Kalas igen

Idag har det verkligen varit full rulle hela dagen! :) Först imorse var det skola med opponering på en annan grupps utredning i ett Socialtjänstfall eller vad man ska säga :p Kändes sådär, inte så jättekul när man inte känner att man kan stå för allt som sägs men men, inte mycket att göra åt saken. De som opponerade på vårt arbete, däribland Camilla och Ina, var jättesnälla mot oss, vi fick verkligen jättebra feedback! :)

Efter skolan var det dags för lunch hos mamma och pappa som avslutades med en härlig promenad. Åkte hem en sväng innan det var dags att packa träningsväskan och hämta upp min syster för en squashmatch. Ja, eller vi kör fortfarande utan poäng eftersom vi tycker att det ger bäst träning än så länge :)

Hem sen snabbt och duscha och fixa till mig innan det var dags för kalas för Andréas mammas man. Det bjöds på jättegod middag och efterrätt :) Trevligt att träffa dem och prata lite, var ett tag sedan tyvärr. Så det blev en lyckad kväll!

Kom hem ungefär kvart i 9 så då kändes det inte som någon idé att fortsätta med tentan, den får vänta lite. Får se om vi ska se något nu eller om vi rent av ska sova :p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0