Hur beter sig folk egentligen?!

Var på min systers sambos auktonsvisning precis, han driver en auktionsbyrå tillsammans med sin bror. När vi kom upp på "scenen" där han sitter så upptäcker han att en figurin blivit stulen. Jag vet inte värdet men det var ju inte en 5-kronors direkt i alla fall om man säger så. Jag började undra hur folk är funtade egentligen? De flesta som är på hans auktioner och visningar är liksom folk som han fått en relation till i och med att det är så litet företag och han alltid är där. Så på ett eller annat sätt "känner" han liksom alla och kan namnen på dem. Hur fan kan då en vuxen människa stjäla något bakom ryggen på honom när han sitter endas tre meter bort?!

Min nästa fråga blir hur vi någonsin ska kunna uppfostra våra barn till att hålla reda på mitt och ditt när inte ens vuxna kan det? Det är skamligt.

Kommentarer
Postat av: spiderchick

ja det kan man fråga sig... ?

2009-01-28 @ 19:36:37
URL: http://spiderchick.blogg.se/
Postat av: Carro

helt rätt.

2009-01-28 @ 21:10:46
URL: http://sandraocarro.blogg.se/
Postat av: erica

Till att börja med tack för stöd. Det du skriver om idag, har ju lite med det jag skrev om...en vuxengeneration som inte har lust att vara vuxna utan som beter sig lite som man har lust...bryter mot de regler man inte gillar...skiter i hur barn och ungdomar reagerar och tar efter sånt. Förstår att din bror blev besviken. That´s life...

2009-01-28 @ 21:43:25
URL: http://ericasvardag.blogg.se/
Postat av: Daniel

Ja stryk sku tjyvar ha!

2009-01-28 @ 22:03:41
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0