Gokväll :)

Ännu en av mina hektiska dagar är nu avklarad. Idag blev det praktik och sen nästan direkt efter det lite jobb. Hann hem och fixa till mig lite innan vi stack till Andréas pappa med familj för grillning. Riktigt gott! Hade en trevlig kväll med mycket prat :)

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på resten av kvällen, är sugen på att göra något men vet inte vad... Imorgon är det valborgsmässoafton så då är det solning och städning på schemat :) Har dock en känsla av att jag bara kommer hinna städningen...


"Yes Man"

Ikväll blev det film för min och sambons del. Vi såg "Yes Man" som ni säkert redan listat ut av rubriken :p Jim Carrey i huvudrollen så rolig var den ju definitivt! Och han var inte alls så där jobbigt överdriven hela tiden som han kan vara ibland. Självklart måste man ju gilla filmen när den är rolig och innehåller romantik ;) Den handlar om en man som alltid hittar på ursäkter för att inte göra något men plötsligt ingår han i en pakt där han måste säga "ja" till allt. Har ni inget att se så se den :)

Har haft ännu en lång praktikdag idag så ska sova nu så jag orkar morgondagen.
Känner att det är fullt upp runt omkring mig hela tiden för tillfället så att jag sover alldeles för lite gör ju inte saker och ting bättre. Nä, nu får jag allt masa mig i säng :p Godnatt!


Bild lånad av cdon.com

Måndag 27/4

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om dagen och livet i övrigt idag faktiskt. Hade ju praktik hela dagen som vanligt på måndagar, slutade inte förrän runt 5. Träffade Danielle ikväll medans pojkarna spelade NHL vilket var lika trevligt som vanligt :) Vi började fundera över hur fasiken vi kunde hitta killar i den här stan med tanke på vilka fylledrägg vi mötte ikväll, haha :p Nej, vi dömer inte alla efter dem, vi bara började fundera :p Tur att våra pojkar inte ser ut sådär i alla fall :) En hel del skratt och mängder av prat blev det ikväll :)


Vart tog helgen vägen?

Känns som att hela helgen bara försvann i ett nafs. Blev ingen stund i solen idag, det hanns inte med helt enkelt. Fastnade vid MSN och snackade med en kompis som jag inte pratar med så ofta och sen var det dags att äta lunch och jobba lite.

Kvällen vägde upp hela dagen i alla fall för då fick jag äntligen umgås lite med sambon igen. Har saknat honom så himla mycket när han jobbat, känns inte som att vi har någon tid alls till att umgås längre... Vi tog en långpromenad ut till Lysingsbadet och satt på en klippa när solen började gå ner, så himla mysigt!

Dags att sova nu så man orkar med morgondagen och hela veckan. Godnatt!


Fullspäckat

Igår hade jag inte en enda lucka för impulsiva handlanden under hela dagen. Städade först lite på förmiddagen innan jag åkte och träffade Johanna. Vi köpte sen med oss lite att dricka och åkte ut till Gränsö Slott och satt där i solen. Njöt av värmen och pratade om alla intriger som är värre än "Skilda världar", haha :p


Söta Johanna

Sen stack jag hem och skrev inköpslista. Hämtade upp Lasse och Danielle så åkte vi och handlade tillsammans, de behövde någon som kunde köra ;) Jag och Danielle umgicks nog mer än handlade och stackars Lasse fick släpa på en 100-kiloskorg alldeles själv. På vägen hem från dem började min bil låta så fick leka bilmekaniker, tur att man inte är rädd för att bli skitig ;) Kunde inte lösa det så åker till pappa idag istället.

Sen kom Marlene på kvällen, vi tog en promenad ut till Lysingsbadet och fotade lite vid vattnet. Så himla fint! Sen hem och kolla på bilderna och sen ner till Acapulco för att äta lite pizza. En kort promenad på stan innan vi åkte hem och pratade halva natten :)


Ska nog åka till föräldrarna nu och lägga mig lite solen och slappa, känner att jag kan behöva det. Sen blir det troligtvis lite jobb i eftermiddag och sen kanske Lasse och Danielle kommer och ser film. Fullt idag också? :p

Soool :)

Solen skiner som bara den ute och jag behöver städa. Jippee! :( Jaja, får dra ett varv med dammsugaren och sen se om jag hinner sätta mig ute en kvart innan dagens alla bravader drar igång. Ska träffa min söta Johanna från Kalmar idag när hon äntligen är här :) Hoppas vi få en trevlig stund tillsammans. Så är väl dags att köra igång med allt som ska göras och sen sticka ner till stan och möta henne.

Hoppas ni får en fin dag i solen! :)

Lång dag

Idag har varit en väldigt lång dag. Antar att det beror på att den började med full fart redan vid kvart över 7 i morse och sedan dess har det hållt i sig. Det sista jag var ute och styrde med ikväll var när jag handlade på Willys vid 8. Fattar inte att folk storhandlar en fredagkväll vid 8?! Vem orkar handla en hel vagn fullproppad av massa små saker då? Menar alltså att det är ju en sak om den är full av blöjor och toapapper som är stort men nu var det massa småsaker bara. Ja, hon stod framför mig i kön. Ja, jag blev lite stressad av det.

Andra gången ikväll som jag tackar nej till att köpa en majblomma av småpojkarna utanför Willys.
Min ursäkt: Jag har inga kontanter. Idag kom jag på att jag hade kontanter så tänkte köpa en när jag kommit ut. Pojkarna hade gått. Blir väl ingen majblomma i år heller antar jag.

Lär bli en lång dag imorn också har jag en känsla av så borde nog gå och lägga mig. Börjar jag nu så kanske jag kommit i säng om en timma eller så :p Fick lite myskväll med sambon ikväll även om det inte blev jättemycket och jättelänge, men jag ska försöka glädja mig åt det lilla :)


Helt slut!

Har haft en riktigt slitsam dag fysiskt idag. Tog den skönaste duschen någonsin ikväll tror jag för nästan allt ryggont försvann, hoppas att sambon orkar massera bort lite av det som är kvar innan vi somnar. Känns bra att jag för tillfället känner mig rätt skönt trött istället för stressad och sliten. Jag längtar verkligen efter sängen! Ska ta och föna håret lite till innan jag lägger mig men sen kommer jag somna bums.

Godnatt!

Onsdag 22 april

Hade ingen lämplig rubrik, antagligen på grund av att jag inte vet vad jag ska skriva :p Har inte hänt så jättemycket idag, råkade till min glädje träffa två av mina fastrar idag vilket var trevligt :) Träffades bara i en kvart max men det var trevligt ändå, ses ju inte så ofta när de inte bor i stan.

Umgicks med Danielle ikväll medans våra pojkar spelade TV-spel. Alltid lika kul att träffa henne :) Vi lyckades tydligen hamna mitt i två små söta barns lek, de sprang runt oss med svärd och stojade och när vi tittade på dem sprang de och gömde sig bakom träden. Hmm... Jag tror inte att de lekte att vi var snälla :p

Dags att sova nu tror jag, jag är trött och sambon ska upp tidigt. Jag ska också upp tidigt i och för sig. Rackarns! Jag som hade lyckats glömma det... En liten tårtbit från kalaset igår får slinka ner innan sängen väntar ;)


Bjuder på en bild över Gamlebyviken

Jag överlevde

Ja, jag överlevde faktiskt dagen i skolan även om det inte började bra innan jag åkte dit. Hur eller hur så kändes det faktiskt rätt bra att träffa några klasskompisar igen och prata lite praktik och annat. Har i och för sig en hel del annat som snurrar runt i mitt huvud just nu men lyckades koncentrera mig rätt bra ändå tycker jag. Blev ju godkänd på uppgiften också och det känns ju alltid bra :)

Ikväll har vi firat svärmor som fyllde tjugotio. Ja, eller det var i alla fall det vi skrev på kortet ;) Har haft en riktigt trevlig kväll där hemma med god mat och mycket skratt :) Har verkligen saknat att umgås med dem... Känns som att hon blev glad över presenterna också, hon fick två presentkort och en fin bukett blommor :)


Sambon visade mig ett roligt klipp nyss, jag vill gärna kalla det Pacman live eller något sådant. Haha, ta er en titt vet jag :)

Ingen bra dag

Idag har inte varit en bra dag, massa olika saker som inte känts särskilt bra vilket spred negativ energi över hela dagen. Tänker inte gå in på några detaljer här men kan nämna att det inte är en särskilt bra period i mitt liv just nu. Som tur var piggade Danielle upp mig på vår lilla promenad, jag fick prata av mig lite och det var kul att träffa henne igen :)

Har pluggat klart tills imorn nu i alla fall. Ja, eller det gjorde jag för någon timma sen kanske men ändå. Har absolut ingen lust att åka till skolan imorn men det gäller väl bara att bita ihop och ta sig igenom dagen. Ska bli kul att träffa Marlene i alla fall! :)


Grattis farmor på födelsedagen! :)

Solen?

Grillade hos föräldrarna ikväll, lika gott som alltid om inte godare ;) Trodde det skulle kännas som en sommarkvälls-grillning men icke sa nicke. Solen försvann innan jag ens kom dit och sen satt vi inne och väntade på att köttet skulle bli klart. Jaja, snart är sommaren här och då hägrar utegrillningar i solen :)

Sambon jobbar sista natten för den här gången i natt, skönt! De här två sista nätterna har faktiskt varit riktigt tunga måste jag säga. Kan ju bero på omständigheter runt omkring mig plus att de få timmar han varit hemma och vaken har vi knappt setts. Känner att jag behöver honom just nu...

Jaja, är väl dags att sova antar jag så jag inte sover bort hela morgondagen. På måndag är det dags för praktik igen så behöver nog vända tillbaka dygnet lite också och se till att få ordentligt med sömn.


Filmkväll

Ikväll har tjejerna, E och L, varit här och kollat på film. Kul att träffa dem igen :) E var visserligen toktrött och somnade några gånger mitt i filmen men jag och L höll oss vakna i alla fall ;) Alltid lika mysigt med lite filmkväll.

Tidigare idag har jag och min syster jobbat några timmar och sen grillade vi hos vår andra syster. Smaskens! Tyvärr kunde jag ju inte stanna så länge eftersom tjejerna skulle komma men det tar jag igen en annnan gång.

Nu ska jag snart försöka sova, är jättetrött. Vill egentligen inte sova, känner mig så fruktansvärt ensamen just nu... :/ Men men, jag har inte så mycket val antar jag, borde känna mig mindre ensam när jag väl somnat :p


Ingen riktigt filmkväll utan levande ljus, mys ;)

Minus?

Vad är nu detta? Minusgrader? Inte många men tillräckligt för att jag skulle behöva skrapa rutorna på bilen förut. Skit också! Jag vill ha vårvärme även om kvällarna!

Dags för mig att sova när som, då går tiden fortare tills sambon kommer hem. Tycker inte om när han jobbar natt... Jaja, bara till att bita i det sura äpplet och lägga sig alldeles ensam. Nej nej, jag tycker inte alls synd om mig själv ;) Är glad i alla fall att det funkar bättre än jag trodde.

Nu brinner förresten färjan som ligger där sambon jobbar. Har inte OKG haft tillräckligt med otur på sistone eller? Nej, jag tänkte väl det.

Förresten så läste jag också att det är en jäkla massa folk som har 5 cm långa grankvistar i lungorna så se upp! Okej, det är två stycken som har haft det men det räcker tycker jag, i det här fallet är det många. Dags att knipa ihop munnen när man går utanför dörren.

Sov du lilla videung

Var ute och fotade lite vid vattnet idag när sambon klippte sig. Uppenbarligen blev han inte nöjd med min insats i helgen utan valde att gå och fixa till det idag... Tack för den. Haha :p Hur eller hur så fotade jag lite under tiden och visst fick jag lite härliga vårkänslor.


Jag är helkass på växter och sådant men visst är det videung?

Hämtade ut mitt pass idag förresten. Jag såg inte riktigt lika konstig ut på bilden som jag tyckte på polisstationen när jag såg kortet i datorn. Tur att de förminskar det ;) Så nu kan jag nog visa upp det utan att skämmas allt för mycket. Om och när man nu egentligen ska bli ombedd att visa pass? :s

Städdag

Vad vi har städat idag! Medan vi hade tvättstugan passade vi på att köra en storstädning hemma som även fick fortsätta efteråt. När Andréas sen stack till en kompis så fortsatte jag. Har till och med gjort sådana där saker som man aldrig gör! Vet ni inte vad jag menar? Typ duscha blommorna. Hur ofta gör man det liksom?

Känner mig rätt sliten i kroppen nu efter att ha hållit igång hela dagen. Gjorde mig precis i ordning och nu undrar jag vart dagen har tagit vägen? Jag undrar om jag hinner med en liten fotosväng innan det är dags att hälsa på farmor...


Titta!

Ser ni älgen? Inte världens bästa bild men tusen gånger bättre än vad den blivit med min gamla digitalkamera på det avståndet... Vi var ute i stugan och i skogen såg vi 3 älgar när vi åkte hem, riktigt maffiga djur! Synd bara att de inte var närmare... Systerdottern var med och hon tyckte det var superkul att både få se rådjur och älgar direkt efter vartannat :)


Skogens konung fångad på bild av paparazzifotografen ;)

Slumdog Millionaire

Sjukt bra film som vi såg igår ikväll!! Var längesen jag skrev om någon film vi sett eftersom det inte blivit särskilt mycket film på sistone, så kände att det var dags att tipsa om denna eftersom den var så bra. Krim/drama/romantik är genren och för er som inte vet så handlar den om en kille från slummen som är med i "Vem vill bli miljonär?" och blir anklagad för att fuska. Om det är sant eller inte får ni se själva ;) Den utspelar sig i Indien och därmed blandas engelska och indiska, jag brukar inte gilla när det är så men det störde mig inte det minsta.

Gillade filmen skarpt i alla fall så vill ni se en bra film så ska ni se denna :)
Läs mer om den här.


Bild lånad från cdon.com

♥ 3 år ♥

Igår hade jag och sambon varit tillsammans i tre år :) Eftersom det var påskafton och allt så väntade vi dock med att fira till idag. Körde inget stort firande utan gav varandra presenter i förmiddags och nu ikväll har vi ätit gott och myst framför en film. Det var längesen som vi gjorde det så just ikväll känns det faktiskt speciellt :)

Tiden går så himla fort! Det känns som att det var igår vi träffades... Kan knappt fatta att vi varit tillsammans i tre år och bott ihop i ett helt år, underbart ju! Jag hoppas på att vi kommer få många fler år tillsammans ;)


Det fina blomsterarrangemanget som jag fick av sambon tillsammans med lite pengar att handla sommarkläder för ;)
Underbart!



"Jag måste vara galen, jag har aldrig känt så mycket
som när jag är med dig, jag har aldrig känt
så mycket som jag gör när jag är med dig"
Säkert, "Det här är vad dom säger"                       

Dopet

Ja, eftersom jag varit så seg på att uppdatera så kommer det här inlägget ungefär en vecka för sent :p

Förra lördagen döptes nämligen min systerson och jag var fadder
tillsammans med lillpojkens pappas bror :) Inte alls invecklat... Själva ceremoning var riktigt fin tyckte jag och det störde mig faktiskt inte att det var dubbeldop vilket jag trodde att det skulle göra. Efter själva dopet var det dags för stort dopfika med smörgåstårta och vanlig tårta.

Så många presenter de fick! Det var ju i och för sig ungefär 50 personer bjudna så det kanske inte är så konstigt... Jag och Andréas hade beställt en personlig bok från Sagolandet som de verkligen blev jätteglada över :) Själv tyckte jag också att boken var ruskigt mysig och min andra syster ville ha likadana till sina barn sa hon. Så nu har jag kanske födelsedagspresenter till dem redan fixade ;p

        
                            I kyrkan                Smörgåstårtan                     

     
Presentbordet                          En tårtbit     

Eftersom mestadels av min familj inte vill vara med på bilder på bloggen så respekterar jag det och det blev lite bilder på annat från dopet istället :)

Glad Påsk

Nu blir det påskmiddag hemma hos föräldrarna, ska bli riktigt trevligt :) Hoppas ni alla får en riktigt bra påsk och hoppas ni har lika bra väder som jag har här ;)

Frisör?

Det kanske skulle bli mitt framtida yrke? Har nämligen gjort mitt första frisörjobb någonsin för cirka 2 minuter sedan. Andréas blev offret. Ja, eller det var ju han som bad om det så offer kan man väl inte kalla honom :p Han har bett mig i omgångar i säkert ett år nu men jag avböjer alltid eftersom jag aldrig klippt i hår över huvud taget förut. Tog bara lite i nacken men det blev nog bra trots att håret var torrt och stylat med gele :p

Förstår inte att han inte tyckte det kändes säkert bara för att jag skakade lite på handen? Höll på att bli som det japanska bordet ni vet, lite ojämnt så måste ta lite mer här och så vidare tills det inte finns något kvar... ;)

En kväll med tjejerna :)

Ikväll ringde en kompis till mig som flyttat till Göteborg och berättade att hon var hemma i helgen. Vi fyra tjejer som umgicks på högstadiet och några av oss mer eller mindre under gymnasiet skulle alltså träffas ikväll :) Åkte hem till E och de andra tjejerna var redan där (inget ovanligt...). Där satt vi sedan i timmar och pratade gamla minnen och nya erfarenheter, fruktansvärt trevligt!

Kvällen har mestadels bjudit på många skratt även om vi pratade liiite allvar också. En kväll med girlsen behöver ingen alkohol för att bli bra ;)

Världens bästa sambo!

Efter nästan en hel bloggfri vecka tycker jag att det är dags att jag skriver NÅGOT i alla fall.

Jag har verkligen världens bästa sambo! Förra torsdagen suktade jag mer än någonsin efter en systemkamera eftersom jag och min syster kikat på en på stan. När jag väl kommer hem och berättar det här för min sambo så kläcker han plötsligt ur sig att det är tur att vi har en som ligger och väntar på Högöhallen då. Han har alltså köpt en på nätet! Fasen vad glad jag blev! Faktiskt så äkta glad så att några tårar tittade fram ;) Den är visserligen hans men ändå ;)

Har dock inte hunnit leka så mycket med den än av olika anledningar men det ska jag se till att göra! :)

Idag har jag varit i simhallen med systerdöttrarna, jättekul! De är ju så himla mysiga! Har spenderat hela dagen hemma hos dem nu och ska alldeles strax åka tillbaka igen :p


(Förresten så måste jag bara nämna att Camilla är en räddare i nöden, tack! :))

Lite partaj

I fredags efter att jag och sambon återigen grillats i varsitt solarium ett tag så stack vi hem till Andréas kompis och hans flickvän. Hur kul är det inte att spela Nintendo 8-bit egentligen? :) Spelade lite men vi tjejer överlät det till pojkarna och satt istället och snackade om allt möjligt hela kvällen, riktigt trevligt :) Jaja, lite alkohol intogs också... ;p Vet inte riktigt vad jag ska skriva om kvällen men den var verkligen toppen! Hoppas på fler sådana trevliga kvällar :)

Innan vi solade pratade jag med Tove i telefon i nästan 2 timmar tror jag. Sjukt vad jag saknar den tjejen! Är verkligen glad över att vi fick prata av oss lite :)

Änglavakt :)

Var barnvakt åt två av mina syskonbarn i onsdags kväll. Var lite nervös eftersom jag kände mig riktigt hängig i och med min förkylning och barnen var grymt trötta efter en tidig morgon. Vilken kombination liksom! Min nervositet var dock helt onödig då båda töserna var som två små änglar :) De var helt fantastiska! Nästan otäckt sagolika. De bråkade inte med varandra och var inte det minsta gnälliga trots att de var så trötta. Nöjet låg verkligen helt på min sida på måste jag säga :) Om jag ska vara ärlig så ville jag nästan inte lägga dem för att de var så mysiga... ;)

4-åringen:
Du behöver inte vara barnvakt åt oss, du kan gå hem om du vill.
Jag: Men vem ska lägga 2-åringen då?
4-åringen: Jag. Men du får byta blöja och borsta tänderna på henne innan du går.

Haha, tyckte det var så skönt sagt :)

RSS 2.0