Crawling

Bäst på högtsa volym när man är på riktigt pisshumör. Hela albumet "Hybrid Theory" funkar då, bara försvinna in i musiken och komma bort från allt annat.


 

"Crawling"

[Chorus:]
Crawling in my skin
These wounds they will not heal
Fear is how I fall
Confusing what is real

There's something inside me that pulls beneath the surface
Consuming/confusing
This lack of self-control I fear is never ending
Controlling/I can't seem

[Bridge:]
To find myself again
My walls are closing in
(without a sense of confidence and I'm convinced that there's just too much pressure to take)
I've felt this way before
So insecure

[Chorus]

Discomfort,endlessly has pulled itself upon me
Distracting/reacting
Against my will I stand beside my own reflection
It's haunting how I can't seem...

[Bridge]

[Chorus]

[Chorus]


Första advent

Vad mycket det blev att göra igår då! Allt adventsbestyr avklarades under dagen i alla fall. Sista fönstret putsades, gardiner ströks och hängdes upp, stakarna och stjärnorna åkte upp i fönstrena, nya dukar på i alla rum plus att allt dammades av innan. Så skönt!

Kändes faktiskt ändå inte som första advent, tiden går för fort... Men sen på kvällen tog jag en promenad till föräldrarna och när jag såg stakar och stjärnor i alla fönster och alla ljusslingor i buskar och träd så fick jag faktiskt lite mysig julstämning :) Hade tänkt ta något kort och lägga upp men kameran är visst inte hemma... Kanske blir något ikväll :) Idag är det plugg som gäller.

Lördag 28 november 2009

Efter auktionen igår var både jag och sambon riktigt slitna. Trötta i både kropp och huvud så det var något otroligt. Beställde hem lite pizza och tog det lite lugnt det första vi gjorde. Egentligen skulle vi ut och festa båda två men ingen av oss orkade det.  Så jag åkte hem en stund till Marlene istället, ja eller jag var visst där hela kvällen :p Åt lite snacks och pratade, hade det riktigt trevligt :) Men fasen vad kallt det var i natt!

Nu dags att hämta stjärnor och stakar från källaren!



Bästa snackset! Bild lånad från matservice.se

Ändrade planer

Jag och sambon kände oss rätt trötta idag så redan i eftermiddags bestämde vi oss för att det skulle bli en myskväll med pizza och idol hemma i soffan. Strax innan vi skulle ringa pizzerian så ringde Andréas pappa och frågade om vi ville följa med till Tre rum och kök för att käka middag. Trots att vi kände oss trötta tackade vi ja. Blev en riktigt trevlig kväll :) Inte lika trevligt att vänta på taxin i en halvtimme i kylan men vi överlevde... På Tre rum käkade vi plankstek allihopa och vitlöksbröd med aioli till förrätt, så himla gott! :)

Fick sluta tidigare i skolan idag. Hur skönt som helst! Tiden som jag fick ledig spenderades tillsammans med dammsugaren, moppen och dammtrasan. Kunde gjort roligare men inte välbehövligare saker ;) Åkte sen ut med systern och barnen till auktionsvisningen. Skönt att ha lite koll på vad som säljs imorn :p Funderar på att lägga ett anbud på en jättefin vattenkaraff, turkos, precis min färg! :) Nu blir det strax sängen, är riktigt trött...

Swivel Sweeper

Den är ju kanonbra! Jag ville egentligen ha en Ergo Rapido från Electrolux men sambon köpte en sån här åt oss. Tänkte att det är väl billig jävla TV-shops-skit... ;p Men den funkar betydligt bättre än vad jag förväntat mig! 

Hur eller hur, här kommer det absolut bästa med den: sambon använder den gärna!! Kanon ju, slipper jag dra fram den stora snabeldraken jämt :) Sedan vi fick den här så dammsugar vi ungefär lika mycket, toppen. Hoppas bara att det inte bara är nyhetens behag... Dock används den vanliga dammsugaren också... ;)


Vi har den röda :) Bild lånad från diytrade.com

Kontot töms snabbt...

Var ju så glad över att pengarna från CSN kom igår. Lika glad är jag inte nu efter att ha betalat några fakturor, visserligen bara bensin och mobil samt en matskuld till sambon men ändå, kontot är likförbaskat redan halvtomt! Känns kul, det är ju bara en sisådär en månad kvar tills det kommer in nya pengar... Blir ingen ny mascara den här månaden heller :p

Jaja, dags att putsa fönster istället! (Som att det skulle vara roligare...)

CSN

Jaaa! Idag kom äntligen de efterlängtade pengarna från CSN. Det firade jag och Marlene med att trippa förbi ÖB på lunchen. Jag fick med mig en deo och en glödlampa hem, hittade inget roligare. Visserligen handlade jag det på matkontot men ändå... ;) Wieee! :p

Påverkad av dagen

Dagens föreläsningar var ganska tunga. Den första handlade om barn med intellektuella funktionshinder i Indien. En man som jobbar med dem där höll föreläsningen för oss. Fruktansvärt vilka förhållanden de lever under! Fick ont i magen när han berättade om vissa händelser.

Den andra hölls av en kvinna som vuxit upp med en utvecklingsstörd mamma.
Trots att det fanns många ljusglimtar i hennes barndom måste stora delar av den varit fruktansvärd att uppleva. Utan stöd och hjälp! Idag verkade hon fruktansvärt stark och tillfreds med sitt liv, trots sin barndom, vilket kändes bra.

Ibland undrar jag om jag valt rätt? Hela dagen idag kändes tung och ledsam. Det är viktiga saker vi pratar om här och ibland undrar jag hur folk orkar jobba med detta när ramar ofta försvårar arbetet? I och för sig så känner jag ändå att om jag bara kan hjälpa och stödja någon i deras svårigheter så är det värt det.

Nu ska jag försöka koppla av lite och ta det lugnt innan sängen väntar. Ska bli skönt! :)

En månad kvar

Herregud, insåg precis att det är exakt en månad kvar tills julafton! Jäklarns vad fort tiden går! Om en månad sitter man alltså helt proppmätt och äter julgodis. Alla klappar är öppnade och all julstress är borta. Åh, jag längtar till julen!

Detta innebär i och för sig också att det är MINDRE än en månad kvar tills min ungomstenta ska vara inne.
Hjälp! Hur ska jag fixa det?! Lär bli en hektisk månad...

På söndag är det första advent.
Det känns inte riktigt som det :s Vet inte riktigt när vi ska ha tid att julpynta men det får kanske bli på söndag. Har i alla fall börjat lite idag med att åtminstone putsa vardagsrumsfönstren. Kan ju inte hänga upp vår gigantiska julstjärna i ett smutsigt fönster :p I och för sig kändes det inte renare trots att jag putsat det... Vet inte vad jag lyckades med den här gången :s

Imorn är det skoldag igen. Känner mig inte alls motiverad. Dels för att första föreläsningen är på engelska vilket brukar kunna vara ganska ansträngande (beroende på hur bra engelska den är på...) men också för att jag fortfarande känner mig lite halvkrasslig. Men det löser sig nog :)

District 9

Ja, det var väl inte den bästa filmen jag sett direkt :p "District 9" är en action/drama/science-fiction/triller-film (kunde de inte klämt in fler genrer?!) som handlar om ett område i Johannesburg där det bor utomjordingar. De ska nu flytta utomjordingarna till ett annat ställe och en särskilt grupp ska ta hand om avhysningen. Ledaren för gruppen råkar dock illa ut... Tänker inte berätta mer ifall någon skulle vilja se den. Jag tyckte inte att den var särskilt bra, jag har lite svårt för när det är overkligt... Men sambon gillade den :p För min del funkade den i alla fall men jag kommer inte se den igen :p

Annars består dagarna mest av plugg.
Idag blev det dock en promenad på två timmar med mamma och systern och hennes son :) Härligt! Ikväll har tvätten avklarats också, skittråkigt när man håller på men ruskigt skönt när det är avklarat ;) Nu blir det fortsatt TV-kväll.


Bild lånad från cdon.com

Människosyn ?

Häromdagen efter skolan åkte jag förbi affären för att småhandla lite. Framför mig i kön står en kvinna och framför henne står en man (tydligen alkoholist). Kassörskans bemötande gentemot mannen var helt oacceptabelt. Ungefär så här sa hon:
"Ta bort den där äckliga påsen från bandet, du vet att jag vägrar ens ta i den! Och du, fräsha till dig lite om du ska komma hit, dina kompisar har blivit portade och snart blir du det också om du inte skärper till dig. Du förpestar ju hela affären! Vi kan inte ha det såhär!" Mannen sa inte ett ord utan betalade och gick.

När tjejen framför mig ska betala så säger kassörskan: "Det stinker ju, det går för fan inte ha det såhär. Han förpestar ju hela affären."

När jag kommer fram säger hon: "Han sitter hemma och dricker öl hela dagarna och pissar ner sig vet du."

Strax efteråt går en annan personal förbi och då ropar kassörskan till henne: "Du känner nästan vem som varit här på stanken va?" Tjejen sniffar lite och svarar sen "Ja, NU känner jag".

Kan tillägga att jag inte ens lagt märke till mannen innan, och då är det ändå en liten affär. Dessutom kände inte jag någon "stank" i kön så han kan inte ha luktat SÅ illa. Det gjorde ju för övrigt inte den andra personalen heller...

Vad jag önskar att jag talat om för henne att man får tänka vad fan man vill men sådana saker säger man inte. Det kallas KRÄNKNING! Vad har hon för människosyn? Vart är respekten för andra människor? Jag vet att samma sak kommer hända igen, jag hoppas att jag är där då och inte blir lika paff utan talar om för henne vad jag tycker om hennes beteende.

Kände bara att jag var tvungen att skriva detta.

Förbannad

ÅHHHHH!!!! Ibland blir jag bara så jävla förbannad!!!! Fattar inte alls hur folk tänker?!?! Blir så trött på allting. Lyckades hålla skenet uppe i alla fall tror jag men nu känner jag mig rätt trött bara. Usch och fy och blä.

Sambon kom hem nu, känner mig inte särskilt trevlig :( Men men, ska försöka lägga allt åt sidan. Dags att fortsätta med städningen också....

Kväll med Marlene igen

Skulle pluggat massor idag men det föll visst bort ur schemat... Oops! Tar igen det en annan dag ;) Var i alla fall hos mina föräldrar och åt, min syster och hennes son var också där. Haha, hon är ju också gräsänka ikväll eftersom våra sambos jobbar tillsammans ;) Var verkligen den stora favoriten hos hennes lille son ikväll, blev en hel del bus och lek :) Åh, barn ger verkligen så mycket!

Ikväll har Marlene varit här igen, och det blev återigen levande ljus, lite snacks och film :)
Alltid lika kul att träffas. Kvällens film blev "8 Mile" med Eminem. Såg den flera gånger när den kom ut men sen dess har jag inte sett den så det var kul. Den är ju faktiskt rätt bra... ;)

Har skjutsat hem henne för en liten stund sedan och nu kollar jag datorn lite.
Är verkligen dags att sova nu! Ska ju faktiskt upp till skolan imorn... Tror det var en låååång dag imorn, vilken fredag :p Jaja, kursen är ju rolig och intressant så det gör det lite lättare :) Godnatt!


Bild lånad från cdon.com

Gräsänka

Haha, det är nog första gången jag använder det ordet :p Sambon är nämligen på jobbresa till storstaden. De ska lämna lite grejer och kolla på två stora auktionsvisningar (Auktionsverket och Bukowskis). Bukowskis har visning i en vecka och auktionen pågår i 4 dagar, det säger det mesta. Blir nog riktigt skoj :) Skulle vara kul att få gå på någon så stor auktion någon gång faktiskt.

Själv sitter jag då här lite ensamen. Dagen känns dock ganska så fullspäckad så det går nog ingen nöd på mig ;) Tråkigt att sova själv bara... Har inte gjort det sen han jobbade på OKG i våras... Jaja, jag överlever nog det också ;) Nu ska jag hämta affischer till affären och sen mat hos mamma och pappa. Hoppas att det blir mys med Marlene ikväll sen också :)

Skitfilmer

Tänkte att jag kunde varna er för några skräckfilmer som verkar bra men som inte är det ;) Den första är "Drag me to hell", den är varken läskig eller har en vidare bra handling. Handlar om en tjej som blir jagad av djävulen ungefär. Ja, så hela filmen försöker hon komma undan djävulen på olika sätt så att han inte ska ta henne. Hmm... Slutet förstörde filmen ännu mer kan jag säga :p


Den andra är "Antichirst", en film av Lars von Trier.
Läste om den och jag hade så höga förväntningar! Den handlar om ett par vars son dör. Frun hamnar i en depression och hennes man som är terapeut tar på sig att hjälpa henne ur den. De åker ut till en stuga i skogen och bor där medans terapin fortgår. Hmm... Ingen bra idé... Frun blir inte bättre... Jag tror dock att den här filmen kan ha en djupare innebörd än det jag förstod. Så om någon kan förklara det för mig så lyssnar jag mer än gärna :)


Så! Nu vet ni två filmer ni ska undvika också :) Bilderna är för övrigt lånade från cdon.com

Sliten

Jag känner mig så sjukt sliten idag! Usch, det är inte alls kul. Både orken och humöret är i botten verkligen... Köpte lite böcker av en kompis förut och sen tog jag en promenad med Marlene, sen efter det gick det utför. Somnade i soffan efter promenaden, kände mig helt död helt plötsligt (det hör inte till vanligheterna att jag somnar i soffan mitt på eftermiddagen kan jag ju tillägga).

Har i alla fall lyckats få det sista pluggat inför morgondagen.
Vi ska ha seminarie i morgon förmiddag, jag avskyr verkligen seminarier! Hoppas att jag överlever det... Tänker ju i alla fall inte missa det och behöva göra en gigantisk extrauppgift. Bara att bita ihop :)

Ska se lite TV-program med älsklingen nu som vi missat de senaste dagarna :)
Ska bli skönt att bara få ta det lite lugnt känner jag. Hoppas att jag lyckas komma i säng skapligt ikväll också så jag är piggare imorn.

Vad är meningen med att förstöra?

Blev ingen sömn igår när jag trodde det. Systerns sambo ringde oss klockan 3 inatt och berättade att polisen ringt och berättat att någon slagit sönder en ruta till hans affär. Så vi åkte dit och röjde upp lite och skrev ner en lista på vad som gått sönder. Så himla onödigt gjort!

Det positiva är ju i alla fall att Västervik har Sveriges bästa polishund
så killen som gjorde det spårades upp ganska snart och är nu misstänkt. Med tanke på vad polisen berättade så kan jag inte tänka mig att han klarar sig undan! Och det gör mig inget, rätt ska vara rätt. Jag förstår inte meningen med att förstöra för andra? Fick höra ryktesvägen att han tydligen varit på ett antal bilar och åtmonstone en fönsterruta till. Grattis, kommer kosta en hel del för dig.

Filmkväll med Marlene

Kvällen har spenderats tillsammans med Marlene. Började med en ordentlig promenad och sen åt jag pizza och hon spaghetti bolognese framför TV:n, vrålhungriga var vi! :p

Sen var det självklart dags att tända massa ljus och titta på film :)
Tyvärr har vi lyckats välja rätt dåliga filmer på sistone så vi blev rätt glada över att vi valde en bra film ikväll. Vi såg "The Lost" (triller från 2009) som handlar om en tjej som sitter inspärrad på ett mentalsjukhus i Spanien. Tre år tidigare blev hon diagnoserad med flera personligheter och nu vill hennes syster att samma psykolog ska undersöka om diagnosen verkligen stämmer. Riktigt bra film! Den höll oss intresserade hela filmen igenom och den hade en del överraskningar ;) Slutet var kanske inte det bästa och lite förvirrande men... Den var bra ändå. Kan rekomenderas!

Kvällen avslutades med massa trevligt prat i soffan :)
Nu kom precis sambon hem så jag ska stänga ner datorn och gå och lägga mig, hoppas han gör mig sällskap. Godnatt!


Bild lånad från cdon.com

Dop :)

Ojsan hoppsan, har inte uppdaterat på hela veckan visst! Har visserligen inte ens hänt något speciellt så... Fullt upp hela veckan med massa plugg bara. De valbara kurserna har ju dragit igång nu... 2 kurser samtidigt=mer plugg!

Idag har Andréas lille söte brorsson döpts :)
Det var dubbeldop och det andra paret som döpte sin son var min systers kompisar :p Så jag och min syster gick på samma dop men för olika barn, lite komiskt. Andréas brorsson försökte sno prästens glasögon när hon skulle torka bort vattnet från hans huvud, haha :) Andréas fick en klockren bild på det! Gillar prästens ansiktsuttryck :p

Dop kan förresten vara väldigt jobbiga upptäckte jag idag.
Kyrkor och vissa låtar väcker vissa känslor... Jag är dessutom något extremt känslig när det gäller musik! Hoppas att det bara är första gången som det kändes såhär extremt jobbigt... Saknar dig farmor!

Dopfikat bjöd både på lite lättare mat och kladdkaka, mums!
Kladdkaka är som en drog för mig :p Trevligt att träffa lite folk och det var längesen vi träffade Andréas bror med familj så det uppskattades :) Känner mig lite trött nu, har alldeles för mycket att tänka på och har ätit alldeles för dåligt idag.  Som vanligt.

Förresten måste ni imponeras av min effektivitet,
jag fick en skoluppgift gjord under dopfikat. Ha! En sak till skolan ur världen :)


Farsdag och nattgäst :)

Tog en ordentlig sovmorgon idag vilket både var skönt och gav lite panikkänslor, haha :p Sen bjöd dagen på lite städ och lite ta-det-lugnt. Åt middag hos mina föräldrar i eftermiddag för att fira farsdag, härligt att samlas hela familjen igen :) Pappsen fick en sleepover och en bok.

Jag och Andréas fick med oss en liten nattgäst hem sen,
nämligen den äldsta av mina underbara systerdöttrar :) Jättemysigt! Hoppas bara att hon inte vaknar alltför tidigt... ;)

Ikväll har vi hunnit med massor:
måla, spela spel, bygga hus med spelkorten, leka med barbie och slutligen titta på "Madicken" samtidigt som hon åt kvällsmacka. "Pippi" som godnattsaga blev det också så klart ;)

Nu sover hon som en stock inne i sovrummet så jag och Andréas ska nog titta lite på TV. Har en känsla av att åtminstone jag borde lägga mig rätt skapligt utifall att... Inte kul att vara supertrött när hon vaknar :p


En egen resväska måste man ha med sig när man ska sova borta ;)
Visst är den söt?

Johan Falk - De fredlösa

VILKEN FILM!! Kan nog sträcka mig så pass långt som att det är den klart den bästa i serien :D Åh, känns så trist att det här var den sista, jag hoppas verkligen att de gör flera nu... Vill se mer ju!
I "De fredlösa" ska GSI stoppa bombattackerna som härjar och de måste då lista ut varför det sker och vem som står näst på tur. Måste säga att det här var nog den film i serien som var mest spännande! Me like!


Bild lånad från cdon.com

Vart tog lördagen vägen?

Vi gick upp vid 9 och spenderade hela förmiddagen springandes fram och tillbaka mellan tvättstugan och lägenheten. Så jäkla skönt att få allt tvättat på en gång! Dock kan jag fördriva 3 timmar på betydligt roligare saker... Åkte sen hem till mina föräldrar så att sambon och pappa kunde byta däck på vår bil. Vågar snart inte köra med annat än vinterdäck känner jag för halkan kan komma när som och snön lika så.

Så kom min syster, hennes sambo och deras son dit då de tänkte bjuda våra föräldrar på lunch på Harrys.
Det lät inte helt fel så jag och Andréas hängde på ;) Fläskytterfilé, klyftpotatis och svampsås, riktigt mumsigt! Passade på att kolla trycket i däcken när vi ändå var ute och åkte, är rädd att vi har ett däck som läcker :s

Resten av eftermiddagen/kvällen spenderade jag pluggandes hemma hos mamma och pappa. Har visst umgåtts riktigt mycket med dem idag :) Passade på att äta lite middag där också, var evigheter sedan som jag åt hembakt pizza! Mums det med :)

Skulle åkt till Linda på lite fest ikväll.
Tyvärr kom jag hem så himla sent och jag tänkte ju ändå inte följa med till krogen så det blev inte så... Känns lite trist för jag tror att det hade varit jäkligt skoj! Och vi umgås ju tyvärr inte så ofta längre :( Jaja, hoppas på att det blir fler gånger :)


bild lånad från intera-sverige.se

Änglar och demoner

En lugn och skön fredagkväll här hemma :) Sambon lagade jättegod middag till oss, var så himla skönt att slippa matlagning idag! Tyvärr fick jag ett gigantiskt berg av disk sen... Tittade lite på Idol innan vi drog igång kvällens film: Änglar och demoner. Antar att de flesta antingen har läst boken eller i alla fall hört talas om den. Filmen var i alla fall jättebra tyckte jag! Jag har visserligen inte läst boken så jag vet inte hur väl filmen motsvarar förväntningarna i det läget. Jag gillar när man får tänka efter lite i filmer, här är ju symboler centrala och det är ganska smart tänkt faktiskt :) I och för sig får man inte vara alltför trött om man ska hänga med... ;)


Jag och systrarna inhandlade farsdagspresent i eftermiddag.
Både till vår pappa och till deras sambos, vi var snabba tyckte jag :) Annars har dagen bestått av skola som var rätt kul och sen trappstädning och toalettstädning. Imorn bitti väntar tvättstugan så är nog dags att sova nu tror jag.

Allergier

Okej, jag vet att det finns väldigt ovanliga allergier som man knappt tror är sanna. Och jag vet att vissa mäns sperma kan framkalla viss irritation. Läste en artikel på Aftonbladet nu och detta måste vara ännu en anledning till att inte vänta med sex tills man är gift! Visserligen hade ju det här paret haft sex innan fast med kondom men ändå. Kvinnan är nämligen något fruktansvärt allergisk mot sin mans sperma. Hon fick blåsor och det sved, och det höll på i flera veckor! Den brölloppsnatten kommer de nog aldrig glömma... Fy, vilken hemsk överraskning!

Kalle Anka

Haha, fick den här serien i ett mail nyss, tyckte den var rätt så kul :)


Nu är praktiken slut

Det känns tråkigt men ändå okej. Hoppas att jag kommer hälsa på dem och sen får vi se om det kanske kan finnas något jobb ledigt åt mig när jag är klar :) Hade en intressant och fullspäckad sista dag vilket kändes toppen. Imorn är det dags för skola igen. Jag kan inte påstå att jag känner mig särskilt motiverad...

Var på biblioteket idag på lunchen.
Kan meddela att det inte känns sådär jättebekvämt att gå omkring där inne i stövlar som klackar. Knäpptyst överallt trots att det var massa folk där. Det är rätt jobbigt med bibliotek :s Såg hur folk tittade upp på mig från sina tidningar och böcker... Sorry, men hade inte tid att trippa på tå :p


Bild lånad från tankafranroten.wordpress.com

Vill inte...

Vill verkligen inte sluta praktiken! Har trivts något så otroligt bra och jag vill vara kvar och lära mig massa mer, känner att det är nu som jag börjar komma in i det ju. Åh så surt! Kommer verkligen sakna stället... Men men, jag kan ju inte göra så mycket åt saken. Hoppas på att det finns jobb åt mig när jag är klar kanske? :) Men i dessa tider är det väl inte så troligt...

Gav min handledare en blomma idag för att visa min uppskattning, han verkade bli jätteglad :)
Idag träffades vi tyvärr inte så mycket och imorn ses  vi inte alls. Känns trist, jag gillar våra pratstunder om verksamheten, hur det ser ut idag och hur det såg ut förr. Har verkligen lärt mig massor de här veckorna! Kom några tårar när jag gick därifrån idag...

Hämtade bilen i eftermiddags.
Blev billigt och nu hoppas jag att allt ska funka ett tag så vi slipper fler reparationer. Har inte råd ju :p Men men, har inget fel som jag vet nu i alla fall, får glädja mig åt det.

Ska följa med på ett 4 timmar långt möte imorn förmiddag.
Dags att sova nu så jag är lite pigg och inte tappar koncentrationen, vill få ut så mycket som möjligt av det. Godnatt!

Sista veckan påbörjad

Det känns så himla tråkigt! Vill verkligen inte sluta på min praktikplats, börjar redan sakna alla och det känns nästan tungt att gå in genom dörren på morgonen eftersom jag vet att det snart är slut... Ska försöka njuta riktigt ordentligt av de sista dagarna nu! :)

Ojdå, igår när jag åkte ut till auktionen så råkade jag köra på fel sida vid ett vägarbete... Ooops! Men det gick bra i alla fall :) Körde inte så fel så att jag körde på vägbanan där jag fick mötande trafik i alla fall och jag upptäckte det rätt snart, kan säga att jag fick sällskap också :p Väl ute i auktionshallen var det lite körigt så hoppade in och hjälpte till lite grann. Var sååå skönt att få middag hos svärmor sen! Stek med sås och potatis, mums! Fick med hem så det räckte till idag också :)

Dags att sova nu, är en lång praktikdag imorgon.
Jag och pappa ska åka och lämna in bilen på verkstaden igen också. Jäkla fel som vägrar ge med sig... Hoppas på en billig nota! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och sova riktigt gott hoppas jag. Godnatt!

Julmarknad

Åh, igår var det julmarknad ute på Gränsö slott! Åkte ut och mötte upp mamma och pappa, så himla mysigt :) All mat som luktade så gott och så alla julsaker och alla marshaller tända överallt... Fick sån julstämning! Tycker verkligen att det är hur mysigt som helst att åka ut dit och bara gå omkring och titta :) Fick med mig lite ljus och godis hem plus lypsyl till både mig och Marlene från Biologica. Toppen! Kanske inte det bästa med tanke på min ekonomi men... Kan ju inte komma hem helt tomhänt ;)

Var nere på kyrkogården igår kväll och tände ljus för nära och kära också.
Det är så himla fint och samtidigt så himla ledsamt... Dessutom blir det på något sätt så verkligt att personerna verkligen är borta. Tände ljus och sände en tanke i alla fall. En dag ses vi ju alla igen...

Jag har pluggat lite nu idag, åt precis lite lunch och nu ska jag slänga på mig lite kläder och åka ut till älsklingen på auktionen. Är nyfiken på hur det går för dem nu när de har gjort om betalning- och uthämtningsystemet :) Segt bara att det tar en halvtimme att köra dit... Hoppas det är lite trafik. Sen blir det middag hos svärmor och sen måste det pluggas igen! Fullt upp med andra ord ;)

RSS 2.0