Kräftan uppdaterar

Ja, sitter här på hotellrummet och är lite lagom röd över hela kroppen. Ingen större fara men ändå röd... Hoppas på att det lägger sig till imorgon. Vi har inte gjort så mycket ännu utan mestadels legat vid poolen och varit på promenader. Rätt skönt att gå runt och se vad det är för ställe man är på :) Ska fixa till oss lite nu och gå till en affär i närheten. Sen ikväll blir det antagligen musik quiz på hotellet :)

Fasen så härligt det är här! Skulle kunna stanna hela livet ;) Okej, kanske inte riktigt men i alla fall betydligt längre än en vecka. Tiden går så himla fort! Bara några dagar kvar så är det dags att åka hem till kalla Sverige igen. Usch! Jaja, ska njuta av solen och värmen ett tag till :)

Framme!

Efter en låååång resa är vi nu äntligen framme på Rhodos. Åkte mot Arlanda vid halv 12 igår kväll och strax efter 6 i morse lyfte planet. Lyckades få några korta stunders sömn på planet men det var inte det lättaste med folk som skrek en i örat, hängde på ens ryggstöd och slog ner armstöd så det small till som bara den. Kan med andra ord säga att jag är ganska trött ikväll ;) Kom fram till hotellet vid halv 12 idag i alla fall så det var riktigt skönt. Har hunnit med att ligga vid poolen en stund och kika in omgivningarna. Massa god mat har vi också fått i oss ;) Nu är det nog snart dags att sova. Har lite sömn att ta igen och vill inte sova bort hela dagen imorn.

Hoppas ni har det bra där hemma!

Har tyvärr alldeles för dåligt internet för att kunna ladda upp bilder... Men det kommer när jag kommit hem förhoppningsvis :)

Packar...

Att det ska vara så svårt att packa? Fattar inte, känns som att man glömmer hälften även att man packar ner precis allt. Dessutom lyckas jag så klart börja lite i sista minuten, någon som är förvånad? :p Måste nog åka och handla småsaker imorn igen, alla mina hårsnoddar har lyckats försvinna, köpte dem nyss men de finns ingenstans. Har nog ett snoddmonster här hemma som äter upp dem... ;) Jaja, ska sova lite nu och hoppas att packningen löser sig i sömnen. Lite väl höga förhoppningar men man kan ju alltid hoppas ändå ;)

RSS 2.0