Skolan och tapeter :)

Usch, hade basgruppssamtal i gruppen i torsdags, var riktigt jobbigt.. Och saker och ting kommer inte bli bättre.. Man ska väl ändå inte behöva må dåligt över att gå till skolan? :s Inte bara jag som känner så.. Det finns de som mår sämre än jag över allt det här..

Blev inget seminarie i fredags iaf vilket kändes jätteskönt :) Ända tills nyss, d.v.s. när jag såg att vi fått en extrauppgift på grund av det.. Jippee..
Jag och Andréas var iaf och kollade på tapeter och färg till lägenheten i fredags, det var däremot jättekul!! :) Får väl se vad det blir, vi har lite olika uppfattningar :p

Illamåendet då har blivit betydligt sämre igen på grund av allt i skolan och så men jag försöker härda ut.. Igår blev det myskväll hemma hos Andréas och hans mamma hade varit hur gullig som helst och köpt en tunika/klänning till mig på Gina Tricot när de var i Linköping :) Den var super!

Nu ska vi nog fixa lite fattiga riddare till sen frukost :) Skriver när jag känner att jag har något mer att dela med mig av ;p



Usch för juridik..

Har börjat läsa juridik nu och det känns riktigt tungt måste jag säga. Läste en del igår men det gick ut lika fort som det gick in ungefär, eller nej förresten, det gick inte ens in. Trodde det skulle vara jättekul men just nu känns det bara tungt och svårt.. :( Helt ärligt funderar jag på om man skulle skita i resten av den här terminen och ta igen det sen när man känner att man har energi till det? Vore i och för sig trist att halka efter men just nu går min energi åt till så himla mycket annat i skolan än till att plugga.. Kan det förändras snart tro? Man kan ju alltid hoppas i alla fall.
Hoppas också på att det blir bättre snart, att min hjärna orkar ta in informationen och att jag börjar fatta :p

Idag kom min älskling med blommor till mig :) Och anledning var att han tycker jag är så duktig i skolan och att jag kämpar så att jag behövde lite uppmuntran :) Det känns så skönt i och med att jag dessutom nästan dumpat honom en hel vecka för att bara sitta med min tenta, blommorna känns som ett bevis på acceptans. Helt ärligt, hur många sådana killar finns det i den här världen? Jag är så glad att jag hittat en av dom :) Helt otroligt vad en fin bukett blommor kan göra för en hel dag!

Imorn ska jag träffa Johanna, fy fan så kul det ska bli! Var över att halvår sen som jag träffade min lilla Kalmarit :( Får väl se vad vi ska hitta på för spännande :) Troligtvis bara snacka och ha trevligt men det räcker absolut för min del!

Förresten så fick jag min kylplatta till datorn idag, så skönt för nu slipper jag ha dåligt samvete över att datorn får jobba som en tok och svättas ihjäl i sängen :p För det är ju där vi umgås mest, min dator och jag, i sängen :)
Nu beställer jag lite produkter från Biologica, det behövs för det börjar ta slut nu :p Men sen börjar "Klass 9A", en riktigt bra realityserie måste jag säga, så då bänkar jag mig framför TV:n för den kommer jag nog följa stenhårt :)

Ciao :)


Tentan inskickad..

Dock känns det typ skit.. Är livrädd att jag missat massor.. Nu kan jag dock inte göra mer än att hålla tummarna för att jag klarar den.. Hoppas, hoppas, hoppas!! Så nu väntar vi i typ 3 veckor innan resultatet kommer.. :@

Tog en lång riktigt snabb promenad med min syster förut :) Var skönt förutom att hon fick igång min hjärna massor så jag börjar oroa mig över sommaren.. Hoppas dock att allt löser sig..

Nu ska jag förhoppningsvis äntligen träffa min Andréas!! :) Hoppas på att han kan få mig på andra tankar ;)

Ratatouille

Alltså, har ni sett den? Jag och Andréas såg den igår, så bra! I och för sig kommer jag aldrig mer kunna tycka illa om råttor.. :p Han var ju så himla söt och hans bror som proppade i sig vindruvor, haha! Andréas spolade tillbaka 4-5 gånger och bara skrattade som en tok :p En film jag kan rekomendera i alla fall :)

Mitt tentaskrivande igår då.. Vet inte riktigt hur det gick.. Känner mig ganska klar med den andra delen så idag har jag bara den sista och lättaste delen kvar, tror jag.. :p Hoppas på att jag kan få ner mina tankar och funderingar snabbt och bra :)

Annars har jag inga särskilda planer för dagen, får ta den som sen kommer :) Funderar på om jag och min syster ska träna ikväll.. Hmm.. Får kanske ta och ringa henne sen :)

Ännu en vecka har gått :)

Ja, och denna vecka har jag haft en tenta att skriva, är inte klar eftersom jag började sent som vanligt men det ska nog gå bra :)

Jag och Andréas flyttade vår alla hjärtans dag till igår istället, får man göra så? :p Det funkade för oss iaf :) Fick godis och en supersöt Mirandanalle :)

Träffade min kära vän S i onsdags, det var evigheter sen! Var iaf jättekul att äntligen ses igen, tyvärr åker ju hon till Australien i 1-2 år nu :( Känns tråkigt även att vi inte ses så ofta men jag hoppas iaf att hon får det toppen :) Så himla kul det var att prata gamla minnen och nya problem och känna att vänskapen består utan att vi ses ofta :)

Jag och Andréas såg Saw !V igår :) Den var jättebra men inte lika bra som de andra :p Och som Andréas har väntat på den filmen :p

Idag blir det lugnt, lite mer tentaskrivande bara.. Hoppas på att bli klar idag men det är kanske för mycket att hoppas på.. :p

"Superdålig" :p

Såg precis filmen "Superbad" med Andréas och den levde verkligen upp till sitt namn för den var verkligen superdålig tyvärr. Jag hade definitivt högre förväntningar på den så blev mycket besviken. Fine, jag småskrattade några enstaka gånger men det var för att skämten var sämre än sämst. Andréas sa ganska direkt att den inte verkade särskilt bra men jag ville ändå ge den en chans, lite önödigt att ge den 2 timmar av min kväll kan jag känna såhär efteråt. Det var typ en dålig version av "American Pie". Jag kan inte direkt säga att jag rekomenderar den om ni vill se en bra film fast det finns ju de som tycker den är bra så ni kan ju alltid se den och göra ett eget uttalande.

Har firat Andréas mammas man idag, gav honom en sparesa allihopa, tror han blev glad :) För första gången på evigheter har jag dessutom ätit middag här hemma vilket var hur kul som helst :) Kände verkligen att det var alldeles för länge sedan!

Nu sitter Andréas och asgarvar åt "Jackass", hihi, så sött :) Om en stund ska vi åka hem till mig och sussa lite :) Snart slipper vi dock planera vart vi ska sova, äta, se på film och allt annat för snart har vi vårt alldeles egna lilla krypin!! :) Känns så himla bra just nu :) :)

Kontraktet påskrivet :)

Ja, inte av mig då men av Andréas :p Så nu är snart lägenheten vår :) Får väl se när det blir inflyttning :)

Vilken dag det har varit idag! Illamående som vanligt tidiga mornar.. (nej, jag är INTE gravid!!) Sen åkte jag till skolan för att ha basgruppsarbete. Blev en väldigt seriös start på dagen med diskussioner om gruppens problem, dock behövdes det så jag hoppas det blir bättre nu så det snart kan börja kännas kul att gå dit igen.. Idag gick iaf arbetet väldigt bra vilket kändes jätteskönt :) Sen fick jag stressa från skolan för ett läkarbesök och sen sprang jag som en tok ner till Bostadsbolaget för att vara med när kontraktet skrevs på. Det är ju faktiskt ändå vår lägenhet och jag behövde få den känslan plus att jag hade lite frågor att ställa.

Sen stack jag ner till E och lämnade de böcker jag lånat av henne till skolan så då stod vi och pratade ett tag. Sen åkte jag direkt ner på en konstvisning i stan, verkligen fina tavlor :) Så beställde jag ett register till min lagbok och nu sitter jag här hemma helt död efter alla dagens upptäcktsfärder :p

Ska nog gå ner och äta lite smaskigt och titta på Antikrundan nu tror jag :) Ojojoj, jag börjar kanske bli vuxen? :p



Jäklarns så fort det gick!

Står i i 2 veckor, får titta på en fin lägenhet, skriver kontrakt imorgon. Det tog inga tider detta ju? Och så säger alla att bostadskön är så himla lång i Västervik :s Hade vi tur? Ja, troligtvis :p Så nu får vi se hur allt blir, hoppas på att det blir bra även om det känns lite konstigt ibland :)

Min kusins flickvän var här och hälsade på med min faster för någon vecka sedan vilket för övrigt var jättekul :) Det jag tänkte komma till var dock att hon bor i Skurup som ligger nära Malmö och hon har stått i kö till hyresrätt i 4 år!! Nu har min kusse dessutom stått som medsökande i snart 1 år. Och här får vi en bara sådär efter 2 veckor, känns lite sjukt.. Iofs är det andra pendlingsmöjligheter därifrån men ändå, 4 år är sjukt lång tid måste jag säga så jag hoppas verkligen att de får en snart! :)
Förresten var min kusse och hans bror här och hälsade på för inte så länge sedan heller :) 2 av mina kussar med andra ord :p Kul att ses när de väl kommer hit för tyvärr ses vi ju inte så ofta :( Så verkligen toppen att höra av dem :) Får se om jag och Andréas kan åka ner i sommar, tyvärr blir det nog svårt i och med att jag troligtvis jobbar som mest under Andréas semester.. :(

Nä, nu ska jag fortsätta leta info om rättvisa till basgruppsarbetet imorn :p Jippiee :p



30-års partaj :)

I helgen fyllde min kära syster 30 så då blev det 3-rätters middag och annat kul :) Var skönt att det hände något även att det känns som att det gör det hela tiden :p Ellen var urgullig så vi lekte och bara mös en hel del faktiskt :) En supertrevlig kväll på alla sätt och vis!

Annars är det mest plugg nu.. Hinner inte ens reflektera över det jag pluggar känns det som.. Men på något sätt måste det ju gå in för jag klarade även senaste tentan :D Känns så jävla skönt!! Nu kommer mindre roligare tentor som behandlar det extremt intressanta ämnet politik.. (Lägg märke till min ironi..) :p

Imorn ska vi kolla på lägenheten igen :) Vill vi ha den får vi den troligtvis, herregud så nära allt kommer då.. Det har inte blivit verkligt förrän nu, om det ens är det nu, det kanske blir mer verkligt sen.. Hjälp! :p

Är så glad att jag har min älskade Andréas hos mig när allt bara känns upp och ner,
vad skulle jag göra utan dig hjärtat? <3




RSS 2.0