Tentaplugg

Dagen har mestadels bestått av tentaplugg faktiskt. Blir alltid så fokuserad och helt pluggtokig sista eftermiddagen, vare sig det gäller hemtenta eller salstenta. Haha, sista-minuten-panik som vanligt ;) Nu är jag nog snart klar tror jag, ska ta med mig en bok i sängen för att få ordning på det sista. Kan inte riktigt säga hur det känns, ena sekunden känns det helt okej och nästa känns det skitkasst. Kan inte göra mer åt saken nu i alla fall. Så nu får det bära eller brista!

Ska se vem som går vidare i Idol nu,
Erik måste ju helt enkelt vidare, finns inget annat :) Carl gillar jag också skarpt, fast inte ikväll... Hmm... Blir nog bra det här :) Ska bli skönt att sova sen, hoppas jag slocknar fort som bara den och vaknar utvilad imorn.

Håll gärna en tumme för mig imorn 8.30-12.30! :)

Full fart

Imorse åkte jag och mamma till stan för att kolla kläder åt henne. Tyvärr hittade vi inget :( Känns lite tråkigt, hade hoppats på att vi skulle komma hem med något riktigt läckert åt henne. Efter lunch tog vi en promenad i blåsten. Skönt att få lite luft!

Sen åkte jag upp till Jysk och mötte upp Andréas och hans kompis så vi kunde hämta vår madrass. Äntligen! Nu ligger den på sängen, ska flytta på den innan vi lägger oss eftersom den ska ligga uppackad ett dygn innan man sover på den.

Efter det åkte jag till systern och hennes sambo. Äntligen hade vi lyckats hitta en tid då det passade oss båda att koppla in stereon i bilen! Hade ju bara för kasettband innan så nu har vi äntligen för CD också :) Är så segt att bara lyssna på radio i bilen, kör man inne i stan hör man ju inget annat än reklam... Systern och jag passade på att ta en promenad med yngsta dottern och hunden medan hennes sambo fixade stereon. Otroligt vad duktig lilltösen blivit på att gå! Inget sitta i vagnen där inte ;)

Nu ska jag leta motivation till tentaplugg igen, vi får väl se hur det går.
Har helt tappat allt hopp om att jag ska klara tentan så jag orkar inte ens engagera mig i att plugga. Men jag vet att jag verkligen måste så det är bara att ta tag i det... Måste se vilka som går vidare i Idol ikväll också, jag håller en tumme för Mariette, hon är grym :)

Barnvakt

Ikväll var jag och Andréas lite barnvakt åt systersonen och bonussysterdottern. Mysigt! Var bara en timme som vi skulle passa dem och underhålla dem. Blev lite Bolibompa och lek. Har verkligen insett vilken räddare i nöden "Imse vimse spindel" och andra sånger med rörelser till är när tårarna börjar rinna på små barn, toppen! :) Gick i alla fall hur bra som helst att ta hand om de små liven :)

Väl hemma blev det TV-kväll.
Vad annars när det visas Idol, Svenska Hollywoodfruar och Roast på Berns? Sällan det är så många bra program på en och samma kväll ju. Inte undra på att skolböckerna inte åkte fram när vi kom hem. Ska ta tag i dem nu istället tror jag, fick faktiskt pyttelite motivation förut så hoppas den kommer tilbaka nu igen :)

Förresten måste jag bara säga angående Roast på Berns ikväll, Petra Mede var inte ens rolig. Att dra ETT skämt om någons vikt kan vara kul, men vid TIO skämt har man gått över gränsen för länge sen. Hade hon idétorka? Var hon full? Inte vet jag men hon visade inga kvalifikationer på bra komik enligt mig i alla fall.

Nähä, nu ska jag kika lite mer på datorn innan jag intar sängen tillsammans med organisationsteorierna ;)

Ny väckarklocka?

Såg precis i Coolstuffs nyhetsbrev att de har en ny väckarklocka. Funderar på om jag skulle ta och köpa mig en? :p Jag har visserligen blivit bättre på att vakna om morgnarna så lite morgonstress har försvunnit men man vet aldrig när det kommer tillbaka. Denna väckarklocka måste du tydligen trycka på färgknapparna i en viss ordning för att kunna stänga av. Med andra ord måste du ju verkligen vakna till ordentligt! Ingen idé att snooza ju, haha :p Hoppas bara att den har oändligt många slumpade serier, annars lär man sig dem ju utantill...


Bild lånad från Coolstuff.se, där finns också mer info om klockan.

Kom precis hem från dagens telebildsändning i skolan. Vi hade lite introduktion till vår nästa kurs som är en praktikkurs. Jag vet inte om det gav så mycket, kändes mest lite flummigt och som att de läste vad som står i våra papper redan. Jaja, nu är det gjort i alla fall. Ska leta efter min motivation nu tänkte jag så jag kan få lite pluggat. Wish me luck!

"Dead Man's Shoes"

Blev faktiskt film ikväll igen, fanns ju inget bra på TV. Ikväll såg vi en lite äldre film från 2004, "Dead Man's Shoes". Vilken film! Den var så annorlunda, fast det brukar ju brittiska filmer vara. Tycker det är så stor skillnad om man jämför med alla massproducerade filmer från USA, de har mer känsla i sig på något sätt. Detta är i alla fall en drama/triller som handlar om en soldat som kommer tillbaka till sin hemstad för att hämnas de som gjort illa hans bror. Medan han var iväg som soldat var det ett gäng killar som utnyttjade hans bror som var "lite efter" och de tvingade honom att göra saker som han inte ville men han var inte stark nog att säga ifrån. En bra film som man fick lite ont i magen av, den var lite jobbig att se ibland tyckte jag. Ni vet, när man mår dåligt över någon annans situation. Hur eller hur så var den bra och jag kan rekomendera den :)


Haha, kunde inte bara välja en av bilderna :p

Efter auktionen idag har jag inte gjort så mycket tyvärr. Jag och Andréas tog en promenad och på vägen hem hämtade vi varsin black and white på Torino, ingen av oss som var särskilt sugen på att laga mat ikväll ;) Ibland får man faktiskt vara lat. Vi har handlat mycket mindre mat och pizza där än vad jag trodde att vi skulle göra med tanke på att vi bor så nära. Nu blir det nog lite plugg innan jag somnar :)


Auktion

Just nu sitter jag ute i auktionshallen i Björnsholm. Systerns sambo har auktion igen, alltid lika kul :) Skulle pluggat massor i förmiddags men hittade verkligen ingen motivation så det blev inte mycket gjort. Får försöka ta igen det ikväll istället... Ska fortsätta kika på vad sakerna går för här nu, de har kommit fram till de lite finare och dyrare objekten. Snart kommer en tavla av Birgit Kraft-Westerberg som är sjukt fin :) Inte min prisklass dock...

Förresten blåser det något hel otroligt ute idag! Kände hur bilen bara gled iväg för mig förut på vägen. Gillar inte när det är så när alla dessutom ska köra om och styra hela tiden plus att det är vägarbeten stor del av vägen. Jaja, nu ska jag fortsätta kika här :)

"I Love You, Man"

Det blev kvällens filmval. Vi har tänkt se den rätt länge nu men det har inte blivit av så ikväll tog vi tag i det. En romantisk komedi som handlar om en kille som ska gifta sig. Problemet är bara att han inte har någon bestman eftersom han inte har några vänner. Jakten har börjat! Måste erkänna att jag hade högre förväntningar på den. Den var lagom småkul men inte mer än det. Känns inte som bortslösad tid att ha sett den men den är heller inget måste... :p Läs mer om filmen här.


Dagen i övrigt har varit rätt lugn. Promenad, lite plugg, hälsade på hemma hos föräldrarna men annars har det inte hänt så mycket. Imorn blir det mängder av plugg hoppas jag för det behövs! Jaja, det var väl ungefär vad jag hade att dela med mig av just nu, nu är det dags att sova :)

Friday!

Efter lunch idag kom Marlene på ett spontanbesök, kul värre :) Hon åt lite lunch här och sen tog vi en ordentlig promenad förbi ÖB, ner till stan och hem igen. Skönt! Pratade lite i hallen innan hon åkte igen.

Flög upp ur soffan av världens smäll förut! Fönstret i sovrummet var inte spärrat så det flög upp och knuffade ner stor blomkruka golvet. Tur att jag inte hunnit bädda sängen så sängöverkastet tog värsta smällen! Jord över halva golvet då så det var bara till att dra fram dammsugaren. Höll inte igen utan dammsög och moppade hela lägenheten när jag ändå höll på :p

Efter en snabbdusch åkte jag och syster ut till auktionsvisningen för att kika lite.
Tycker det är kul faktiskt, finns en hel del coola saker att kika på :) Ska ut på auktionen på söndag tror jag men det blir nog inget shoppat ändå. Känner inte att min ekonomi tillåter det...

När vi kom hem igen fixade jag och Andréas till oss och så åkte vi hem till svärmor. Där vankades det pizza, idol och spel :) Vi spelade M.I.G, jag är skitkass på frågesportsspel!! Trots det lyckades jag på något sätt vinna sista omgången, haha :) Förvånade mig själv eftersom jag tyckt att jag svarat fel på varannan fråga och varannan svarade jag "Jag har inte en jävla aning" på. Kul kul :)

Nu är jag trött! Ska bli skönt att krypa ner under täcket :) Funderade på att fortsätta mitt framgångsrika "innan-jag-ska-sova-plugg" i sängen men det blir det inget av med. Får ta igen det imorn istället ;) Hoppas ni haft en bra fredagskväll för det har jag haft!

Marknad i Gamleby

Min syster ringde igår och frågade om jag hade lust att följa med på marknad i Gamleby idag. Så imorse vid tiotiden packade vi in oss i bilen och åkte. Blev en mysig tripp: syster, jag och min systers två döttrar :) Jag vet inte om det var svårast att ta sig fram med två barn eller med två gigantiska "Hello Kitty"-ballonger... Fick be om ursäkt till ett antal personer... ;) Vi shoppade med oss lite hem, syster köpte mest till barnen och jag köpte mest till mig :p Blev en väska, tre söta ljusstakar för värmeljus med tomtar på, en kökshanduk och godis från Mariannelund ;) Totalt sett en bra förmiddag med andra ord!

I eftermiddag sen skulle systerns sambo byta stereo i vår bil
men det var lite större projekt än väntat så vi tar det en annan dag. Fick tid till att mysa med yngsta systerdottern i alla fall :) Nu ikväll har det varit TV-kväll med Idol och Lyxfällan. Funderar på att lägga mig och plugga lite nu men frågan är om jag verkligen orkar? Gör ett försök i alla fall ;)


Handduk 50:-, ljusstakar 3 för 30:- och handväska 129:-

Skoldagar

Både igår och idag har det varit skoldagar. Igår jobbade vi med en gruppuppgift. Längesen som det var så kul! Och det gick kanonbra dessutom :) Kändes kul att vara i skolan och vi fick massor gjort. Idag på morgonen träffades vi för att kolla igenom allt igen och rätta till några småfel. Blev klara rätt tidigt så jag och Marlene käkade lunch hemma hos oss och tog en promenad. Sen var det dags för eftermiddagens seminarium. Kan inte säga att upplägget var det bästa men det var ju inte så mycket att göra åt saken. Hur eller hur så är det avklarat nu :)

Om exakt en vecka kommer jag sitta här och ha något så fruktansvärt ont i magen. Kommer ha mina härliga kväljningar hela tiden också. Och så kommer jag känna mig panikslagen. Jag avskyr nämligen salstentor mer än något annat. Jag vill ha tid att småfundera på frågorna och kunna ändra synsätt flera gånger. Så vill jag skriva på en dator där man kan flytta texten hur man vill. Och så vill jag ha mer än 5 timmar på mig. Usch!

Ska se om jag kan släppa salstentan för ett par sekunder och bara plugga järnet till den.
Jag vill verkligen klara den... Nu ska alltså skolböckerna fram igen, jag som är kvällsmänniska ;) Ska lägga mig i sängen och läsa tills min sambo tycker att det är sovdags, då släcker jag lampan och säger godnatt :)

Livet är orättvist...

I eftermiddags när jag kom hem fick jag ett hemskt besked. En kompis till mig omkom i en longboardolycka. Vi var inte nära vänner men varje gång vi sprang på varandra så bytte vi några ord. Vi träffades första gången under lite udda omständigheter, jag visste att vi gick på samma skola och jag behövde låna ett skateboard till vårt avslutningskort så jag sprang fram till honom på stan. Han blev paff men självklart fick jag låna det, så nästa dag stod skateboardet i mitt klassrum och sedan dess har vi alltså alltid småpratat med varandra.

Han blev bara 21 år gammal och lämnar efter sig en dotter på omkring 3-4 år. Kommer ihåg när han berättade att han skulle bli pappa, han var så glad. Det var han alltid, han var glädje personifierad i mina ögon för han hade alltid ett leende på läpparna. Det känns så ledsamt och orättvist att en så ung fin människa ska tas ifrån jorden såhär. Jag blir ledsen av att veta att hans dotter går miste om att få växa upp med sin far och att hon inte får lära känna honom mer. Mina tankar går till hans familj och hans närmaste.

Vila i frid Oskar.


Lördag

Det är så fruktansvärt roligt att plugga en lördag, eller inte :p Fast antar att jag på sätt och vis valt det själv... Har varit rätt lat idag, tog en rejäl sovmorgon eftersom vi gick och la oss så sent igår. Nu har jag i alla fall pluggat lite i eftermiddag och så tog jag och Andréas en skön promenad. Är ju nästan sommarvärme ute idag :)

Nu är det dags för mig att packa ihop mig och lite grejer och ta bilen ut till stugan. Blir till att sova där i natt, lär bli sista natten för det här året så det är bäst att passa på :) Troligtvis väntas en öppen brasa, god mat, snacks och kortspel ikväll, myyyys ;) Synd bara att Andréas inte följer med... :(

"Johan Falk - Vapenbröder"

Då har vi sett senaste filmen i serien om Johan Falk nu då. Måste säga att den var precis lika bra som den förra, med andra ord bättre än både "Beck" och "Wallander" även om jag gillar dem också :) Den här gången ska GSI försöka hindra en fritagning av en krigsfånge. Spänningen håller hela filmen igenom och det är kul att få se både från polisernas sida och från gangstrarnas (eller vad man nu ska kalla dem :p). Gillar ni polisfilmer så måste ni se dessa! Det ska tydligen bli en serie av sex nya filmer, de släpps ungefär en gång i månaden. Ser fram emot varenda en av dem! Hösten är räddad ;)


Fredag

I förmiddags träffade jag min handledare till praktiken för första gången. Kändes riktigt bra! Jag tror att det kommer funka kanon och jag kommer nog få se mycket nytt, det känns spännande :) Men hur kommer det sig att jag för första gången i mitt liv spiller yoghurt precis innan jag ska åka? Självklart var jag lite halvstressad, men blev mer stressad av detta, plus att jag hade vitt linne på mig. Kanon! Tur att jag har två likadana linnen... ;)

I eftermiddags promenerade jag och Andréas ner till stan och fixade några ärenden.
Sen tog vi bilen och åkte runt några fler ärenden. Bland annat så beställde vi en madrass till vår nya säng :) Ska bli så skönt att slippa ha en skarv i mitten. Förhoppningsvis kommer madrassen hem i slutet på nästa vecka.

Skulle åka en sväng till svärmor och lämna en film men vi hamnade mitt i grillningen och blev bjudna på mat, supergott! Hon hade dessutom bakat en smaskig kaka :) Lite idoltittande och nu är vi hemma och ska snart se nya "Johan Falk"-filmen. Jag har höga förväntningar! :)

Shoppade ett par jeans ute på Lager 157 idag, har velat ha ett par kritvita länge nu men jag har inte velat lägga så mycket pengar på ett par. Är rädd att få en fläck som inte går bort typ första gången jag använder dem, haha :p Så en hundralapp var lagom pris för min del ;)

Första reparationen

Nu är första reparationen gjord på nya bilen. Frågan är bara varför något alltid ska strula? Kändes motiverande att gå upp klockan 6 för att åka och lämna bilen på verkstaden, jag lovar... Sen hade jag ont i magen hela förmiddagen för att jag trodde att reparationen skulle tömma hela mitt konto.

När något gör att bilen inte startar kopplar jag ihop det med motorn och den kopplar jag ihop med stora pengar. Tji fick jag. Vi fick (troligtvis) problemet löst på ett enkelt sätt, kontakten till airbaglampan omkopplad och ventilkåpspackningen byttes ut. För 900 kr! Positiv överraskning :) Skulle problemet med svåra starter och ojämn tomgång fortgå så borde det bli billigt att laga ändå :)

Skulle pluggat massa idag
men Andréas lillebror kom hit i eftermiddag så blev inte så mycket gjort. Får skjuta upp det till imorn, fira in helgen med organisation och intersektionalitet, finns det något bättre? ;) Ska träffa min handledare till praktiken imorgon förmiddag så ska förbereda mig lite till det nu, skriva ut lite papper och läsa igenom dem och så vidare. Sen dags att krypa till sängs :)

Nattgäst

Igår var det dags för Västerviks speedway att försöka vända sitt underläge och gå vidare i kvartsfinalen. Marlene kom hit så vi kunde gå och heja fram dom tillsammans. Tyvärr hjälpte det inte... Hoppas dock att jag lyckades irritera Vargarna-supportrarna som satt en halvmeter framför mig, böjde mig fram och skrek som fanken när Västervik gjorde snygga omkörningar, haha :p Västervik vann matchen men hade förlorat för stort matchen innan... Och "lucky looser"-chansen missades med ynka 2 poäng. Lite lagom surt! Men men, bättre lycka nästa säsong, då är det dags för guld igen tycker jag ;)

Eftersom vi skulle till skolan så tidigt imorse så stannade Marlene kvar här.
Så efter speedwayen kollade vi på Idol innan vi bäddade ner oss. Längesen någon sov över så jag är inte riktigt van, haha :p Trevligt att ha någon att fixa i ordning sig med på morgonen :)

Skoldagen idag handlade om samverkan. Vi fick göra två mycket givande grupparbeten som vi fick redovisa, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Längesen jag kände att jag fick ut så mycket av en skoldag :) Jobbade dessutom i en toppengrupp på förmiddagen, kul att jobba med andra än de man alltid annars är med :)

Synd bara att dagen skulle sluta i ett helvete... Tänker inte säga särskilt mycket mer om det men måste bara säga att ibland blir jag så fruktansvärt trött och arg på saker och ting så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
Åkte hem till mina syskonbarn sen ikväll och fick massa kärlek av dem :) Mamma och pappa var barnvakt men det blev bara jag som gällde så jag fick stoppa båda två i säng ;)

Nu är det dags att sova. Ska bli riktigt skönt! Längtar efter att få krypa ner i sängen med Andréas bredvid mig... Hoppas på att allt känns ännu bättre imorgon :)


Helgerna

Glömde ju skriva ett par rader om förra helgen, var nog för att jag inte hunnit lägga in några bilder än. I alla fall så firade vi min älskade systerson som hade fyllt 1 år :) Det blev massa fika och han fick mängder med fina presenter. Jag och Andréas hade köpt en body, en jättefin "nappburk" från Cult Design och en såndär leksak där man trär på ringar i olika storlek så det blir en pyramid. Grattis!



Efter födelsedagskalaset så begav vi oss hem till Andréas mamma för att äta middag. Hela familjen hade samlats så det var verkligen jättetrevligt :) Är ju inte alltid så lätt att få ihop alla samtidigt. Okej, maten var jättegod men kladdkakan som vi fick senare på kvällen slog allt! Så otroligt god! Så är ju jag ett kladdkakemonster också ;)

Den här helgen har varit lugn. I lördags var det strippkörning ute på flygfältet så jag och Andréas åkte ut tillsammans med min systers sambo. Mötte upp min andra syster och hennes sambo där ute sen också. Skönt att komma iväg och göra något och bilar som går fort är ju alltid kul :)

På kvällen åkte jag ut till stugan och sov där. Lika mysigt som vanligt. Nej förresten, mysigare för vi tände ju brasan :) Rök in lite men det har nog vädrats ur till nästa helg ;) Älskar verkligen att elda i brasan, så himla mysigt! Så på söndagen hämtade jag Andréas så fixade vi till dragkroken på bilen. Den var ruskigt stor, rostig och hade en gigantisk kåpa för själva kulan. Nu är den fortfarande lika stor men svart så den ser mindre ut och kåpan för kulan är en liten svart plupp bara :)


Att stå i kö

Snälla nån, vad är det med folk och att stå i kö?! Var och handlade lite igår kväll på Willys. Fick välja den lååånga kön eftersom jag skulle ha snus från kylen och ville inte vara extra jobbig. Så öppnar de kassan bredvid som också har kyl och jag och paret framför förflyttar oss mot den. Då kommer det en gubbe och försöker ta mig på innern! Han nästan försökte preja bort mig för att få komma före. Jag hade bara en korg med lite saker i för guds skull! Jag vann i alla fall för jag kom först, ha! Sen såg jag att stackarn bara hade två saker i sin korg... Men men, han får väl köa som alla andra.

"17 igen"

Det var senaste filmen vi såg här hemma. En lagom rolig typisk amerikansk high school-film. Kan faktiskt vara rätt nice att se något sådant ibland ;) Den handlar om en man i sina bästa år som ångrar det val han gjorde under skoltiden och vips så är han tillbaka i skolan igen som 17-åring. Det är kanske inte det lättaste att helt plötsligt gå i samma skola som sina egna barn... ;p Den var ingen enastående film som "mååste seees" men den var lättsam och hade helt klart sina roliga poänger :)

Läs mer om filmen här.


Förresten så kan jag tipsa er om femmans program "Roast på Berns", såg gårdagens avsnitt där de roastade Björn Gustafsson och det var faktiskt sjukt kul! Mycket roligare än "Grillad" som gick förut på SVT om jag inte minns fel... Det här var råare och riktigt bra poänger :)


Tråkvecka

Vilken sjukt tråkig vecka detta kommer vara! Vet inte om jag ska hinna med något annat än att plugga, är ju hur mycket som helst att göra. Skönt att ha lite hemstudier i alla fall. Både igår och idag imponerade jag faktiskt på mig själv :) Har dessutom hunnit med att plocka på allt som hamnat i "jag-lägger-det-här-så-länge-trots-att-jag-vet-vart-det ska-vara-högarna". Trots att jag gjort välbehövliga saker i två dagar så känner jag att jag gjort för lite...

Igår på föreläsningen skulle vi haft Gevalia, vi fick nämligen oväntat besök.
Helt plötsligt börjar en äldre invandrarherre babbla på. Det blev något helknas med uppkopplingen för han satt i Kalmar och lärde ut matte medan vår lärare satt i Trollhättan och lärde ut om organisationskulturer. Schysst mix! Han var hur trevlig som helst och gjorde det bästa av situationen men vår föreläsare var inte riktigt lika glad åt hans sällskap... Ett kul inslag i alla fall för vi skrattade rätt bra :)

Bio igen

Ikväll blev det "Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser". Det här är ju fjärde filmen om Johan Falk och har ni inte sett den så se den för guds skull!! Länge sedan jag såg en så bra svensk film, den var verkligen helt otroligt bra och påkostad! :) Kul att se att Sverige faktiskt kan producera bra filmer... Den här gången börjar Johan Falk jobba på gruppen för särskilda insatser. De arbetar med att komma åt ett gäng som begår värdetransportrån och bedriver knarkhandel. Spänningen håller genom hela filmen och den har en bra handling. Ett hett tips! :)

 

Annars idag så har jag haft föreläsning i skolan. Den gav faktiskt en del eftersom jag tycker att detta är så komplicerat. Men har nog fortfarande inte koll på allt... Efter skolan blev det pizza hos svärmor, länge sen jag var där nu så det var trevligt :) Skulle pluggat massa ikväll men blev bara liiite, kanske orkar läsa lite till nu innan jag lägger mig.



Så har skolan dragit igång igen

Vet inte riktigt vad jag känner angående det för tillfället. Skönt att komma tillbaka till lite rutiner men å andra sidan återstår ett år då jag inte kommer kunna känna mig ledig en enda stund. Samtidigt så är det ju bara ett år kvar. Första kursen känns riktigt tung, just nu läser vi om organisationer och organisationsteorier.

Är verkligen glad över att det inte blir något som helst bashruppsarbete i den här kursen! Lika glad är jag inte över den härliga salstentan som väntar i slutet av månaden... Tycker inte att salstentor passar sådana här kurser men har ju inget val. Sen fattar jag inte hur i helskotta vi ska hinna läsa all litteratur?! Det är mycket och allt är inte lättläst kan jag ju lova...

Just nu känns det som att jag inte kommer ha någon fritid under den här kursen.
Idag har jag pluggat nästan hela dagen, fixar inte att läsa en enda rad till nu. Hade ett avbrott förut då jag åkte till lekparken där mamma, syster och alla syskonbarn var och ett nu ikväll när jag och Andréas tog en promenad.

Nu har jag precis vaknat efter att ha sovit i soffan.
Ska börja med den härliga proceduren att ta ut linser och tvätta bort sminket... Usch, det är så jobbigt när man redan sovit ju! Sen ska jag krypa ner i sängen och det ska bli sååå skönt! Godnatt :)

RSS 2.0