Sovdags...

Usch, jag måste verkligen sova. Tänkte vänta tills sambon kommer hem från jobbet men ska nog lägga mig nu i alla fall. Jag har verkligen MÄNGDER att göra imorgon! Tänkte inte skriva så mycket för har inget att dela med mig av egentligen.

Eller jo, har myst med systerdöttrarna hos mina föräldrar i eftermiddag. Så när de skulle åka hem öppnade de dörren och hörde någon hamra varpå den ena utbrister högt och tydligt:
- Jaha! Han bygger en båt!

Precis som om det skulle vara det mest självklara i hela världen.
Herregud vilken sötnöt! :) Det var alltså grannen som höll på att täcka över sin båt med en plast ;) Ibland måste man bara älska barn! Behöver jag säga att vi vuxna låg dubbelvikta på golvet av skratt?

Sönderbränt...

Jag vet fan inte hur jag har lyckats... Lyckades bränna sönder håret med hårfönen! Åtminstone är det vad jag tror att jag har gjort. Jag märkte inget vilket känns lite konstigt... Hur eller hur så har jag i alla fall en tofs hår mitt på huvudet som ser ut att vara sönderbränd. Känns verkligen jättekul, världens rufs på bara en liten fläck. Hoppas på att lite hårinpackning kan göra susen... Har någon något annat tips så är det mer än välkommet :)

Skulle tränat idag men skippade det.
Kan vara så att jag har en förkylning som ligger och vilar i kroppen och den får absolut inte bryta ut! Vill vara frisk när vi åker till Rhodos :) Synd bara för det var ju just tills vi åkte som jag ville ha tränat till mig lite... Jaja. Blir i alla fall simhallen med syster och hennes två små tjejer i eftermiddag, ser fram emot det :)

Helt slut!

Känner mig verkligen helt slut efter den här helgen! Fest i fredags, bakis igår och auktion idag. Inte undra på att man är trött ;) Åkte ut till Björnsholm vid halv 10 i förmiddags och kom hem framåt 6 ikväll. Jag vet att jag alltid säger det, men det är faktiskt riktigt kul med auktioner! Hittade inget att shoppa idag dock och tur var väl kanske det, har en känsla av att min plånbok blev glad över det i alla fall. Pizza och soft i soffan ikväll, sjukt skönt.

Har knappt sovit något i helgen känns det som så kanske är dags nu. Ska upp och kämpa vidare med C-uppsatsen imorn :) Just nu känner jag mig visserligen inte det minsta pepp på det men hoppas på att nattens sömn ger mig lite energi. Sambon är förkyld och börjar misstänka att han smittat mig också, det känns som att något är på G... Snälla låt mig slippa eller ge mig en jävligt kort omgång!

Födelsedagsfest

Igår var det födelsedagsfest hos Emmi eftersom hon fyllt år i veckan. Vi var tre tjejer som kom dit och ingen av oss kände någon annan än Emmi sedan tidigare. Trodde absolut inte att det skulle bli så kul som det blev! Tog inte mer än några sekunder så kändes det som att vi känt varandra hur länge som helst och snackade om verkligen allt. Helt sjukt egentligen! Så med andra ord hade jag en helt otroligt rolig kväll! Ska se om Emmi skickar över några bilder sen :)

Framåt halv 1 började vi dra oss ner mot stan. Först en tur in på Briggen och sen vidare till Harrys. Var inte jättemycket folk ute men mötte några jag kände i alla fall. Vissa roligare att träffa än andra :p Tog en promenad halva vägen hem och beställde sen en taxi när mitt promenadsällskap skulle vika av.

Fasen...
Kommer verkligen ihåg varför jag festar så sällan... Mådde inte bra i natt när jag kom hem så somnade inte förrän vid 5. Vaknade vid 10 och kunde inte somna om en enda minut till. Med andra ord har huvudet varit tungt idag och aptiten obefintlig... Detta ledde vidare till att min hjärna inte fungerat som den ska, haha. Tänkte ta en promenad men så började det regna istället. Konstigt, för nu skiner solen igen. Får nog bli en promenad trots allt innan handling på Willys :)

Hoppas ni har en bra helg och mår bättre än vad jag gjort ;)


Den här boken fick Emmi i present av mig. Tycker de är så himla söta och roliga! Vi fick oss en hel del skratt :) Hur sött är inte det här liksom?

"Vänskap kan vara hela livet ut. Det har jag själv upplevt." - Xxxxx, 8 år

Blänkande

Fasen, jag och Marlene är så himla effektiva när vi sitter med C-uppsatsen så det är verkligen helt otroligt! Skulle vara skönt med lite snabb respons från handledaren nu bara så vi vet hur vi ska gå vidare :) Jaja, vi hittar väl alltid något småfix att styra med.

Jag var och lämnade in min ring igår, tänkte förstora den lite.
Fick den nämligen av min syster när jag konfirmerade mig och det var ju ett par år sedan om man säger så... ;) Har haft den på mig i princip varje vaken stund sedan dess så det var riktigt tomt igårkväll. Som tur var så var den klar idag. Jag kände inte igen den! Haha, de hade ju putsat upp den också så den såg nästan helt kritvit ut först. Hmm... Ser lite bättre ut :)


Vissa dagar blir saknaden extra stor...

Helgen över igen

Tyckte allt att det var dags för en liten uppdatering ;) Tiden bara rinner iväg och jag känner mig hyperstressad på alla plan! Visar kanske inte så mycket utåt men inom mig är det ett enda stort kaos, därav dåligt bloggande. Tappar liksom lusten till allt och det enda jag vill är att göra ingenting :p

Hur eller hur så rullar livet på,
förra helgen fick vi på sommardäcken på bilen (efter lite motgångar...) och sen blev vi utbjudna på middag av mina föräldrar. Trevligt! Var lite tack-för-hjälpen-middag. Den här helgen är det ganska lugnt, tvätt och städ och lite andra smågrejer. Ikväll blir det middag hos svärmor :)

C-uppsatsen rullar på.
Är en hel del att göra men efter en träff med handledaren klarnade ganska mycket och äntligen fick vi lite välbehövlig verbal feedback. Tycker det är så svårt att ta allt via mail, man får ju inte direkt en diskussion... Så nu hoppas vi på att allt rullar på som det ska :) Sitter med lite aktuell forskning nu och försöker sammanställa den lite, alltid lika kul när det är på engelska ;) Var är alla svenska forskare inom vårt område?! :p

Det här var väl en lite uppdatering om vad som händer i alla fall, jag lever fortfarande ;)

Påsken 2010

Fullt upp hela påskhelgen! Sambon jobbade till klockan två på lördagen och klockan tre skulle vi vara hos mina föräldrar, lite stressigt med tanke på att vi skulle köpa en blomma på vägen. När vi väl kom dit fick vi en riktigt god middag, precis som jag misstänkte :) Härligt att umgås hela familjen! Vid niotiden började vi promenera hem till Andréas mamma där god varm smörgåstårta väntade :) Tyvärr blev sambon väldigt trött så åkte hem redan vid tjugo över tio.

På söndagen jobbade sambon igen medan jag var hemma och tog det lite lugnt. Så kom mina föräldrar hit och fixade vår persienn, snöret gick sönder så vi har bara kunnat dra ner halva. Tur att någon vet hur man bränner ihop snören och trär igenom och allt ;) Äntligen slipper vi ha en bastu i vardagsrummet när solen ligger på.

På måndagen blev det grillning hos svärfar och i princip hela familjen var samlad.
Riktigt gott med grillat och riktigt trevligt! Avslutade eftermiddagen med att följa med och fira Andréas farfar som fyllde år.

Så där gick den påskhelgen.
Veckan har hittills mestadels bestått av plugg. C-uppsatsen är i full gång och jag och Marlene är världens bästa team! ;) Helt underbart! Vi känner oss riktigt på G och vi är sjukt effektiva.

Glad påsk!

Ville bara önska alla en glad påsk :) Hoppas ni ska hitta på något skoj! Själv ska jag och sambon till mina föräldrar på påskmiddag. HELA familjen ska dit så det ska bli riktigt kul! Hmm... Hela familjen förutom ena systerns bonusdotter så då var det hela plötsligt inte hela familjen... Men så nära det kan bli i alla fall så det får duga :)

Vet redan nu att maten kommer vara extremt god, finns det något bättre än påskbord liksom? Kan tänka mig att det kommer bjudas på en hel del godis också och min motståndskraft lär svikta så det lär sluta med illamående för min del... ;p Kvällen avslutas sen hemma hos svärmor :)

Kan inte bli annat än en toppendag det här!
Har massor som jag måste fixa innan det är dags att sticka så får skriva mer en annan dag :)

Glad påsk!

RSS 2.0