Tropikhuset

Igår var en bra dag faktiskt :) När jag vaknade fick jag en kvart på mig innan min syster skulle hämta mig. Efter en timme kom hon :p Vi åkte ut till Lager 157 i alla fall för att köpa svarta koftor tillsammans :p Blev ett vitt linne också för mitt förra fick jag fågelskit på.. Sen hämtade vi upp vår andra syster så åkte vi alla tre ett varv för att leta syratabletter till en pool. Trevligt att träffa dom :) Stack hem till mamma sen och åt en micropizza eftersom jag inte hade ork eller tid till att laga lunch :p Sen hem och hämtade bilen så åkte jag och hämtade upp Andréas hos hans mamma och sen åkte vi till Björnsholm. Skulle nämligen till Tropikhuset som ligger där :) Jag blev störtkär i ringsvanslemurerna!! Så otroligt söta  ;) Även att jag är skraj för ormar, ödlor och spindlar så kunde jag inte motstå att titta nära på dem för det var rätt häftiga. Fast jag gillade lemurerna, aporna, kängururna och sköldpaddorna mest :) Blir definitivt ett besök till där i framtiden!

Sen köpte vi skruv och åkte hem. Fick dock varken upp tavlor eller hyllor men det var för att vi måste planera om lite på grund av en vek vägg. Mamma och pappa var förbi och skulle hjälpa oss men blev som sagt inget gjort. Promenerade hem till Andréas mamma sen. Skulle inte vara där så länge men vi drog igång en film så vi fick en liten myskväll där, jättekul :) Vi såg Under ytan med Micke Persbrandt och Johanna Sällström. Bra men tragisk. Kändes lite jobbigt att se den..

När vi kom hem mös vi ner i soffan igen med ännu en film, Spiderman 2 :) Också en bra film! Idag har jag jobbat. Nu håller vi på att leta hotell, har fortfarande inte bestämt vart vi åker :s Troligtvis Oskarshamn eller Kalmar i alla fall. Ska fixa klart det, packa, äta och kanske se film igen. Skulle behöva fler timmar på dygnet känner jag :p

 

Kommentarer
Postat av: Milla

Ja vill också ha överskriften centrerad...hur har du gjort?

2008-08-10 @ 18:52:57
URL: http://princessparkel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0