IKEA hela dagen :p

Så nu är jag helt slut! Och har knappt ätit något idag så jag mår skit :( Har visserligen fått upp lite grejer så det känns skönt men det är en hel del kvar.. Har inte alla möbler hemma än heller så flytten blir nog inte fulländad den här helgen.. Har iaf städat ur skåpen i köket och garderoberna så allt sånt är gjort vilket också känns skönt :)

Haha, känns komiskt att sitta med datorn på hallgolvet och skriva i bloggen men det får väl gå ;) Nu ska vi packa ihop oss och åka hem, få i sig lite mat vore inte helt fel :p

 

Så står man där med nyckeln i sin hand :)

Det känns så overkligt, det är ju inte än, det är jättelång tid kvar. Men nej, det är det inte. Det är två dagar kvar. Sen flyttar vi. Bara jag och Andréas. <3

Känns som sagt lite konstigt men det blir nog bra i slutänden :) Var där idag, både mamma och pappa tyckte den var jättefin och de erbjöd sig att flytta i vårt ställe så kunde vi ta radhuset :p Haha.. Färgerna och tapeterna vi valde blev verkligen toppen måste jag säga, vi har bra smak ;) Så nu är det snart dags, borde börja skriva inköpslista till IKEA känner jag så vi får ta tag i det. Känns som att man kommer glömma så många småsaker annars och det är ju inte så lyckat.

Men så ska man ju faktiskt plugga också, för av någon korkad anledning sökte man in till Socialpedagogiska programmet och kom in :p Nej, men det känns lite segt just nu med flytt och juridik och allt. I och för sig gick basgruppsarbetet jättebra idag så det känns skönt :)

Nu vet jag inte riktigt vad som händer, ska förhoppningsvis träffa Andréas något snart :)

 

Påsk :)

Hela helgen har bestått av goda middagar och trevligt sällskap :) Det började i lördags klockan 1 hemma hos Andréas med middag tillsammans med hans mamma och hennes man samt hans bror med familj :) Jättegott påskbord och god fika :)
Sedan åkte jag och hämtade Andréas morfar och hans flickvän (så ungdomligt det låter :)) så åt vi middag med dem runt 6 ungefär. Ännu en supergod middag! Hela kvällen satt vi och pratade och spelade "Vem vill bli miljonär" :) Kvällen var slut strax efter 12 någon gång då jag skjutsade hem dem igen :)

Sedan igår var det påskbord hemma hos oss tillsammans med mamma, pappa samt systrarna och hela deras familjer, mycket liv med andra ord :p Ännu massa god mat och trevligt sällskap :) Blev en helkväll med prat igen vilket var trevligt :)

Idag har jag och Andréas kollat madrass tills vi flyttar ifall vi nu ska fixa oss en dubbelsäng. Vi har inte riktigt bestämt oss än :p Kollade lite andra småsaker också.
Sedan åkte vi hem till mig och kollade igenom alla mina kartonger och skrev en lista så vi vet vad vi inte behöver köpa :) Skönt att ha det gjort.

Imorn börjar nya kursen i skolan, det sociala arbetets juridik heter den och den första delen behandlar socialrätt, vi får väl se hur det går ;p

 

Salstentan

Usch så hemskt det känns. Jag var hypernervös innan eftersom jag inte pluggat särskilt mycket, sen när jag läste frågorna tänkte jag att "Detta klarar jag ju". Sen började jag svara, eller försöka svara iaf.. Känns inte alls bra såhär i efterhand men det enda jag känner att jag kunde pluggat mer på var EU, det hoppade jag nämligen helt att plugga på. Så de 5 högsta organen, organiseringen och deras uppgifter gick inte alls bra. Helskotta också. Satt och sa kvällen innan att EU kommer ju säkert inte så då skummade jag det bara en gång och det lärde jag mig inte mycket på. Nu är det alltså 3 veckor av väntan för att se om jag blir godkänd eller inte. Kan bli vilket som, jag har faktiskt ingen aning :s

Nu ska jag hem och fixa till mig, påsklunch hos Andréas klockan 1 :)

 

Inte bra

Nej, det är inte bra att jag är så fruktansvärt dålig på att plugga till tentan. Jag fattar knappt vad som är viktigt att läsa på och att läsa allt är ju uteslutet så då blir det inget, bra va? Eller inte. Dessutom har jag ingen koncentration över huvud taget, den är verkligen som bortblåst. Så för tillfället känner jag bara att det får bära eller brista, jag skiter i vilket. Fast jag vet ju att om jag kuggar, vilket jag troligtvis gör, så kommer jag ångra mig som f*n!! Åh vilken härlig sits jag sitter i! Kanske skulle försöka få ordning på pluggandet i alla fall.. Men det är ju kanske lite sent nu såhär sista dan innan tentan. Aja, något får jag kanske in om jag verkligen försöker. Måste bara leta upp koncentrationen först och se vart den gömt sig.. :p

Skit också!

Jävla skit också! Jag och Andréas skulle byta storlek i en tröja som han fått av mig så skulle ner på stan en snabbis. Mötte en man på parkeringen som sålde sin p-biljett billigt till mig så jag fick så en halvtimme mer än jag tänkt vilket borde varit toppen. Men det ledde till att vi gick in på JC och kollade om de hade fått in något nytt. Andréas provade en skinnjacka mest på skoj medan jag stod och pratade med en som jobbar där. Så måste hon berätta att hon har tjejmodellen som de också säljer och att den är hur skön och snygg som helst. Sabina var tvungen att prova, Sabina vill ha. Vill ha, vill ha, vill haaa!!! Fan också, 1500 spänn är mycket för en fattig student.. Någon som vill bidra? ;) Haha

Blev melodifestvalkväll hos Marika i lördags, så det var hon, jag och Anna :) Snaskade på gott tilltugg och umgicks vilket var jättekul. Tack för en trevlig kväll tjejer :)

Annars händer inte mycket, ska i och för sig träffa Tove för en fika idag, ska bli kul eftersom vi ses så sällan nu när hon bor i Luleå. Ska kolla linserna också för jag kan verkligen inte läsa med dom längre stunder, måste fixas så jag kan plugga problem fritt. På tal om plugg bör jag sätta fart med att plugga till salstentan som äger rum på torsdag, gaah! Känns skit.



Mitt valinga jag igen :p

Ja, den här veckan har jag inte varit en exemplarisk student med andra ord, har till och med varit värre än vanligt så jag läste knappt ingenting.. Det var extra tungt på grund av förkylning och sprängande huvudvärk i stort sett hela tiden så jag får väl anse att det var okej. Basgruppsarbetet var skitsvårt och vi kände hela gruppen att det bara var skit helt enkelt men ändå tyckte jag att seminariet gick helt okej i slutänden :) Skönt :)
Hade spegling också som jag inte riktigt vet hur den gick, det återstå att se tror jag. Det var inte kul i alla fall men ändå välbehövligt antar jag.


Skulle umgås ordentligt med Andréas igårkväll tänkte jag för det var ganska länge sen vi gjorde det. Denna vecka har vi inte setts alls känns det som, jag har bara legat hemma och försökt plugga vilket ändå har gått skit så känns rätt meningslöst men ändå. Så jag åkte och köpte snus och skulle åka till honom direkt efter det. Mötte då en kompis som jag umgicks massor med förr så stod och pratade med henne och hennes kille i säkert 30-45 minuter minst! Det var verkligen jättekul eftersom vi inte pratat så här mycket på hur länge som helst :) Dock ledde det till att jag kom ganska sent till Andréas och bara gick upp och lade mig i hans säng, trött och illamående, så slumrade av och till tills klockan var halv 4 då jag insåg att man kanske skulle gå och lägga sig istället. :p


Får se vad som händer idag, har inte bestämt något än. Ikväll är jag i alla fall välkommen på tjejkväll framför melodifestivalen så får se hur det blir, skulle vara riktigt kul i alla fall :)

 

Helgen :)

Ja, i fredags lagade jag och Andréas mat tillsammans, blev smaskig hönökakspizza och sallad. Sen när vi ätit låg vi i soffan och bara mös :) Jag orkade inte ens se en film för jag trodde jag hade feber och grejer men det är visst "bara" en vanlig förkylning jag dragit på mig, usch vad jag avskyr att ha ont i halsen.. :( Var en mysig kväll i alla fall :)

Igår var vi i Linköping. Kollade möbler till lägenheten vilket faktiskt gick bra tycker jag :) Dock har vi lite olika smak men det löser sig säkert och i slutänden är det ju faktiskt Andréas som bestämmer, men jag yttrar mig om mina åsikter iaf :p Så vi har praktiskt taget bestämt soffa och köksbord iaf :) Alla soffbord där var alldeles för låga så det måste vi nog köpa någon annan stans.

Idag blir det nog rätt lugnt, borde läsa lite för det är mängder jag ska läsa till skolan den här veckan men jag har verkligen ingen lust :( Så får se hur det blir med den saken.
Det var så härligt imorse at vakna och höra några fåglar kvittra, nu börjar det ju bli vår! :) Så härligt :)

Måste bara säga att för första gången i Melodifestivalen i år så har de som röstat röstat ungefär som jag tycker. Det innebär att hoppet om detta lands smak äntligen återfunnits :) Inte för att alla andra bidrag i finalen är dåliga men ofta fanns det de som var bättre..

 

Ännu en plugg-vecka..

Ja, denna vecka har, som framgår av rubriken, bestått mestadels av plugg den också. Ännu en vecka då jag varit exemplarisk student med andra ord :) Det har varit jäkligt trist men välbehövligt och skönt nu när veckan är slut :p Skönt att seminariet blev inställt imorn också :) Dock är ju jag så himla smart så jag tar på mig att fixa ihop alla ändringar i vårt arbete som alla vill göra och sedan skicka in den, har en känsla av att jag tog mig vatten över huvudet faktiskt.. Men men, nu får jag ju stå mitt kast.

Den här kvällen har jag spenderat hemma hos Marika, det var evigheter sedan vi umgicks trots att båda två har en del dötid emellanåt. Nu gjorde vi det i alla fall och det var en av de trevligaste kvällarna jag har haft på ett bra tag! Fem timmar av snack om allt mellan himmel och jord, både tråkiga, roliga och knasiga saker :)
Kollade lite i hennes fotoalbum också, jag har meddelat henne om vilka kort hon tillåts ha där på mig.. Haha :p Lite nöjd får man vara över sig själv ibland :p Dessutom har hon visat mig massa bra sidor på nätet där man kan hitta nyttig fakta om man vill fixa med bilder och fixa sin blogg :) Så när jag får tid, lust, energi och snabbare internet kanske det händer grejer med min outvecklade talang :P

Nu ska jag nog snart ta och krypa ill sängs, troligtvis utan min älskling dock :( Men vi får ses imorn då vi bland annat ska kolla lägenheten igen förhoppningsvis :) Sen någon dag i helgen beger vi oss av till IKEA och förhandstittar på lite möbler, wiee :)

 

Exemplarisk student :)

Ja, det var vad jag var hela förra veckan. Så stolt jag är över mig själv! Pluggade stenhårt och allt gick toppen sen :) Dock är jag utmattad nu efter det så vi får väl se hur nästa vecka blir :p Ska nog göra ett försök till tror jag och se om jag kan vara lika duktig igen :p Har ju faktiskt salstenta i den här kursen så jag borde göra mitt bästa för att ha relativt goda förutsättningar för att klara den. Den är nog svår redan som det är tror jag..

Nu har jag precis skrivit klart och skickat in min inlämningsuppgift i alla fall, har ringt en förvaltning och begärt ut offentliga handlingar, jippee så kul det var och dessutom skriva nästan 3 sidor om det sen, åh så underhållande :p Nu är det klart i alla fall så nu tar vi nya tag inför den kommande veckan :)

Och snart är det dags för flytt ju! Tiden går så himla fort, känns som att det var igår vi var och kollade på lägenheten ju :p Det känns fortfarande bra iaf även att jag knappt hinner tänka på det på grund av allt annat runt omkring mig.

Helgen ha varit lugn utan några överraskningar :) Idag var nästan hela familjen (alla utom Andréas eftersom han mådde dåligt) ute i stugan och grillade korv :) Sammanfattningsvis var det supermysigt och iskallt :p :)

Nu är mitt stora dilemma om jag ska packa ner lite grejer och åka till Andréas för att sova där eller om jag helt enkelt bara ska fixa till mig och krypa till sängs ensam här hemma :s Åh, jag vet ju inte! Orkar egentligen inte åka iväg men vill inte sova ensam heller :s
Får fundera över detta ett tag medan jag gör något annat för jag har nog inget mer att skriva iaf :p

RSS 2.0