Julmässa

Ledig söndag! Härligt! Visserligen jobbade jag extra i lördags trots att det var min lediga helg men det gav mig bara större anledning att njuta idag :) Plus att det ger mig ledigt längre fram ;) Nu är dessutom resväskan någorlunda uppackad och kläderna tvättade.

I eftermiddag har jag och svärmor varit ute på Gränsö slotts julmässa.
Så mysigt! Tråkigt dock att det var mycket färre utställare än vad det brukar vara... Dessutom var de jag helst ville handla av inte ens där, lite småsurt. Får väl beställa på nätet istället. Åkte förbi syster på vägen hem och lämnade lite presenter till barnen från Rhodos, alltid kul att kunna göra dem glada :) Nu känner jag mig rätt trött så blir nog lite TV och sen sängen, lång arbetsdag imorn igen.

Tillbaka i kylan...

För er som inte vet kan jag ju berätta att senaste veckan har spenderats på ett varmt och härligt Rhodos :) Eller säger man i? Skitsamma, ni vet vad jag menar. Helt underbart har det varit kan jag säga! De första dagarna var vädret lite halvkasst men sista dagarna sken solen hela tiden och vi kunde njuta av värmen och svalka oss i både havet och poolen. Underbart! Det var tusen gånger varmare i havet och perfekta vågor så det var ruskigt skönt!

Eftersom vädret inte var det bästa de första dagarna så spenderades ganska mycket tid på hotellet, blev en tripp in till Rhodos stad en dag och en massa promenader till ställen i närheten i och för sig :) Kul att åka iväg ett lite större gäng, det var jag och sambon, hans mamma med man och hans bror med sambo och son. Härligt! Det var inte så kul att komma hem till den här kylan och höstrusket dock men man vänjer sig väl snart. Nu är det massa jobb som gäller i veckan. Får se hur uppdateringen går ;)

Mamma Mia

Igår åkte jag och sambon till Linköping för att se Mamma Mia. Riktigt bra var den! Skönt att komma iväg hemifrån och göra något också :) Så om ni inte sett den tycker jag att ni ska göra det. Innan musikalen hann vi med lite shopping, fick med mig en klänning hem som åker rakt ner i resväskan ;) Hittade också en hängande ljuslykta till vardagsrummet, den turkosa åker in i garderoben tillsammans med gardinerna så länge. Efter musikalen gick vi ut och åt tillsammans med mina föräldrar som också var där. Trevligt och gott! Plankstek funkar ju alltid ;) Tyvärr var vi tvungna att åka hem sen, både jag och Andréas jobbar ju i helgen. Seg bilresa hem med massa dis... Nu kör jag snart igång min jobbhelg!


Planeringsdag

Igår hade vi planeringsdag och kick-off på jobbet. Eftersom jag bara jobbat som timvikarie innan så var detta första gången för mig. Hela dagen spenderades ute på Gränsö spa. Det var riktigt fint där ute! Mysig spastämmning :) Vi satt i spadelen och diskuterade lite i smågrupper innan det var dags för lunch: medelhavsbuffé. Gott med andra ord! Till och med för kräsna mig ;) Efter lunchen badade vi utomhusjacuzzi. Det var verkligen perfekt höstväder, solen sken och det blåste lagom mycket. När vi satt i jacuzzin hade vi utsikt över vattnet, så himla fint! En bra dag med andra ord, kände mig som en ny människa när jag kom hem :)

Ladies Night!

Förra fredagen var det dags igen, Ladies Night tillsammans med mamma och systrarna. Så himla kul! Åkte upp mot Linköping på fredagseftermiddagen, checkade in på hotellet, fixade till oss och tog ett glas vin innan vi begav oss mot restaurangen. Vi hade bokat bord på Olympia, vilken restaurang! Rekomenderas verkligen! Vi åt trerätters för 195:- och det var riktigt gott och personalen var otroligt trevlig. Sen styrde vi färden mot Cloetta center så klart ;) Där väntade en lika bra show som förra året. Ladies Night är verkligen något speciellt :) Efter showen blev det lite dricka på hotellet och massa prat innan läggdags.

På lördagen satt vi lääänge vid frukosten. Fick sällskap av Brolle, Måns Möller, Stephen Simmonds och några dansare. Ja, eller de satt några bord bort men ändå ;) När vi skulle checka ut efter att ha packat ihop oss bytte jag ett par ord med Måns, haha :) Resten av lördagen spenderades i Linköpings affärer. Kom hem med ett par skor och lite annat skoj :)

En riktigt bra helg!!


Jobbar och sover...

Så har den senaste veckan sett ut ungefär... Jag har jobbat en hel del och de flesta kvällarna har jag somnat i soffan. Har varit riktigt trött med andra ord. Ville egentligen byta så jag fick jobba denna helgen och vara ledig en helg längre fram istället men tyvärr var jag lite sent ute och det gick inte att ordna. Så då började jag se fram emot en ledig helg hemma istället :) Men tji fick jag, imorse fick jag erbjudande om att jobba ikväll så jag tackade ja. Vi får se hur det blir imorgon :) Ja, så med tanke på att jag bara jobbar och sover så har jag inte haft någon lust till att blogga, får se om det blir bättre nu när jag jobbar liiiite mindre ;)

RSS 2.0