Saw VI

Tror att jag vågar påstå att det är sambons favorit-film-serie och igår fick han äntligen se den senaste av dem! Vi skulle sett den på bio men eftersom de inte får samma uppmärksamhet i Sverige som i USA så är det inte det lättaste. Den kom inte till stan och när vi skulle åka iväg för att se den hade den slutat gå på de orter i närheten (om den ens hade gått...). Surt!

Igår såg vi den i alla fall och den var bra!
Som vanligt så är det spännande och väl genomtänkt, finns alltid något som överraskar en. Skräckfilmer är inte mina favoritfilmer även om jag gärna ser vissa. Men just de här, där det finns en historia med som man får följa med i och som inte alltid är så självklar, det gillar jag. Allting som händer i filmen har en mening. Så ja, har ni sett de första och är sugna på att se denna också så gör det, ni kommer inte bli besvikna! :)

Läs mer om den här.

"Once you see death up close, then you know what the value of life is"

 Kommentarer
Postat av: Roshanna

Usch vi hyrde den men den var jätteäcklig:S så vi såg bara 8min och sen stängde vi av;) tyckte inte du att den var läskig?

2010-01-27 @ 17:50:45
URL: http://elsssrosss.blogg.se/
Postat av: Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]

Saw filmerna är sååå bra! =)

2010-01-27 @ 20:28:36
URL: http://ladyjenny.blogg.se/
Postat av: Linda

Tycker de e bra filmer men det är ju så många! Hur ny är den där då? kramis

2010-01-29 @ 12:38:30
URL: http://lindyyh.blogg.se/
Postat av: mukis mamma till tre

Oj har det kommit ännu en? Jag slutade se dom efter tredje..Ja vi får väl se hur det går med dieten. Hur går det för dig då? Du kämpar på, tränar och känner dig motiverad? Hur tränar du, gym?Händer i helgen då?

2010-01-30 @ 10:56:04
URL: http://mukisannica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0