Grillning :)

Igår var grillpremiären för min och Andréas del och det skedde hemma hos mina föräldrar, så jäkla gott! Ikväll blir det grillning igen, denna gång hemma hos min syster. Hela familjen med familjer ska dit, förutom Andréas :( Han ska hem till sin mamma och hennes man och grilla där och kolla på hockeyn, det var bestämt innan. Dock hade det varit kul om han hade följt med mig :) Är inte så jätteofta som vi träffas allihop och grillar tillsammans så känns som att jag inte vill missa det.

Igår skadade sig min älskling ganska ordentligt. Hans mamma ringde och sa "Hej! Blir inte rädd nu. Men jag är på akuten med Andréas, han har klämt fingret på jobbet." Innan hon sa att han hade klämt fingret flög en miljon tankar genom mitt huvud på bara några millisekunder. Skönt att det inte var värre! Dock var det ingen fjantig liten klämskada på det sättet utan det var ordentligt och han hade tur som inte fick hela fingret mosat. Som tur är så är det redan bättre idag :)

Idag var jag på "strippen" tillsammans med min systers sambo T och deras dotter Ellen :) Hur skönt som helst i solen och titta på bilar är inte fel det heller :) Dock har jag en väldigt röd axel/skuldra.. Den blev utsatt för solen hela tiden så det blir nog till och plocka fram kylbalsamet igen :p

Nu måste vi käka, ta en promenad, fixa chokladpudding och sen sticka iväg :) Ha en trevlig kväll allesammans!


Vi snyggingar innan vi åker


Jag på studsmattan efter ett par cider ;)
(Kunde knappt komma ur sängen dagen efter :p)




Stress, stress, stress

Så såg min eftermiddag ut igår. Stressade som en tok. Hann inte få i mig någon riktig mat utan det fick bli micropizza som jag bara satt och tryckte in :p Sen slängde mig i bilen och hämtade mamma på stan som jag lovat, sen slängde mig på cykeln till skolan för att gå på mötet. Efter mötet slängde jag mig på cykeln till jobbet, hade ca 4 minuter på mig. Kommer in där helt sönderstressad och inser att jag tagit fel på dag. Det är tydligen NÄSTA onsdag jag ska jobba. Lite lagom kul och kände mig dum som en åsna :p

Stack hem till mamma och pappa en sväng så åkte vi till stugan en sväng och lite, sen stack jag till Andréas mamma och hennes man och kollade på hockey och käkade lasagne. Sen hem och nästan bums i säng :p

Mötet då
. Det gick bra. Jag hade inte så jättemycket att säga egentligen för S var med och hon pratade på ganska mycket :) Vi fick sagt det vi ville i alla fall och förhoppningsvis kommer saker och ting hända. Jag tänker liksom på studenter som kommer sen, tycker inte att de ska behöva hamna i samma situation som stor del av vår klass har gjort. Jag kände dock att alla på mötet inte tog en riktigt seriöst men det viktigaste var väl att de flesta gjorde det och att de ska ta tag i problemet.

Väntade som en tok på posten idag, i mitt huvud satt jag vid brevinkastet men kroppsligt satt jag faktiskt i soffa. tyckte det dunsade till ganska bra när den väl kom men tyvärr var mina inlämningar inte med idag. Imorn borde de faktiskt vara här.

Nähä, nu ska jag fixa till mig :) Andréas ringde precis, frågade honom om det var så pass varmt så man kunde ha sommarklänning på sig. Det var värre än så, man kunde gå naken! Får se vad jag väljer men det lutar åt sommarklänning ;)

 

Flera händelserika dagar :)

Söndag
Första riktiga frukosten på balkongen för min och Andréas del. Supermysigt! Underhållning av några barn som spelade fotboll också :p Sedan bjöd vi Andréas mamma och hennes man på middag och fick våra lampknappar utbytta mot fräscha sådana :)

Måndag
Först föreläsning 9-12 och sen jobb 13-21.30. En lång dag så jag var ganska trött när jag kom hem. Fast det var kul att jobba :) Hann spela pingis, playstation och kubb på jobbet :p (Jag gjorde andra inte fullt lika roliga saker också :p)

Tisdag
M följde med hem efter skolan :) Åt lite middag tillsammans här hemma som Andréas lagat: ugnsstekt falukorv och potatismos, mums :) Sen åkte vi upp till Sparbanken Arena (som det så fint bytt namn till) och kollade på årets hemmapremiär i speedway :) Storvinst och tyvärr pinsamt lite folk men det var kul ändå :) Kul att umgås utanför skolan :) Jag blev totalt dissad av en person där uppe, haha, jag och M hade kul åt det eftersom det var så tydligt :p Jaja, jag lägger ingen energi på sådana människor som tur är :)

Idag
Ja, idag händer en hel del. Har ju skrivit om mina problem med mina inlämnade texter i skolan som jag inte fått tillbaka än. Tog tag i att maila programansvarige som tyckte att jag skulle fortsätta försöka få kontakt med läraren men jag anser inte att jag kan göra mer nu så tog kontakt med en på lärcentret och bad om hjälp. Så idag ska jag på möte med honom samt programansvarige från Vänersborg, hoppas på att det kommer gå bra :) Troligtvis har dock programansvarige pratat med läraren för nu händer det grejer och mina inlämningar ska komma med posten endera dagen. Tänker dock gå på mötet ändå för att lyfta den här frågan och jag är inte ensam om detta så vi är några stycken som ska gå.
Sen ska jag jobba igen, hoppas det också går bra :) Är bara en kort tur, 17-21.30, så det borde inte vara några problem :) Måste bara hinna kolla upp hur mycket jag har att plugga framöver så jag vet om jag orkar jobba mer extra, känns dock väldigt tungt i den här kursen..

 

En dag på stan :)

Ja, idag har jag varit på stan med Anton. Vi gick i samma klass på gymnasiet men har tyvärr inte umgåtts så mycket sedan vi slutade där. Känns lite trist men det blir väl så. Idag i alla fall var vi på stan ett bra tag, kikade runt, köpte skor, fikade och så. Jättekul! Skrattade en hel del vilket kändes toppen :) Kul att träffas och snacka om både nya saker och massa gamla minnen, vi hade ju faktiskt väldigt bra kontakt på gymnasiet :) När vi åkte ner till stan var det verkligen sommar men när vi satt ute och fikade blev det helt plötsligt vinter och jag hade alldeles för lite kläder på mig. Frös som en tok! Usch så typiskt.

Skorna jag köpte är faktiskt rätt fina, hittade dem på REA såklart :p Ska prova dom lite till hemma bara så det inte är sådana irriterande skor som skaver. Så när jag provade dem lyckades jag självklart tappa mina solglasögon så glaset flög ur :( Tur att fixar-Anton kunde laga dem åt mig med en gång :) Nu ska jag imponera med att lägga upp en bild på skorna, var länge sen jag skojade till med en bild känner jag :p


Vad tycks? :)
Den ser blå ut på bilden men i verkligheten är den väldigt lila :p



Nu vet jag inte alls vad som händer ikväll, sitter väl antagligen bara här hemma eller hemma hos mamma och pappa och ugglar.. Vi får se men det blir nog så. Andréas är hos Lasse och festar och spelar PS3 ikväll så får väl se när han kommer inranglandes i natt.. "Det blir inte så sent", men det vet man ju inte hur det blir med den saken.. ;p

Min valborg

Den blev definitivt inte som planerat och det kändes inte alls som att det var valborg men kvällen var bra ändå. Var hemma med Andréas och bara tog det lugnt :) Kändes rätt skönt trots allt måste jag säga. Andréas tappade sin mobil igår, vi ringde men hittade den inte i lägenheten så bestämde oss för att leta där han kunde tänkas ha tappat den. Som tur var så kollade vi i bilen nästan direkt och där låg den :) Puh! Tur att den inte var mer borta!

Jag var nere på stan igår och då gick allt sådär jättebra ni vet, när inget funkar som det ska. Parkerade bilen och betalade, när jag betalat insåg jag att det tydligen var gratis. Blev lite småirriterad men tänkte att det får vara skitsamma, jag får ju mina ärenden uträttade. Trodde jag ja. Varenda jävla affär var ju stängd! Blev ännu mer irriterad efter det för jag var så hungrig så jag knappt kunde stå på benen och än mindre hade jag lust att traska runt på stan med stängda affärer då. Usch! När jag kom hem till mamma och pappa kom vi på att det troligtvis var för att det är kristi himmelfärd nu, som att jag tänkte på det.

Idag vet jag inte vad som händer än men jag ska fixa till mig lite nu så jag och Andréas kan ta en promenad i alla fall :)

 

RSS 2.0