Revyn :) Och illamående.. :(

Revyn i lördags var absolut helt okej, dock var den nog roligare förra året :p Men den får definitivt godkänt :) Jättekul att ses min vän S vara med och dansa också, hon är ju så himla duktig så man blir stolt :) Så skönt att komma ut och göra något bara jag och Andréas också :) Blir tyvärr alltmer sällan nu.. Men Västervik erbjuder ju inte alltid så mycket och ekonomin är ju inte jättefet direkt :p Fattig student :p Det blev en toppenkväll iaf trots att det inte blev någon middag :)

Lägenheten också ja :) Var och tittade och vi tyckte den var fin :) Så nu får vi se vad som händer, det kan gå åt båda hållen :p Bara till att hoppas på det bästa :)


Ja, nu tycks det ha kommit på riktigt igen för att stanna.. Känns ju kul.. Att gå och må illa hela dagarna, någon som är avis? Tänkte väl inte det.. Blir så himla jobbigt men jag vet ju att det troligtvis beror på inre stress över diverse saker, frågan är bara vad jag ska göra åt det? Att sluta tänka och känna funkar liksom inte.. Imorse var det riktigt illa, tog mig knappt upp ur sängen och ännu värre var det att ta sig till skolan.. Visserligen kom jag dit om än lite försenad..
Jaja, ska väl inte sitta här och klaga, just nu mår jag ju faktiskt ganska okej så ska strax försöka sova :)


Saknar min Andréas ikväll.. :(



Inget särskilt :p

Shit, nu har jag suttit vid datorn skitlänge, måste hem och göra mig i ordning och sen ska vi kolla på en lägenhet och hoppas på att kunna få ta över den lite smidigt :) Dock lät det inte så jättetroligt men vi hoppas ändå :)

Ikväll sen ska jag och Andréas gå på nyårsrevyn, en av mina julklappar till honom :) Hoppas på en riktigt trevlig kväll och det tror jag nog att det blir :) Ska bli skönt att komma iväg och göra något.

Tralalala..
Väntar på att lite skit som Andréas skickar över till mig ska bli klart.. :p Blir stressad men jag ska inte klaga för det är ju jag som vill ha det så då får jag gott vänta :p

Får börja fixa till mig lite så länge istället, skriver förhoppningsvis sen eller imorgon om revyn :)


Ha det bra så länge!



Vad man borde och vad man vill..

Jag vet att jag verkligen borde plugga men det är faktiskt fredag, på helgerna får man väl ändå vara ledig? Pluggar jag inte idag måste jag göra det en annan dag, vill verkligen inte, får ångest.. Egentligen behöver jag dessutom inte plugga i helgen men det är väl bäst att göra det för få en lugn måndag..

Så detta kommer bli en lyckad dag, mina höga förhoppningar om shopping blev till att sitta alldeles ensam hemma i sängen som en annan jävla nörd och inte göra ett skit.. Klockan börjar dessutom bli mycket så ge sig iväg och småshoppa själv känns inte så kul nu..Tack för den, det gjorde du bra Sabina! Ännu en dag som bara går förbi utan att lämna något större intryck.. Så denna dag kommer som vanligt sluta med att jag varken gjort det jag vill eller det jag borde. Nu ska jag tycka synd om mig själv.

Så skönt det var dock att få sova med Andréas inatt! Var nästan en vecka sedan vilket känns som en evighet..

Får ta och fika med Ellen nu, hon har ropat i en kvart att det är färdigt :p

Vart ska detta sluta?

Ja, det är frågan jag ställer mig just nu för oj, oj, oj vilken vecka det har varit och vilken helg det kommer att bli. Och mitt i alltihopa står jag alldeles vilsen och fattar helt enkelt ingenting. Sen ska vi se vart det bär av nästa vecka och veckan efter det och veckan efter det.. Så jag undrar bara: Vart ska detta sluta?


Tur att solstrålen Ellen finns där och kan liva upp ens dag för så mycket mys, kramar och pussar som jag fått av henne idag har jag nog inte fått under hennes tre levnadsår sammanlagt, vilken helhärlig gullunge! :) En massa lek blev det såklart också för med den fantasin hon har kommer man inte undan ;) (Jag fick bl.a. vara Heffaklumpen och Krösa-Maja, tack för den :p)

Träffade Anna ikväll också, en till människa som kan lysa upp ens dag :) Fortfarande min bästa vän trots att vi ses alltför sällan, dock finns hon alltid med mig och jag hoppas att hon alltid kommer att göra det :) Tack för det trevliga sällskapet och promenaden, hoppas du gillade presenterna :p

Och Andréas min kärlek.. Var är du? Jag väntar ju på dig? Har knappt träffat honom på hela veckan på grund av hans kvällsväcka, hans halsont och mitt plugg.. Behöver dig! Vilken mysig helg vi två ska få med revy och allt, jag hoppas det kommer bli toppen för jag behöver få ha kul just nu och allra helst med dig :)

Förresten går vårt lägenhetssökande förhoppningsvis mer framåt än någonsin nu men vi får se vad som händer.


Nu ringde Andréas och han är alldeles strax på väg hit, jag längtar!
Så nu ska jag borsta tänderna och sånt för jag är trött men först måste jag skriva ut lite till seminariet imorn :p

Godnatt!

Grattis fröken :)

Äntligen har min kära syster tagit sin lärarexamen och kan nu kalla sig lärare :) Så igår blev det avslutning i Kalmars domkyrka, en bra ceremoni som var lite lagom lång och bra blandning mellan tal och musik :) Dock har ju både jag och min andra syster blivit extremt känsliga på sistone så lite tårar i ögonen fick vi lite då och då :p Hur eller hur var det en trevlig tillställning :) Tyvärr blev det lite stressigt efteråt eftersom jag skulle ha seminarie i skolan och ville hinna så jag slapp extrauppgift, så jag och min syster fick skynda oss att hämta upp cykeln som skulle bli examenspresent och sen skynda oss hem, hann nästan, 3 minuter sen tror jag att jag blev :p

Sen blev det firande på kvällen vilket var jättekul :) Hon verkade bli väldigt glad för presenterna, framförallt cykeln ;) En riktigt fin Sjösala :) Av mig och vår andra syster fick hon ett halsband av Efva Attling, "Carpe Diem" tror jag det heter. Det passade henne jättebra och hon verkade tycka om det :) För övrigt fick hon ett par löparskor, en bok om deppiga dagar och hur man blir glad igen samt lite pengar.

Åt jättegod buffé och allt var bara trevligt :) Lilla Ellen var uppe ända tills hemgången vid halv 1 och hon bara lekte och var glad mest hela tiden :) Haha, så kallade hon Gunnar för Gunnel, det var lite roligt :p


För övrigt har väl inte den här veckan varit den bästa men det kan man ju inte göra något åt nu. En sak har jag dock insett: när de vill att jag ska snacka håller jag tyst och när de vill att jag ska hålla tyst snackar jag. Tydligen får man inte säga att man tycker något är fel så man kan tänka på det tills nästa gång utan att få igång en jävla massa snack. Känns så himla onödigt att hålla på såhär.

RSS 2.0