funderat på vad den filmen handlar om och varför just den hamnar i en låttext. Tur att jag fick just den boken på Apoteket för jättelänge sen och att jag äntligen läste den :) Filmen var dock mer amerikansk än boken och de var faktiskt inte särskilt lika på alla plan. Tyckte om filmen ändå även att den inte kändes lika annorlunda som boken :)

Nu är det nog dags att sova i alla fall, var hungrig nyss men har ätit mig mätt på stjärnor så det får räcka med lite yoghurt. Sen ska jag smyga in och krypa ner bredvid min älskling som sover så sött :) Den token ska ju jobba över imorn igen :p Godnatt i alla fall :)

Uppdatering :p

Söndag. Blev en tripp till Linköping som planerat. Vi var extremt snabba måste jag säga så vi hann vi med mycket :) Bland annat köpte jag två par skor, ett par vita och ett par svarta precis likadana som de jag köpte förra året. Jag vet att jag är tråkig men jag gillar dem och priset passar min plånbok just nu :p Från IKEA fick vi med oss både kökstolar och vitrinskåp samt ett nattduksbord till :) Blir nog jättebra tror jag. Ska försöka hitta en bra skänk till vardagsrummet också. Trist bara att en dyna på en av stolarna var hur skitig som helst men vi kommer ju få en ny. Även trist att vitrinskåpet vinglar på grund av att hålen man ska skruva ihop skåpet med är något förskjutna på ena "benet" så det vinglar eftersom det är för långt. Men vi ska ju ändå sätta fast det i väggen så då märks det väl inte. Blev helt slut efter allt stressande och rännande :p

Måndag. M från min klass kom hit så vi käkade lite lunch och kollade kläder på Lager 157, fick hålla hårt i betalkortet för att inte ge efter för frestelsen och köpa mer kläder :p Som tur var gick det bra :) Såg "The great debaters" också vilket var en mycket bra film tyckte jag :) Jag gillade den skarpt även om det inte blev en favorit. På kvällen sen skruvade jag och Andréas ihop vitrinskåpet.

Tisdag.
Shopping med systrarna, pappa fyller ju år på lördag :) Fick mycket för pengarna så nu hoppas vi bara på att han blir glad också :) Sen mötte jag upp Johanna, min vän från Kalmar, på stan. Gick en sväng och kikade i affärer och käkade lite lunch och pratade :) Det har hänt en hel del sedan sist vi sågs så vi var ju tvungna att uppdater varandra. Var kul att ses igen och förhoppningsvis blir det fler gånger i sommar :)
Stressade hem och åt och sedan var det dags för speedway. Åkte upp tillsammans med systerns sambo T och sen kom andra systern med sambo :) En bra match och vädret var toppen! Insåt att nästa gång jag kan gå är inte förrän 12 augusti, ska skälla ut den som lagt sommarschemat på jobbet :p

Idag. Var på stan med mamma efter lunch och shoppade present till lilla Nova som fyller ett år på söndag :) Hoppas det vi köpt passar och att de blir glada och nöjda :) Sen var det dags att släpa ner all tvätt till tvättstugan och sen middag och nu sitter jag här och känner mig lite sliten :p Ska lägga mig i soffan och kolla på film tänkte jag :)

Det här var en liten uppdatering i alla fall :)

Jahaja

Jag som trodde det var en tuff dag som väntade mig på jobbet så kommer jag dit och det var hur lugnt som helst. Fick leta jobb :p Var rätt skönt ett tag men sen blir det lite långtråkigt, samtidigt kunde saker skett som gjort att vi fått massa jobb och var tvungna att vara så mycket personal. Tur att sådana saker inte hände dock!

Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet eftersom Andréas ändå var iväg och spelade TV-spel. Mysiga Nova var där, hon är verkligen hur go´som helst så det var härligt att få sitta och mysa lite med henne :) IKEA-katalogen var populär att bläddra i ;p

Nu är det dags att sova, hade planerat att måla naglarna lila för att göra något annorlunda men Andréas kom hem snarare än jag trodde och han är vråltrött så han kanske redan somnat nu. Ska gå och ta reda på det och sen krypa i säng jag också, kanske blir en lång dag imorn :p

JAAA, ÄNTLIGEN! :D

Äntligen fick jag svar på senste tentan och gissa vad? Jag klarade den!! :) Blev verkligen jätteglad för det känns så himla skönt :) Nu kan jag se tillbaka på mitt första år som studerande på högskola och vara stolt över att ha klarat alla tentor helt utan kompletteringar :D Vi får se hur nästa år går när vi kommer upp på B-nivå ;p Nu ska jag i alla fall njuta av att få släppa allt som har med skolan att göra under sommaren :)

Igår efter jobbet åkte jag till en däckverkstad för att fixa mitt däck. Min omgivning trodde det skulle kosta ca 50-100 kr så jag tänkte absolut inte byta däcken trots att det snart måste göras. Jag skulle ha bytt däcken. Dum som jag är frågade jag inte vad det skulle kosta (dålig stil av honom att inte avråda mig dessutom kan jag tycka med hänvisning till Konsumenttjänstlagen ;p) så jag blev inte jätteglad när jag skulle betala. 200 kr skulle han ha, och ett nytt däck kostar 500 kr! Usch, vad sur jag var sen.

Jag och Andréas tittade på studenternas kortege sen, jag tycker de låter mindre och mindre för varje år :s Var kul att se dem i alla fall och jag blev lite avis för den dagen skulle jag kunna uppleva igen utan problem ;)

En mysig kväll sen med suppergod middag och efterrätt och film :) "The Boondock Saints" såg vi, den var bra men jag var på tok för trött så slumrade till då och då så jag missade lite av helhetsbilden :(

Nu är det snart dags att jobba igen, 14-21.30 är det som gäller. Får hoppas på att det blir en bra dag på jobbet :) Sen imorn åker förhoppningsvis jag och Andréas till IKEA med mamma och pappa, behöver få in någon bokhylla och ett vitrinskåp i vardagsrummet känner jag.

Nu ska jag surfa vidare och kika lite här och var :)

Hur kan man ha sån otur?

Blev lite av en shoppingdag idag igen :p Mötte upp min syster M med båda barnen och mamma på stan på eftermiddagen. Är nog glad att jag inte kom tidigare för det hade tydligen varit världens cirkus på ett av barnen :p Blev tydligen bättre sen när jag kommit men tror inte det berodde på mig direkt.. :p Köpte nästan inget i alla fall, bara tråkiga saker: en trägaffel, en bra (förhoppningsvis) tejphållare och en väckarklocka som jag aldrig kommer använda till det ändamålet på grund av den nästintill obefintliga alarmsignalen. Lyckat köp :p

På vägen hem kände jag och mamma hur det dunkade i bilen när jag körde. Första tanken var punktering så vi stannade för att se efter men kunde inte se att det skulle vara det. Åkte hem och spekulerade i om det kunde vara något kullager eller någon bult som lossnat. Oron steg verkligen för min plånbok vill inte laga bilen för mängder med pengar längre och nu har den ju gått ganska bra ett tag, vet ju att jag har stora utgifter som kommer innan det är dags för besiktning så det räcker.
Hemma hos min syster M bad jag hennes sambo T följa med på en provtur eftersom han är utbildad bilmekaniker så han kan en del även om han inte jobbat med det. Ganska snart förstod han att det faktiskt var en punktering det handlade om och vi kunde ju utan problem se varför när däcket stod åt rätt håll. Jag hade nämligen lyckats köra på en skruv som var av gigantiskt storlek ungefär och sannolikheten för att det ska sluta såhär är relativt liten så jag måste ha haft riktig otur. Pustade ut i alla fall eftersom jag kommer billigt undan :) Nu ska jag sluta säga okej till att åka och lämna saker till Andréas på jobbet eller hämta honom för det är då bilproblem tycks uppkomma :p

Nu ska jag fixa till mig och sova, dags att jobba imorn igen. Fick visserligen sovmorgon till 8 så det är hur skönt som helst :) Dessutom blir det nog en lugn dag på jobbet :) Sen direkt när jag slutat ska jag åka och fixa punkteringen, får se om jag kan köra bilen eller om T får komma och skjutsa upp mig med däcket :p Godnatt och sov gott :)

Lååång bra dag

Så skönt att det gick så fort att somna igår, för det gjorde det ju verkligen. Först Andréas som berättar att han ska göra varma mackor, och det är ju inte alls något som jag alltid är sugen på och kan äta i tid och otid :p Visserligen gick det bra att ignorera det eftersom jag visste att jag behövde sova. På grund av värmen öppnade jag fönstret och efter en stunds snurrande i sängen hör jag fulla ungdomar ute på gården. Blev riktigt irriterad på allt deras tjat om att de skulle sticka, att de skulle dit, att hennes skor inte fanns här, vart de skulle (trots att de redan bestämt det) så till slut tänkte jag ställa mig i fönstret och vråla svaren på deras frågor och be dem sticka. Dock var jag alldeles för seg och visste att det inte skulle göra saken bättre så jag låg kvar. När de väl gick hörde jag dem fortfarande i flera minuter.. Som tur är vet jag ju själv att jag stått i precis samma situation och troligtvis kommer göra det igen så kan ju inte haka upp mig på det. De kunde ju inte veta att de störde mig som skulle upp och jobba :p Ni vet sen den där paniken man får när man ser klockan ticka och man vet att man måste sova, den är inget rolig alls. Sen den där rädslan för att försova sig då man inte är van att gå upp den tiden är ingen höjdare heller. Hur eller hur så somnade jag till sist och kom upp i tid :)

Vaknade dock i en väldigt tom säng vilket jag inte var beredd på. Andréas huvudkudde var dessutom borta. Förstod ganska snabbt att jag hade gnisslat tänder inatt igen så den stackarn sov på soffan :p Får hoppas att jag lägger av med den ovanan snart..



Jobbet gick bra idag och det var inte lika tufft som jag förväntat mig, i alla fall inte till en början. Lite panik precis innan det var dags att följa till skolan men det löste sig :) Det är både skönt och trist att bara jobba 3 timmar på morgonen :s

Träffade min vän E idag också, det var jättelänge sen sist! Visserligen ses vi i skolan men det är inte samma sak. Hon tyckte i alla fall att vår lägenhet var fin och vi pratade en massa gamla minnen och nytt skvaller :)

Fikat hos farmor ikväll, hon blir bara sämre och sämre vilket gör fruktansvärt ont att se.. Försökte komma ihåg hur det var förr, när hon var pigg och det är väldigt stor skillnad. Saknar den tiden och önskar att det kunde bli så igen men det spelar ingen roll hur mycket jag hoppas för det kommer aldrig att ske.

Nu ska jag se om min sambo kan tänka sig att hjälpa mig fixa varma mackor :) Ingen av oss vill göra dom men båda vill äta :p Sen ska jag krypa till sängs och hoppas på att få sova ifatt lite av det jag missade i natt :)

Blåsigt

Idag har det varit helt sjukt blåsigt! Skulle till jobbet för att vara med på slutet av konferransen och fika och träffa alla som ska jobba i sommar. När jag kom fram knastrade det i tänderna på grund av allt grus jag fått in, usch! Det var trevligt på jobbet i alla fall :) Lyckades få en extratur tilldelad till mig så ska upp och jobba imorn. Visserligen bara 6.30-9.30 men lite pengar ger det i alla fall :p Plus att jag lär komma in i alla rutiner igen :)
Efter min shoppingrunda med mamma idag kan det behövas lite pengar ;p Köpte ett par byxor, ett linne och ett par skor för ynka 350:-. I min plånbok känns det dock ganska mycket just nu så något får jag nog sälja för att sedan få i födelsedagspresent :p

Varit ute i stugan ikväll, satt ute och fikade i blåsten och efter ett tag frös jag så dant så jag gick in och dammsög :p Haha, då fryser man.. Talade om för min far att kvinnor kan och fixade att ladda dammsugaren med batteriet alldeles själv :p Det finns ju ingen el där ute så allt elektriskt måste ha batterier ;)

Nä, nu måste jag sova, ska faktiskt upp om 6 timmar och det gäller att jag är pigg och glad imorn för det lär bli en stressig morgon. Godnatt :)

Förresten, jag tvättade bilen på Stanleys igår. Hur smidigt som helst så det måste ni testa! :) Det var nästintill roligt till och med ;) Plus att det var kul att se alla äckliga fågelskitar försvinna :p Har bestämt mig för att sluta parkera på mina favoritplatser för att se om jag får mindre fågelskit på bilen då :p

NU går jag och lägger mig :)

Första natten i stugan

Ja, i lördags var det dags för att sova första natten i stugan för min del i år. Så himla mysigt! Känslan av att mysa med fotogenlampor på bordet och av att gå och lägga sig där ute går inte beskriva :) Min syster S och hennes sambo M kom ut och sov också. Satt och pratade hela kvällen allihopa och hade hur trevligt som helst :) Synd bara att Andréas inte var med :( Vi kom fram till att Västervik är tragiskt litet och alla känner alla så man bör passa sig innan man öppnar munnen :p Haha, kan förstå att vissa vill flytta härifrån men själv blir jag nog kvar ändå ;)

Igår åt vi en härlig frukost ute i trädgården, det är något speciellt med att äta frukost där ute. Sedan satt jag och S lite i solen men det var faktiskt väldigt, väldigt varmt så orkade inte så länge :p När jag kom hem åkte jag och Andréas till min syster M och hennes sambo T för att hjälpa dom lite. Andréas fixade deras dator som krånglade och jag målade lite på huset. De ska måla om det i jättefina gröna nyanser :)

Jag och Andréas fixade lite god mat tillsammans sen igårkväll och mös framför en film :) Det var den jag kommenterade i förra inlägget, I am legend.
Nu har jag precis duschat, ska fixa till mig lite och sen får jag se vad som händer :)

I am legend

Såg den precis med Andréas, inte den bästa filmen direkt kan jag inte säga.. Tyvärr.. Jag trodde den skulle vara bättre :(
Dags att sova nu, är rätt så trött känner jag. Bloggen är flyttad nu förresten :) Jag har ju varit fruktansvärt dålig på att uppdatera men nu står här lite nytt i alla fall och jag har fått upp lite bilder :) Ska försöka bli bättre på att skriva lite här tänkte jag men vi får väl se hur bra jag lyckas :p

Sista tentan som var i civilrätt är avklarad och förhoppningsvis kommer beskedet i veckan :) Är lite nervös men hoppas på det bästa, nu är det ju sommarlov som gäller! ;) I alla fall ett tag innan jag börjar jobba.. ;p

Nä, nu SKA jag sova :p Godnatt :)

Minisemester i Stockholm

I torsdags morse begav vi oss iväg mot storstaden. Jag, Andréas, hans mamma och hennes man. Bilresan var varm men det gick bra ändå. Besöke först ett sjukhus där vi fick väldigt positivt besked så det gjorde hela dagen toppen kändes det som! :) Sedan delade vi på oss, Andréas mamma och hennes man åkte mot hotellet ute på Arlanda där de sedan på fredagen skulle fortsätta färden mot Kreta. Lite avis blir man ju men jag hoppas de har det jättebra! :)
Jag och Andréas däremot jagade en taxi för att ta oss till Scandic Sjöfartshotellet vid Slussen. Efter att ha traskat en bit hittade vi en ledig :) Blev dyrt dock i och med att trafiken stod stilla på sina ställen, inte så konstigt när 10 000 studenter släpptes ut :p
Väl framme packade vi om i våra väskor och tog Djurgårdsfärjan ut till Djurgården. Käkade först lite gott på en restaurang där, eller det var faktiskt väldigt gott måste jag säga och sedan gick vi in på Gröna Lund. Gick mest runt och hade trevligt. De enda attraktionerna vi invaderade var "Spökhuset" (extremt tråkigt med ett gäng fjantar framför som skriker som tokar och klöser en på ryggen), "Kvasten" (häftig berg-och-dal-bana där man hänger under istället, drog upp benen hela tiden för att det kändes som att jag skulle slå i :p) och sedan "Kärlekstunneln" (förstörde hela stämningen för det stackars nykära paret framför när vi satt och skrattade och pratade :p).
Lite lagom trötte stannade vi till och åt på Mc´Donalds på hemvägen och lade oss sedan i ett varmt skönt bad :)


  Kvasten              Utsikten från hotellet    Jag och Andréas

På fredagen efter den goda hotellfrukosten klev vi än en gång ombord på Djurgårdsfärjan men denna gång gick vi på "Aquaria vattenmuseum" istället. Det var kul att se alla fiskar och hajar och känna luftfuktigheten i regnskogen men det kändes nästan lite litet tyckte jag :s Trevligt i alla fall och som sagt rätt häftigt :) Käkade en kebabtallrik innan vi åkte in till Slussen igen. Gick en sväng i Gamla stan och försökte se något vid slottet. var ju så lite folk eftersom det var nationaldagen :p Haha, bra dagar vi var där :p Gick en sväng inne i stan sen innan vi åkte på en båtsightseeing i nästan 2 timmar. Det var faktiskt härligt att se Stockholm från sjön men tyvärr var det alldeles för varmt i den där båten så jag slumrade till och med till. Synd att det inte var en öppen båt, då hade det varit mycket bättre. Letade oss sedan fram till Cityterminalen och än en gång käkade vi lite Mc´Donalds :p Satt sedan där och väntade tills bussen hem gick.

       
                 En haj                Sjöstjärnor          Nordens största balongsläpp

Var en superskön minisemester, dock hade jag gärna stannat längre ;) Men jag är nöjd i alla fall, det är så skönt att bara få komma iväg lite och göra något :)

RSS 2.0