Filmkväll!

Ikväll nobbade vi Melodifestivalen helt och hållet, missade vi något? Istället har vi tittat på film. En mysig kväll med filmer som för en gångs skull inte förde med sig intag en himla massa sötsaker :p Tänkte ge er två korta recensioner av filmerna vi såg:

Body Of Lies
En action/drama/triller-film med Leonardo Di Caprio i huvudrollen. Handlar om Irakiska terroristattacker mot USA och Europa och därmed försöks de också stoppas av allas vår Leo. Normalt sett brukar inte den här typen av handling tilltala mig men den här gången gillade jag faktiskt filmen, kan bero på bra skådespelare men också på att det inte är massa pang-pang-smäll hela tiden ;p Helt klart sevärd film!

Bild lånad från cdon.se


!3 snart 30
Det blev det andra filmvalet. (Gissa vem som valde? ;p) Okej, vi är säkert sist med att se den men det kanske finns någon själ där ute som mot all förmodan inte har sett den...
En komedi/fantasy/romantik-film. Handlar om en 13-årig tjej som önskar att hon vore 30 och vips! Nästa dag vaknar hon upp som snygg, framgångsrik 30-åring utan att ha en aning om vad som har hänt åren därimellan. Så typiskt Amerikanskt som det bara kan bli. Jag gillar det! Helt ärligt så är det faktiskt skönt att se filmer där man i princip vet vad som kommer att hända, man slipper tänka så mycket. Dessutom är kärleksfilmer aldrig fel ;)


Bild lånad från discshop.se

Kommentarer
Postat av: Milla

I morgon gäller det...din första praktikdag...hur känns de?

Ja längtar till imorgon faktiskt...älskar de här!

2009-02-22 @ 08:20:48
URL: http://princessparkel.blogg.se/
Postat av: Milla

Jaha har han fått jobb?! Va woligt...vart ska han jobba? För visst blev han av med sitt jobb?

2009-02-22 @ 12:47:28
URL: http://princessparkel.blogg.se/
Postat av: Milla

Jaha där ser man...mitt ex, Hampus pappa, jobbar där...eller gjorde de senast ja prata med honom, vilket ioförsig är ca 1 år sen...men han kanske är kvar. Han kommer ju få bra betalt...=D

2009-02-22 @ 19:35:55
URL: http://princessparkel.blogg.se/
Postat av: Milla

Förresten....hoppas de går bra imorn på din första praktikdag...=)

2009-02-22 @ 19:36:32
URL: http://princessparkel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0