Brrr!!

Var på speedway igår kväll. Kändes lite overkill att packa ner mössa i handväskan men kan säga att den var jävligt skön att ta på sig! Fy fasen så kallt det var! Det var rått och blåste som bara den så redan innan det började frös jag massor. Men men, jag som jobbat varje hemmamatch är ändå glad att jag passade på att gå :) Tyvärr körde de inte tillräckligt bra för att ta sig vidare men de nådde ju slutspelet i alla fall.. Nu får jag vänta ända tills våren innan det blir hemmamatch igen. Den som väntar på något gott... ;)

"I rymden finns inga känslor"

Igår var jag och sambon på bio och såg "I rymden finns inga känslor". Så himla bra film! Handlar om en kille, Simon, som har Aspergers syndrom och hur han ska hitta den rätta tjejen till sin bror. Åh, man kan inte låta bli att småskratta hela filmen igenom! Den är så mysig och så otroligt fin och bra :)

Hela filmen genomsyras av känslor. Den gör inte hån av Aspergers syndrom utan är bara en berättelse om en kille som försöker göra det rätta fast han egentligen inte vet hur. Man blir glad av att se den! Och man kan inte låta bli att älska Simon ;) Jag hoppas dock att alla som ser den förstår att alla med Aspergers syndrom inte är precis som han är. Hur eller hur så är den helt otrolig och alla måste se den!! :)





Vad hände?

Ja, vad hände egentligen med mitt försök till flitigt uppdaterande egentligen? Jobb och massa annat hände väl antar jag. Jobbar en hel del just nu och min lediga tid vet jag inte riktigt vad den går åt till men försvinner gör den i alla fall! Ska försöka uppdatera något oftare, kommer alltid på det vid helt fel tidpunkter dock. Ledig idag, får se vad dagen bjuder på. Har en himla massa planer men är tveksam till att allt hinns med... Ska göra ett försök :)

Kalas!

Igår hade vi 2-årskalas för min söta systerson! Har dock inga bilder att dela med mig av för vi glömde kameran hos dem... Hur eller hur så fick han massa paket och han blev lika glad för kläder som för leksaker. Fast den stora bilen som man kunde lasta massa små bilar på började han leka med mellan varje paketöppning ;) Vi hade köpt en Villervalla-tröja, Molo-hängslen och ett Laban-paraply. Känns som att det blev ganska bra presenter faktiskt :) En bra förmiddag med god fika och självklart tårta ;)

Bild lånad från villervalla.se

 


Bild lånad från hikmet.se

Mys efter jobbet

Jobbar på min lediga helg. Ja, eller gjorde ett litet byte som var bra för oss båda :) Igår efter jobbet blev det lite myskväll eftersom vi hade sovmorgon idag också. Plockade fram gott snacks och kollade på "Kick-Ass". Haha, den var faktiskt bra! Handlar om en kille som undrar varför ingen vanlig människa blir superhjälte egentligen och hjälper andra i nöd. Sagt och gjort, han tar saken i egna händer. Det var en hel del överdriven action och sånt brukar störa mig men det gjorde det verkligen inte den här gången. Dock tycker jag nästan att den borde klassas även som komedi ;) Tyckte absolut att den var värd att se! :)

Gillar!

Bild lånad från cdon.se


Prince of Persia

Efter dagens korta arbetspass blev det en tur till stan. Köpte en digitalkamera till sambons jobb, blev lite sugen på en ny jag med ;) Hann med några andra korta ärenden också och snabbvisit hos både mina föräldrar och sambons mamma.

Nu ikväll var vi värda lite god mat och en bra film.
Till middag blev det afrikansk gryta, något av det godaste man kan äta! Filmvalet blev "Prince of Persia". Den var absolut helt okej och jag gillade många delar av den. Tyvärr var det liiite för mycket science-fiction på sina ställen för min del ;) Ja, för sambons också faktiskt :p Men men, ångrar inte att jag såg den i alla fall även om jag kanske inte ser den igen.

Efter att ha sovit några få timmar i natt väntar nog sängen nu. Har vart riktigt trött idag och ända tills ikväll har jag haft en sprängande huvudvärk. Måste dessutom upp skapligt imorn trots att jag börjar jobbet sent. Kalas för systersonen ju! Ska slå in sista paketen innan jag lägger mig ;)



Bild lånad från cdon.se

Grattis!

Glömde ju skriva grattis på födelsedagen till min helt fantastiska lille systerson! Idag blev han nämligen 2 år lillprinsen. Helt otroligt vad fort tiden går! Just nu är han inne i en charmperiod när han snackar hur mycket som helst och är hur söt som helst :) På lördag blir det kalas och då får han fina paket av oss... :)


Grattis! :)

Bild lånad från aventyrsskeppet.se

September

Då var september månad inledd. Och med det också månadens jobb. Ja, eller månaden inleddes ju igår men jobbet idag. Vet att jag har jobb månaden ut men sen får vi se hur det blir, känns som att det ser lite ljust ut så jag hoppas på det bästa :) Dagens jobb blev lugnare än jag trott men det gjorde inget, hittade definitivt på saker att fylla dagen med. Dock stannar jag hemma imorn, i alla fall på förmiddagen. Onödigt och tråkigt att gå överflödigt med personal och närmsta veckorna jobbar jag rätt mycket. Så jag nöjer mig med några timmars jobb på eftermiddagen :) Nu väntar nog snart sängen... Zzzz...

My mistake...

Fönstret satt inte alls fast. Eller jo, det gjorde det ju. Och jag kunde nog slitit sönder hela skiten. Men är inget fel på fönstret, bara jag som missade en liten spärr... Inte första gången det händer så man tycker att jag borde ha lärt mig nu. Skyller på att jag var stressad ;) Men balkongdörren är i alla fall trasig, så det så.

Morr...

Igår putsade jag fönstrena i sovrummet och köket, med målet att de skulle åtminstone se bättre ut än innan ;) Idag tänkte jag då att det är bäst att jag kör vardagsrummet också, det är ju det rum vi spenderar mest tid i och det är så skönt att ha det gjort.

Sagt och gjort,
jag drog fram alla grejer igen och trotsade den starka solen som sken rakt på fönstrena. När jag var klar med fönstret på balkongdörren gick jag på det stora fönstret. Till vilken mening kan man undra... Fick inte upp fönsterhelvetet så jag kunde ju inte dela på det och putsa emellan också. Slet som en idiot i fönstret! Trodde jag skulle slita sönder hela skiten... Men inte fan fick jag upp det så fick nöja mig med att putsa in- och utsida så länge... Så får väl stora starka sambon öppna det åt mig en annan dag. Usch, hatar sånt :p

Sen i alla fall när jag skulle stänga balkongdörren så kärvade den. Insåg att det som ska hålla ihop de två dörrarna gått sönder. Hur fan då?! Så nu är dörren halvkonstig också... Jippie... Något säger mig att jag ska ge fan i att putsa fönster fler gånger ;)

Tjej- och filmkväll

Ikväll har Marlene varit här och umgåtts med mig. Toppen! Har knappt setts i sommar eftersom vi jobbat så dumma tider och jobbat om varandra, fattar inte varför det alltid blir så.. Ikväll träffades vi i alla fall och pratade, åt pizza och kollade på "Sex and the city 2". Gillade den faktiskt! Den kändes väldigt typisk Sex and the city och det är ju det som är meningen ;) I den här filmen lämnar de sina gifta liv och sina problem hemma i New York och åker till Abu Dhabi där de får leva lyxliv för ett tag. Gillar att se feelgood-filmer :) Tack för en toppenkväll!

Bild lånad av cdon.se


Sommaruppehåll

Ojdå, blev visst ett helt oplanerat sommaruppehåll här på bloggen. Det var ju inte riktigt meningen... Men men, ska se om jag kan komma tillbaka nu ;) Sista halvan av sommaren har bestått av en hel del jobb men annat skoj har också hunnits med.

Bland annat en tripp till Göteborg tillsammans med älskade sambon och mina föräldrar. Vi lyckades få en riktigt bra semester trots allt regnande. Var bland annat på massa olika museér och liknande och självklart en tripp till Liseberg. Åkte bara Balder men det räckte, den var så sjukt kul! Och mamma lyckades vinna en gigantisk kexchoklad som hon snällt delade med sig av :)

Vi har också hunnit med en dagsvisit till Kalmar och Öland,
lite halv oplanerat och snabb vistelse men trevligt ändå :) Resterande av familjen bodde kvar på Öland men jag och Andréas åkte hem på kvällen. Annars har det väl inte hänt så jättemycket tror jag, vi har njutit av att vara lite lediga tillsammans trots att det har varit skitväder. Ja, det här var en liten uppdatering i alla fall. Kanske skriver mer imorn. Godnatt!

RSS 2.0