Dags att förbereda..

Måste packa nu, har inget packat eller förberett till resan över huvudtaget ju. Det blir nog Danmark med en dagsutflykt till Tyskland som det ser ut just nu i alla fall :) Vet inte vilket hotell det blir än, ska boka imorn bitti innan vi åker. Nu ikväll har jag jobbat, kom inte hem förrän framåt 10. Var tvungen att stanna kvar och fixa så jag kunde bli ledig på tisdag också och det lyckades jag med :) Kändes lite kort att bara åka fredag-måndag. Fick dock ge bort passet vilket känns lite segt, hade hellre bytt.. :p Jag behöver ju pengarna :p Men aja, förhoppningsvis får jag något extrapass i augusti :)

Nu ska jag ta tag i att börja packa. Sen står ordentlig promenad, varma mackor och mys med älsklingen på schemat. Kommer ju vara ifrån varandra fem dagar vilket känns som en hel evighet. Kommer saknar honom något otroligt.. :( Därför hoppas jag fortfarande på att han ändrar sig trots att tiden snart är ute..

 Dags att packa!

 

Voodoo ? :s

Ja, jag tror att det är ungefär såhär voodoo känns faktiskt. Har haft hugg hela dagen som började i magen och sedan förflyttat sig upp i bröstkorgen och ut på höger sida. Skönt att det inte var vänster! Hoppas att det går över tills imorn för det är ingen höjdare att jobba med det här.. Helt plötsligt, helst när jag rör på mig, så hugger det till något fruktansvärt. Mamma trodde att det troligtvis "bara" var stress så jag litar på henne och ska försöka sluta oroa mig. Är det inre stress är det bara till att stå emot, inte oroa sig och försöka koppla av. Piece of cake, huh? :p
Har ju funderat mycket nu och vill så himla gärna att Andréas följer med på semestern så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Nu börjar jag väl kanske inse att han inte kommer ändra sig (men jag fortsätter hoppas..) och då ökar kanske stressen ännu mer :s Plus alla turer jag måste lösa på jobbet och allt jag vill göra resten av sommaren..

Ikväll åt mamma och pappa middag här :) Skulle egentligen inte vara något speciellt men det blev riktigt lyckat :) Nu har jag och Andréas precis sett klart "Irene Huss - Nattronden", den var bra men jag kände att jag förstod vem mördaren var alldeles för tidigt. För en gångs skull lyckades jag inte bli så vilseledd :p
Nu ska jag försöka stänga av min hjärna lite och krypa till sängs och mysa och sova :) Måste upp tidigt och hinna börja packa innan jobbet. Så kommer kanske mamma och pappa förbi och bokar hotell också, har fortfarande inte bestämt om det blir Danmark eller Tyskland :p

Godnatt i alla fall och sov gott :)

 

Jag har blivit ett år äldre

Ja, det är en av alla saker som hänt under veckan :p  Födelsedagen firades hemma hos mamma och pappa med hela familjen inklusive farmor. Fick bara bra presenter av allihopa :) Allt hade jag skrivit ner eller sagt att jag ville ha så det blev kanon! Andréas åkte till sin bror sen och firade honom, typiskt nog så fyller vi ju år samma dag. Sen blev det jobb hela helgen och på söndagen firade  vi mig här hemma med Andréas mamma och sambo samt morfar och "pingla" :) Fick bara bra presenter där också :) Tyvärr blev det en liten missuppfattning när jag skrivit ner vilka böcker jag ville ha som Jonas Gardell skrivit, Andréas missade mitt "ej" när han läste så jag fick de jag redan har men hoppas på att jag kan byta dom :)

Ledig i måndags så då gick jag och Andréas på stan en sväng. Sen åkte vi ut och sov i stugan. Jättemysigt att han följde med! :) Min syster och hennes sambo var där med hans dotter också :) Sen har jag jobbat både igår och idag. Snart är det dags att tvätta men just nu sitter jag på vardagsrumsgolvet vid balkongen. Solen bränner något fruktansvärt på ryggen!! :p
Måste börja packa sen ikväll också, åker till Danmark eller Tyskland på fredag med mamma och pappa och imorn jobbar jag kväll. Synd att inte Andréas vill följa med, det känns verkligen jättetråkigt och jättejobbigt :'( Men jag kan ju inte tvinga honom även om jag bett honom fundera igen flera gånger.

Nu ska jag njuta lite till av solen innan jag börjar fixa med allt som ska tvättas :)

 

Långledig?

Ja, det kändes precis som att jag var långledig i helgen fast det bara var två dagar helledigt :p Åkte ut till stugan redan i fredags kväll för att sova där och sen på lördagen åkte jag in till stan på eftermiddagen. Fixade till mig lite och åt och på kvällen begav jag mig till Marika för att förfesta. På grund av min förkylning och massa annat valde jag att vara nykter så jag drack fanta medan Marika och Anna drack annat gott :) Spelade kort och snackade massa skit vilket som vanligt var jättemysigt :) Drog oss ner mot stan sen och gick ett varv, var ju Visfestivalen då. Härligt men ändå inte samma sak som det var förr :/ Känns lite trist för Vis känns inte lika speciellt längre :s Upplevde det som att det fanns två stora kategorier nere på stan: fulla tonåringar och fulla medelålders. Sen fanns såklart en liten grupp där mittemellan men de andra två regerade tyckte jag.. Åkte hem tidigt och åkte då ut till stugan och sov där. På vägen hem blev jag på skithumör helt plötsligt men det lugnade ner sig sen när jag kommit ut till stugan ungefär.

Hela söndagen spenderades i stugan i solen :) Min syster M kom ut med båda barnen och jag låg på en picknickfilt och försökte lära Nova krypa bland annat :) Det är på G nu ;) Hade en helmysig dag! Hem och äta med Andréas och sen åkte jag ut dit igen och sov :p

Jobb i två dagar nu. Har jobbat endast tillsammans med min syster S och det har fungerat jättebra :) Lyckades jobba ifatt det jag ska jobba imorn så nu får jag vara ledig två dagar på raken igen, wiee :) Ska ta och städa trapphuset nu, fick lite klagomål.. Så då tar jag tag i det medans jag ändå har farten uppe. Sen sticket jag ut till stugan igen och kommer hem imornkväll åtminstone :) Kanske en snabbis ikväll för att få träffa Andréas, får se hur våra planer ser ut.

Ciao sålänge och njut av solens varma strålar :)

 

På tok för lite sömn

Igår kväll drog jag mig lite för att gå och lägga mig eftersom grannen hade fest men de la av vid halv 1 så då kröp jag ner. Tyvärr kunde jag inte sova alls. Mådde inte det minsta bra, kändes som att jag var dödssjuk. Hela kroppen pulserade otroligt starkt och jag var varm samtidigt som jag frös. Magen kändes jättekonstig och jag trodde jag skulle spy vilken sekund som helst. Andréas var nere på stan eftersom det är Visfestivalen så ringde honom vid halv 2 för att kolla vad han hade för sig för att få tankarna i andra banor. Ringde 10 gånger utan svar så tankarna gick definitivt i andra banor! Usch, blev jätteorolig. Mestadels för att jag redan mådde så dåligt antar jag. Efter 2 fick jag äntligen tag på honom och då skulle han snart åka hemåt. Han kom strax efter halv 3 och framåt 3 kunde jag äntligen somna trots att jag fortfarande mådde lika dåligt.
Upp sen vid halv 7 för att gå och jobba. Segt som bara den men det fick ju gå. Mår fortfarande inte alls bra, tog precis en halvtimmes lång promenad och det hjälpte väl något, i alla fall en liten stund. Funderar på att åka ut till stugan och sova för att slippa bli störd av alla fester i kvarteret men har inte bestämt mig än..

Imorn ska Andréas jobba och sen festa så det går ännu en dag utan att vi hinner ses så mycket.. :( Skönt att han snart har semester, jag längtar! Själv ska jag, om jag mår bättre, ha picknick med tjejerna utanför ruinen :) Skulle vara riktigt kul men har inga höga förhoppningar om att jag kommer fixa det tyvärr.. Okej, POSITIVA TANKAR! :p

Nu ska jag börja packa till stugan och bestämma mig under tiden ifall jag ska åka eller inte :p Lutar nog åt att jag åker ;p

 

Stugan igår

Blev grillning hemma hos min syster igår. Agerade pyttelite barn- och hundvakt med mamma men min del var inte så stor :p Fick med mig spegeln hem i alla fall så jag putsade den och hängde upp den. Jag undrar om Andréas sett den än? :s Jag har inte sagt att jag har lånat den och han har inte sagt att han har sett den :p Vi har inte setts så mycket de senaste två dagarna med andra ord :p Saknar honom!

Åkte ut till stugan sent igår kväll trots allt. Kunde inte bestämma mig till en början men sen åkte jag. Satt och spelade kort med mamma och pappa innan vi gick och la oss. Det är så himla mysigt att somna där ute! Trist att Andréas inte kunde följa med bara.. :( Idag blev det en kort stund där ute. Frukost, lite solande, lunch, fixa till sig och sen jobb. Kändes lite trist att behöva åka och jobba när vädret var så fint och båda systrarna med barn och bonusbarn skulle vara där ute idag :/ Men men, de kommer ju ut fler gånger :)

Jobbet idag var hur lungt som helst, skönt ett tag och rastlöst ett tag :p SIsta halvtimmen dock fick vi en del att göra så är glad att inte hela dagen såg ut så :p Ska upp och jobba imorn bitti igen så är dags att sova nu. Grannen har fest så hoppas de håller sig tysta nu när jag verkligen måste sova! Annars blir jag galen ;p Stinker sprit i trapphuset och hunden stod och skällde nyss på balkongen, kul.. Var något slags slagsmål där också förut..

Nähä, nu SKA jag sova :)

 

Bättre

Dagen blev bättre igår. Pratade lite med Andréas och då kändes det något bättre och sen åkte jag till T och efter en stund där kändes det ännu bättre. Käkade pannbiff och potatis med honom och N och sen pratade jag och lekte lite med N. Hon är så himla go'! Sen när E kom hem var det dags att leka på riktigt med en gång, ingen tid gick till spillo. Hon sög mig direkt och släppte inte förrän en stund efter läggdags. Vi lekte med vatten och grejer på altanen, det pendlade mellan att vara hemma, jobb och dagis så jag hängde inte riktigt med i tankegångarna ;p Tittade på TV där hemma efter det och sen åkte jag hem till mamma och pappa och åt pizza.

Kom i säng alldeles för sent så det var tungt att gå upp i morse, vaknade senare än planerat men hann till jobbet i tid i alla fall :) Så har jobbat hela förmiddagen och nu ska jag hem till T och M igen. Vet inte om jag ska hjälpa dem måla eller så, vi får se :) Hur eller hur så ska jag hämta en spegel som jag ska låna ett tag :) Är så trött på att inte ha skaffat en helkroppsspegel än så den här är lite liten men den får funka ett tag i alla fall. Jag kan ju se mer än bara ansiktet i den :p
 

Värdelöst

Så värdelöst hemska vissa dagar kan vara ibland. Jag blev faktiskt också ledsen!! Men det spelar tydligen ingen roll för allt var ju ändå mitt fel. Så låter det idag. Hoppas den här dagen vänder för just nu mår jag skit, blev fruktansvärt ledsen idag..

Men att jag sitter här hemma ensam och tjuter hjälper ju ingen så ska ringa min systerdotter och fråga om vi ska gå till lekparken. Har egentligen ingen lust just nu men jag hade planerat det och innerst inne vill jag. Hoppas på att den solstrålen kan vända den här dagen så det blir lite positivt i eftermiddag. Lite kärlek från henne behövs just nu..


EDIT
Blev ingen lekpark.. E var och lekte hos A.. Ska åka till min systers sambo T och äta med dom sen i alla fall så det ska bli skönt, slippa sitta själv. Får se vad jag ska göra tills dess, har plockat lite grann här hemma men lusten till det är obefintlig.. Vill nästan bara kasta alla saker istället. Vaknar N ska jag ta en promenad med henne eller leka lite så det kan bli mysigt :) Kanske ska åka ner till T redan nu, han håller på att måla huset i och för sig så vet inte riktigt vad jag ska hitta på där men det finns väl alltid något.. :p Annars blir det promenad eller TV:n..

 
 

Älsklingen har fyllt år :)

Ja, i torsdags var det dags för honom att bli 24 :) klockan halv 6 på morgonen stod jag yrvaket med en paket i handen och hoppades att han skulle vara klar med håret snart, insåg att det skulle ta ett tag så kröp ner i sängen igen istället. Sen när han kom in i sovrummet frågade jag om han hann öppna paket innan han skulle till jobbet men det hann han nog inte. Eller öppna men sen sticka direkt och det känns ju inte så kul. Trist men skönt för jag var trött så ville inte vakna till för mycket så jag inte skulle kunna somna om sen :p

På eftermiddagen blev det kalas hos hans mamma och hennes man. De bjöd på pasta- och skinksallad och hallontårta, åh så gott det var! :) Han verkade bli nöjd över alla presenter som mestadels var kläder. Så blir det om man inte önskar sig något :p Av mig fick han ett par shorts, en t-shirt och ett halsband. Halsbandet ska vi dock byta till ett lite mindre. Synd för det är snyggt men bättre det än att det bara blir liggandes :) Stod dessutom och valde mellan det jag köpte och ett annat mindre så det blir nog bra :)

Idag firade min familg Andréas. Och herregud vad vi stressade! Andréas hämtade vår skänk igår så den blev ihopskruvad klart ca 30 minuter innan de skulle komma. Jag hade 1,5 timme på mig efter jobbet att fixa allt annat och Andréas hjälpte till så fort han var klar såklart men allt tar ju sin lilla tid. Så vi sprang nästan som tokar och diskade, plockade undan, dammsugade och sen till sist en snabbisdusch så jag fick känna mig lite fräsch i alla fall :p Bjöd på glass, jordgubbar, maränger och chokladsås :) Det verkade som att alla tyckte det var gott :) Lilla Ellen fick hjälpa Andréas öppna paketen och det tyckte hon var jättekul :)



Annars har det mestadels varit jobb som har gällt på sistone. I alla fall tisdag, onsdag, fredag och lördag. Söndag och måndag kvar innan jag får en dag ledigt :) Tycker dock det har gått bra, känner mig lite trött men det är inte så farligt som jag trodde :)

Grillat hos mamma och pappa ikväll också :) Var extra kul eftersom min syster S och hennes sambo M var med :) Träffar dem tyvärr inte sådär jätteofta.. :/ Så god mat och trevligt sällskap är ju aldrig fel :) Nu börjar jag bli trött så är nog snart dags att krypa till sängs tror jag.. Skriver igen så fort jag får lite tid över :)


RSS 2.0