Slips sommarfest

Ikväll var det dags för den årliga sommarfesten på sambons jobb. Tredje gången gillt för vår del ;) Hade en så sjukt trevlig kväll till slut! :) Förstår dock inte varför det alltid ska regna när den här festen är, det slår aldrig fel! Som tur var satt vi inne i nya aktivitetshuset ikväll, annars har vi suttit ute i ett stort partytält där det varit kallt och rått. Så att vi satt inne bidrog nog en hel del till att det var extra kul :) Dessutom bestod inte underhållningen bara av ett band som spelade utan det var show över det hela också. De hade satt ihop ett nummer i flera delar av låtar som gick från 60-talet till 90-talet eller något sådant, riktigt bra!

Vi borde fan vunnit tipspromenaden.
Vi hade alla rätt och var 12 ifrån på utslagsfrågan. Fattar inte hur de kunde få det till att vi hade 1 fel? Vi måste ha kryssat i fel ruta någonstans, för vi dubbelkollade sen att de svar vi bestämt oss för var de rätta...

Blev alldeles för sent och en del dricka... Har en känsla av att jag inte kommer må så bra imorn, som vanligt :s Tycker dock mer synd om sambon, han drack mer och ska vara på jobbet pigg och klar kl. 06. Stackarn! Ska gå och krypa ner hos honom nu och hålla tummarna för att han mår bra imorn :) Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0