Första skolveckan avklarad

Nu är äntligen första momentet avklarat i skolan :) Föreläsningen igår gick väl som vanligt. Tekniska problem är ju inget ovanligt, tyvärr varade de i typ en halvtimme. Problemet var att vi bara hörde ena läraren för den andras mikrofon var så dålig, detta förvärrades ytterligare av att de inte hörde oss när vi försökte prata med dom så de visste inte att vi inte hörde. Så vi missade hela kursintroduktionen ungefär. Under campus rast på en kvart fick vi sitta kvar och få en snabbrepetition och sen började föreläsningen om boken vi skulle läsa. På dansk/svenska. Fattade ingenting. Så den var helt meningslös i princp. Uppfattade vissa delar men de är ju inte så användbara när man inte uppfattade i vilka situationer de gäller. Gaah! Får tokspelet på det där. Skönt att vi bara har den här läraren en gång till i den här kursen och det är nästa veckas seminarie.

Idag samlades vår basgrupp för att arbeta med diskussionsfrågorna. Det kändes faktiskt jättebra och vi hade jättekul :) Sen kunde vi nog gjort det bättre men det kan man väl alltid ;p Hade seminarie på frågorna efter lunch. Ytterligare teknikstrul. Först blev vi uppkopplade till fel sal, sen återkom problemet med att läraren inte hörde att vi pratade. Haha, men så söt som skrev lappar och visade oss trots att han visste att vi hörde honom :) Klassen försökte göra det bästa av situationen och utnyttjade tiden till att umgås lite, trevligt :) Vi hade faktiskt riktigt kul mitt i alltihopa! Efter 45 minuter hade teknikerna lyckats lösa problemet och seminariet kunde börja. Det var verkligen ett lättsamt seminarie och det kändes riktigt bra när jag gick därifrån. Så nu är min dag räddad och allt känns toppen :)

Ska fixa till mig lite så ska vi hem till Andréas mamma och äta smörgåstårta och spela Monopol, kan dagen bli mycket bättre? :) Nu ska jag bara njuuuuta!

 

Kommentarer
Postat av: Ika

Guuh så härligt gumman :) Synd på tekniken där bara, men det är nästan sånt man fr räkna med när man läser på vår högskola.. kramkram

2008-08-28 @ 16:54:48
URL: http://ikasliv.blogg.se/
Postat av: Ika

Det var än en gång bara massa info, vilket iofs är jätte bra, men det känns ju inte som om skolan har börjar riktigt än..:P Me nästa vecka är det seminarie och då lär jag ju säga annorlunda ;)

2008-08-29 @ 09:01:18
URL: http://ikasliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0