Julmarknad

Åh, igår var det julmarknad ute på Gränsö slott! Åkte ut och mötte upp mamma och pappa, så himla mysigt :) All mat som luktade så gott och så alla julsaker och alla marshaller tända överallt... Fick sån julstämning! Tycker verkligen att det är hur mysigt som helst att åka ut dit och bara gå omkring och titta :) Fick med mig lite ljus och godis hem plus lypsyl till både mig och Marlene från Biologica. Toppen! Kanske inte det bästa med tanke på min ekonomi men... Kan ju inte komma hem helt tomhänt ;)

Var nere på kyrkogården igår kväll och tände ljus för nära och kära också.
Det är så himla fint och samtidigt så himla ledsamt... Dessutom blir det på något sätt så verkligt att personerna verkligen är borta. Tände ljus och sände en tanke i alla fall. En dag ses vi ju alla igen...

Jag har pluggat lite nu idag, åt precis lite lunch och nu ska jag slänga på mig lite kläder och åka ut till älsklingen på auktionen. Är nyfiken på hur det går för dem nu när de har gjort om betalning- och uthämtningsystemet :) Segt bara att det tar en halvtimme att köra dit... Hoppas det är lite trafik. Sen blir det middag hos svärmor och sen måste det pluggas igen! Fullt upp med andra ord ;)

Kommentarer
Postat av: alexandra

jo men det känns så jobbigt :)

2009-11-01 @ 14:51:45
URL: http://byalexandra.blogg.se/
Postat av: Michaela { Foto & Webbdesign

sv; jag hade det jätte bra igår :) rolig och mysig kväll :)

2009-11-01 @ 15:57:47
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: m a l i n

allt bra idag ?:)

2009-11-02 @ 18:13:49
URL: http://malinhellqvist.blogg.se/
Postat av: m a l i n

sv: ihih, samma här :)

haft en bra dag eller ?

2009-11-02 @ 21:32:24
URL: http://malinhellqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0