Flera händelserika dagar :)

Söndag
Första riktiga frukosten på balkongen för min och Andréas del. Supermysigt! Underhållning av några barn som spelade fotboll också :p Sedan bjöd vi Andréas mamma och hennes man på middag och fick våra lampknappar utbytta mot fräscha sådana :)

Måndag
Först föreläsning 9-12 och sen jobb 13-21.30. En lång dag så jag var ganska trött när jag kom hem. Fast det var kul att jobba :) Hann spela pingis, playstation och kubb på jobbet :p (Jag gjorde andra inte fullt lika roliga saker också :p)

Tisdag
M följde med hem efter skolan :) Åt lite middag tillsammans här hemma som Andréas lagat: ugnsstekt falukorv och potatismos, mums :) Sen åkte vi upp till Sparbanken Arena (som det så fint bytt namn till) och kollade på årets hemmapremiär i speedway :) Storvinst och tyvärr pinsamt lite folk men det var kul ändå :) Kul att umgås utanför skolan :) Jag blev totalt dissad av en person där uppe, haha, jag och M hade kul åt det eftersom det var så tydligt :p Jaja, jag lägger ingen energi på sådana människor som tur är :)

Idag
Ja, idag händer en hel del. Har ju skrivit om mina problem med mina inlämnade texter i skolan som jag inte fått tillbaka än. Tog tag i att maila programansvarige som tyckte att jag skulle fortsätta försöka få kontakt med läraren men jag anser inte att jag kan göra mer nu så tog kontakt med en på lärcentret och bad om hjälp. Så idag ska jag på möte med honom samt programansvarige från Vänersborg, hoppas på att det kommer gå bra :) Troligtvis har dock programansvarige pratat med läraren för nu händer det grejer och mina inlämningar ska komma med posten endera dagen. Tänker dock gå på mötet ändå för att lyfta den här frågan och jag är inte ensam om detta så vi är några stycken som ska gå.
Sen ska jag jobba igen, hoppas det också går bra :) Är bara en kort tur, 17-21.30, så det borde inte vara några problem :) Måste bara hinna kolla upp hur mycket jag har att plugga framöver så jag vet om jag orkar jobba mer extra, känns dock väldigt tungt i den här kursen..

 

Kommentarer
Postat av: Milla

Va fan har du inte fått dina arbeten hemskickade? Annika eller? Hörde att Ingemos va borta...trodde inte att de va fler.

2008-05-08 @ 10:46:45
URL: http://princessparkel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0