Lugna dagar

De senaste två dagarna har varit rätt lugna. I måndags kväll tog jag en rätt lång promenix med Marika i kylan. Det var riktigt kul att ses och prata av oss lite igen :) Vet inte varför men av någon anledning har vi inte setts på rätt länge nu :s Förut brukade vi ju träffas rätt ofta men någonstans på vägen ändrades det.. :( Och nu flyttar ju hon snart vidare till Linköping så då lär det ju inte bli oftare! Jaja, får göra det bästa av situiationen :)

Igår kom Tove förbi en sväng. Där kan vi också snacka om en tjej jag inte träffat på länge! Kan ju bero på att hon bor i Piteå och bara kommmer hem en snabbis på sommaren och en sväng vid jul :p Dessutom har hon ju självklart en hel del folk att träffa då så det blir ju aldrig att vi träffas som vi gjorde förr... Var kul att träffa henne igår och det känns så skönt att det inte känns någon skillnad på vår vänskap trots att vi bara ses 2 ggr/år :)

Idag är det nyårsafton ifall någon skulle ha lyckats missa det :p Våra planer var från början att åka iväg tillsammans bara jag och Andréas men det ställde vi in efter att ha vägt för- och nackdelar mot varandra. Sedan planerade vi att gå ut och äta men den ena resturangen vi ville till hade inte köket öppet ikväll och den andra svarade inte när vi ringde, så det ställdes också in :p Istället blir det nu en lugn kväll här hemma med god mat och sen kanske spela lite spel :) Får se om vi hälsar på hos min syster vid tolvslaget eller inte, vi var egentligen bjudna dit på middag också :p Tror att även att vi bara ska vara hemma så ska jag nog fixa till mig rätt fin ändå, det ska ju kännas att det är nyår :)

Gott Nytt År!

 

Min julvecka :)

Julafton var hlt fantastisk! Hela familjen med barn samlade hemma hos mamma och pappa :) Tyvärr var inte Andréas med utan han firade hemma hos sin mamma med sin familj. Jag skulle följt med dit på lunch men vågade inte med risk för att smitta ner farmor med en fruktansvärd förkylning. Som vanligt på julafton avr det middag, Kalle och sen kom tomten. E viskade direkt "Tänk om det är morfar!" men vi avfärdade hennes tanke direkt så nu tror hon inte att det var morfar längre :p Helt hysterisk stund när tomten var där och när alla klappar öppnades! Tre barn varav två inte var på särskilt bra humör och den tredje öppnade paket relativt lugnt ändå.

Senare på kvällen åkte jag till Andréas familj och fikade och öppnade lite klappar. Sen åkte vi hem till mina föräldrar igen så fick Andréas öppna lite klappar där. Måste säga att jag verkligen är helnöjd med varenda julklapp!! :D Känns så himla kul! Tyvärr måste jag dock byta två saker som inte riktigt passade i storlek :(

juldagen kom Marlene hit, från början skulle vi parta lite men sen la vi det på hyllan. Istället åkte vi till stan för att käka pizza och prata om allt som hänt på sistone, har inte riktigt haft tid att prata innan :p Sen åkte vi hem till oss och låg och pratade ännu mer ett par timmar :) Riktigt kul!

annandagen firade vi lite jul hos systern eftersom hennes bonusbarn inte var med på julafton, hon verkade bli kanonnöjd med sina julklappar! Jag och systern tänkte visst lika för vi köpte likadana tröjor till henne, haha :p

Lördagen skulle jag eventuellt jobba men efter många turer fram och tillbaka blev det inte så. Vi tvättade istället och tog det lugnt.

igår tvättade vi igen, den här gången soffan som istället för vit har varit grådassig ett tag :p Skönt att vi äntligen fick det gjort! Senare kom Andréas mamma och hennes man på middag, Andréas bjöd på jättegod stek. Sen tittade på "Mamma Mia!" tillsammans. Jag gillar verkligen den filmen! :) Andra gången jag såg den nu och den här gången blev jag inte stressad av att de sjöng hela tiden ;) Kommer med all säkerhet se den ännu fler gånger!

Nu ska jag sluta skriva vad som skulle kunna bli världens längsta blogginlägg :p Har försökt hålla mig relativt kort ändå tycker jag... Hej så länge!

 

God Jul

Såhär ett par minuter in på julafton vill jag bara passa på att önska er alla en riktigt god jul :) Hoppas dagen blir sådär lagom stressig, mysig och härlig som den ska vara ;)

Puss och kram!

 

Dagen före...

...julafton! :) Idag har jag massor av saker jag har planerat att göra, vi får se vad som hinns med ;p Just nu har jag ingen motivation men jag hoppas på att den kommer om jag bara sätter fart med något. Det som behöver göras är:

  • Tvätta (undrar om vi får en tid i tvättstugan idag? :p) (√)
  • Göra kola √
  • Städa lägenheten √
  • Städa trapphuset √
  • Fixa låsen på bilen hos pappa √
  • Fixa dörren på bilen hos systerns sambo
  • Handla mer glitter till granen √
Sådär ja, tror att jag fick med allt. Så då antar jag att det bara är till att sätta igång. Klara, färdiga, gå! :)

EDIT: Tre saker på listan avbockade, tvättat har vi inte gjort men det fanns heller ingen tid ledig så det får vänta :p Ska fortsätta allt röj för att till slut kunna somna med hela listan avklarad :)

EDIT 2: Nu är klockan snart tolv och det är julafton vilken minut som helst. Jag kan stolt konstatera att i princip hela listan nu är avbockad :) Fixa bildörren hos systerns sambo blev dock inte gjort eftersom han tyckte att jag valde fel dag att komma. Kanske ska svänga förbi imorgon, tror ni det passar bättre då? ;)

Hur eller hur så är allt annat gjort i alla fall. Jag har faktiskt dessutom hunnit med att baka den kolan som mamma brukar göra, hoppas min blir lika god! Det borde den bli i och med att under tiden jag kokade den hann jag med tre telefonsamtal för guidning ;p

Vi har dessutom hunnit skura kaklet i duschen och lite annat smått och gott som behövs fixas. Nu känner jag att det är dags att sova, kommer bli en lååång dag imorgon.
Shit, hade ju tänkt måla fransk manikyr ikväll, som att jag orkar det nu?! Får väl bli till juldagen då istället om det blir utgång...

Jaja, nu ska jag sova i alla fall, godnatt :)

 
 

Godnatt

Jag är trött som jag vet inte vad. Slumrade nyss i soffan så känner att det börjar bli dags att krypa ner i sängen istället. Såg precis ett gammalt avsnitt  av Insider som handlade om sextrakasserier på arbetsplatser i Sverige. Rätt sjukt faktiskt hur lätt det är att anklaga någon för det och få rätt utan någon egentlig prövning. Som vanligt så kan ju allt som kan brukas tyvärr även missbrukas. Var också rätt intressant att se hur statistiken kring antalet fall av sextrakasserier varierade beroende på vem man frågade. Om jag inte minns fel varierade siffrorna  från 46.000 till 1 fall, vem ska man lita på? :p Jag lider dessutom med de stackars människor som blir utsatta för det år ut och år in utan att någon förändring sker.

Idag har jag jobbat. Blev betydligt lugnare än vad jag först trodde när jag kom dit, hade nämligen blivit fel i bokningarna så ett barn kom inte. Återigen har jag haft en rolig dag på jobbet med rolig personal :) Efter jobbet satte jag och Andréas upp vår gran :) Eftersom svärmor är allergisk blev det en plastgran, trots att jag egentligen ville ha en riktig är jag jättenöjd :) Julstämningen blir bara mer och mer påtaglig och jag måste säga att jag verkligen trivs i vårt hem.

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen istället och förhoppningsvis få en skön natts sömn i min älsklings armar :) Godnatt!

 

Julkort

Nu har vi fått de julkort vi förväntat oss från "min sida" i alla fall. Av båda systrarna och en kompis har vi fått såna där jättesöta kort på barnen ni vet, tycker de är så himla gulliga! :) Alla sitter på kulskåpet såklart ;) Fick ett julkort på mailen igår från en av alla mina kusiner. Hela familjen var med på ett collage och hon hade bytt ut tomtekläderna mot badkläder och snön mot strand. Härliga soliga kort från FLORIDA! Jag blir inte alls avis :p Speciellt inte med tanke på att de kommit hem så de hinner fira jul i Sverige "på riktigt". Åh, så härligt det låter! :) Är glad att de hade det bra :)

 

Apropå luciatåget

Kände bara att jag ville skriva om en rätt rolig grej angående luciatåget jag var och tittade på. För det första var det hur mysigt som helst att se syskonbarnen där som var så stolta och glada :) Vi som inte är mamma eller pappa till barnen hade tur att det var utomhus i år så även vi fick komma :) Det hade i och för sig även bonusmammor och bonuspappor som faktiskt inte var välkomna förra året. Mycket märkligt tycker jag, de är ju också familj! Förskolan måste missat att familjebilden förändrats de senaste åren och att "traditonella" kärnfamiljer inte är det enda som existerar längre.

Men nu till det roliga, där de faktiskt verkar ha hängt med lite på sistone ändå ;p Blev lite förvånad när jag såg vem som var lucia, det var nämligen en gammal klasskompis till mig :) Vet inte om han är fast anställd eller vikarie men hur eller hur så fick han vara lucia! Ja, ni läste rätt, HAN :) Haha, tyckte det var så kul med tanke på vad jag läst i Aftonbladet om killen som fick ställa upp som luciakandidat men när han väl vann omröstningen fick han inte vara lucia. Dags med lite förändringar i samhället tycker jag :)

Även om det traditionellt sätt varit en tjej som är lucia så kan sånt alltid ändras. Ska vi gå tillbaka till ursprunget och hävda att lucia faktiskt var en kvinna kan ju alla svenska tjejer låta bli att vara lucia framöver då lucia definitivt inte var svensk utan snarare italienare om jag inte minns fel, så det så.

Jaja, nu ska jag faktiskt sova så jag är pigg och glad imorgon. Godnatt! :)

 

Julstress!

För första året har jag på riktigt känt av stressen inför julen. Jag undrar om det beror på att jag har ett eget hem att stressa runt i nu och ingen mamma eller pappa som gör allt åt mig? :p Hur eller hur så har den här veckan som gått varit fruktansvärt stressig och jag har varken haft tid eller lust till att blogga. Jag har inte ens haft tid att tänka känns det som och det har inte varit lätt att få kontakt med mig. Hela min kropp har känt av stressen känner jag men nu börjar det äntligen lugna ner sig lite. Det min vecka har bestått av är:

  • Klappjakt. Minst en gång ner till stan varje dag, vissa dagar två.
  • Besiktat bilen. Gick inte igenom. Fan, fan, FAN!
  • Jagat verkstäder som kan fixa min bil. Hamnade hos samma som sist, billig :p
  • Haft syster med barn här på fika. De var här i juli senast och den här veckan hade jag det ju så luuugnt så det passade ju bra... ;p
  • Handlat det sista julpyntet.
  • Gått på luciafirande.
  • Slagit in alla julklappar.
  • Våndats över alla fel det blivit på kvitton vilket resulterade i extraresor till stan.
  • Diskat allt på överskåpen och skurat där. Snacka om att fettet lägger sig där som klister!!
  • Hjälpt mamma lägga över sina kort i datorn.
  • Letat fram mitt julpynt som fanns kvar hemma hos mamma och pappa
Okej, det kändes inte lika mycket nu när jag skrev det som det kändes under veckan men har säkert missat massa småsaker :p Dessutom tar allt alltid mycket längre tid än vad man tror. Julklappsshoppingen har verkligen tagit hur mycket tid som helst! Jag och mamma tillsammans på stan liksom, hittar ju massor att titta på :p

Har fortfarande lite kvar att fixa här hemma, bland annat så väller snart tvätten ut ur tvättkorgen och vi har fortfarande inte bokat något tvättid vilket vi sagt att vi ska göra i två veckor nu. Måste ju tvätta soffan också... Imorn ska jag jobba så då lär det inte bli mycket gjort för min del, kanske att vi sätter upp granen när jag slutat vid 21.30 ;)

Resten av kvällen ska jag nog ta det lite lugnt. Hade planer på att eventuellt dra ut spisen och städa hela den eller koka kola (världens goaste!) men jag tro att jag hoppar över det ikväll. Ska njuta av att ta det lite lugnt och kanske få lite massage av hjärtat mitt? *blink blink*

 

Der Untergang

Resten av helgen blev rätt lugn. I lördags vaknade vi alldeles för sent egentligen så blev en stressig tur på stan, fast vi hann köpa lite nya kläder till Andréas och jag hann prova några klänningar :) På ÖB sen stod vi båda två utan pengar på våra kort och lämnade fram kontanter efter kontanter :p Vi hade alltså inte kontanter till allt så vi fick testa oss fram och till slut ställa tillbaka bilen med hästsläpet som skulle bli julklapp. Får åka förbi och köpa det en annan dag nu :p Haha, men det är sååå pinsamt att stå sådär! Tur att de öppnade en kassa till :p

På kvällen blev det mys med film, "Der Untergang". Den var inte lika bra som jag förväntade mig, fast kan ju bero på att den inte handlade exakt om det jag trodde :p Den var i alla fall riktigt bra tyckte jag ändå :) Känns alltid mer "på riktigt" när sådana här filmer är på tyska, det blir liksom lite fel om Hitler och alla de andra skulle komma och snacka engelska tycker jag. Jaja, är ni intresserade av andra världskriget tycker jag ni ska se den :)

Igår var det jobbardags igen. En riktigt lugn eftermiddag på jobbet faktiskt men mycket städning :p Gick bra och var rätt kul som vanligt :) Idag är jag sjukt seg igen, ska bli skönt att vara ledig den här veckan dock så jag ska försöka vila upp mig lite :)

 

Duffy och Fluffy på partaj

Igår kväll kom Marlene hit för att umgås lite. Vi lagade taccos och sen tittade vi på Idol samtidigt som vi snackade en hel del och drack lite grann ;) Senare drog vi oss ner på stan men möttes av en tragisk syn, vart var alla människor? Okej, det var folk ute men inte mycket och inte många man kände igen. Lite halvtrist faktiskt. Var på Frappé och Morella ett antal gånger men var inte särskilt kul. Gick in på Palladium vilket var extremt bortkastade pengar, sista gången vi var där vid 2 dansade hela 8 personer på dansgolvet! Ojojoj, så mycket folk! Alltså var inte krogen det roligaste stället att vara på :p Mötte några halvkonstiga människor också, undrar i och för sig om folk tänker så om mig också ibland? :p
Hur eller hur så hade jag och Marlene roligt som fick träffa varandra och det är det viktigaste :) Vi hade en toppenkväll trots allt :)

Marlene var allt lite fluffy igår kväll av diverse anledningar så då blev jag helt plötsligt duffy :p Haha, vi har kul tillsammans ;)

 

Jag vill också ha!

Var hos min kusin idag och grattade till hennes lilla tös som kom till världen för ett tag sedan. En liten söt tös som var väldigt glad och nöjd :) Men gisses vilket hus de har! De har precis byggt det och det var inget vanligt "Svenssonhus" direkt kan jag ju säga. Stilrent och designat. Så jäkla snyggt så det finns inte, jag vill också ha! :p Fast i och för sig skulle jag aldrig kunna hålla det så välstädat som de har det och då ger det ju inte samma intryck... Fast jag vill nog ha det ändå för snyggare hus har jag inte varit inne i i verkligheten kan jag ju säga ;) (tror inte ens jag sett det i tidningar om jag ska vara ärlig :p)

Nähä, nu har vi sett prison break och vi avslutar kvällen med en kopp te. Ska testa vaniljte, undrar om det är gott? Älsklingen har åkt på en ruskig jäkla förkylning, har aldrig hört något liknande ur en hals! Stackarn :( Hoppas han blir frisk snart :)

 

Fältarbetet klart!

Äntligen är vi klara med vårt fältarbete! :) Vi blev klara med skrivandet igår och idag fixade vi till det sista. Vi ska väl läsa det en gång till ifall att vi skulle hitta något som måste ändras men det borde vara klart som det är :) Känns så himla skönt! Nu ska vi äntligen få lite jullov! :D Wiee!

Så det är det veckan har bestått av känns det som, fältarbete-äta-sova :p Förra helgen fick jag jobba på lördagen, kanon :) Sen på söndagen träffade jag Emmi. Har inte träffat henne på jättelänge så det var verkligen toppen! Pratade en himla massa om allt möjligt :) Och oj, oj,oj vad det händer grejer som jag missat :p På tisdagen fick jag jobba lite igen. 3,5 timme så det var inte så mycket men det var bra ändå. Har haft extra kul på jobbet på sistone :)

Liten uppdate om den här veckan, kort och koncist :)

 

Brand!

Av någon anledning gick jag och la mig senare än planerat i fredags natt. När jag väl var på väg såg jag blåljus reflektera i fönstrena mitt emot oss. Gick ut på balkongen och såg polisen och ambulansen och kände att det luktade brandrök. Väckte Andréas som hade somnat i soffan och så tittade han ut genom fönstret på andra sidan. En hel lägenhet i bredvid/snett emot vårat hus stod i brand! Det rök något fruktansvärt och hela vardagsrummet var ett orange eldhav.

Jag har tidigare bara sett bränder på film och då brukar de vara lite häftiga och det är nervkittlande. I verkligheten är det bara skrämmande och riktigt otäckt. Kändes inte som att det hände på riktigt först och jag kunde inte förstå hur det kunde ta så lång tid att släcka elden. Vi stod i fönstret i ca 1,5 timme innan elden var släckt och alla i huset evakuerades. Bår efter bår kom ut och ambulanser kom och åkte tillbaka till sjukhuset. Så många människor som blir berörda av en brand i en lägenhet!

Det kändes fruktansvärt att stå och titta på hur ens grannar får lämna sina hem, det kommer ju så nära. Mannens lägenhet måste vara totalförstörd och tänk på alla rökskador som blev i de andra lägenheterna. Även vi fick ju in brandrök genom vår trappuppgång så vill inte tänka på hur det såg ut hos de andra. Lider med dem allihopa och hoppas att de snart kan återvända hem. Det finns en artikel på VT för er som vill läsa mer.

Jag undrar hur branden började. En av männen som var i lägenheten är tydligen gripen för mordbrand. Jag är inte helt säker på vad det innebär, jag hoppas att det inte var planerat utan att det var en olyckshändelse.

 

Kalas och frystider

Dags att köpa sån där som man smörjer in listerna på bilen med för att slippa att dörrarna fryser fast.. Var stressad till skolan i torsdags, vet inte hur jag kunde bli så stressad som jag var men det var jag i alla fall. Kommer ut och inser att jag måste skrapa rutorna på bilen. Försöker sätta nyckeln i låset men det funkar inte. Fick upp dörren på passagerarsidan och kunde då låsa upp förarsidan så jag fick tag i en skrapa. Fick skrapa det absolut nödvändigaste bara för mer hann jag inte.

Sen på kvällen skulle mamma och pappa följa med mig och kolla lufttrycket i däcken eftersom jag inte kommer ihåg hur man gör det (jag vet att det är superenkelt så nästa gång ska jag göra det helt själv :p) Men herregud! Jag trodde inte lås och dörrar kunde frysa så förbaskat! Vi använde en kniv för att bända upp passagerardörren men på förarsidan var det helt kört så jag fick klättra igenom bilen istället :p Det är verkligen dags att göra något åt det för såhär kan jag helt enkelt inte ha det! Tog säkert 20 minuter eller något för oss där ute på parkeringen :p

Var på trevligt barnkalas idag, E fyllde hela 4 år :) Vi hade köpt en barbiebil utan tak (viktigt! :p) med medföljande häst och släp, en grym svart tröja/tunika och ett princesskit med skor och smycken. Kul att hon blev så glad :) När hon tog upp den svarta tröjan trodde hon att det var en Metallicatröja, haha gullunge :) Inte ofta dock som man hör en fyraåring säga att hon vill fika först och sen öppna paket, hon började nästan gråta när vi försökte övertala henne :p Till slut gjorde hon som vi sa och jag tror inte hon ångrade sig ;)
Blev lite lek också, Andréas är världens lekfarbror alltså! Känns grymt säkert att skaffa barn med honom senare i framtiden :) Inga spekulationer tack för det lär definitivt dröja, det kan vi båda skriva under på :p

Nu är det dags att sova, börjar bli trött och längtar efter att få krypa till kojs :)

 

Fullt upp!

Det har det definitivt varit den här veckan! På måndagen sprang jag på stan med mamma, försökte leta födelsedagspresent till systerdottern vilket faktiskt inte var det lättaste :p På tisdagen fortsatte vi presentletandet plus att mina båda systrar mötte upp oss senare för att leta present till kusinens lilla bebis. Ska ut och gratta dem nästa vecka tänkte vi :) På kvällen sedan så skrev jag klart min enskilda skrifliga uppgift. Hade jätteproblem med att skriva den men  till slut släppte det :) Enda krånglet med det var ju att det slutade med att jag skrev lite för mycket.. ;p

På onsdagen var det sträckläsning som gällde och stor nervositet inför samtalsmetodiken/forumspelet. Var bombsäker på att jag behövde läsa klart en viss bok tills dess för att få ut så mycket som möjligt av det. Boken var som tur var hur bra som helst så den gick att sträckläsa och jag ville inte ens missa en enda sida :) Det var alltså tur eftersom boken inte hjälpte mig det minsta under just det här momentet :p Fast jag tar med mig kunskaperna i framtiden :)

På torsdagen var det heldag i skolan med samtalsmetodik/forumspel. Gick mycket bättre än jag trodde :) Fast fick ut mindre av det än vanligt tror jag.. :s Eller så har jag lärt mig mer än vad jag tror :p Efter skolan fick jag äntligen tag i rektorn på skolan där jag ska göra min praktik så idag var det möte med henne. Vet inte riktigt hur det gick om jag ska vara ärlig :s Ena sekunden kändes det kanon och det kändes som att hon verkligen ville ha mig där medan nästa kändes det skit och som att hon inte alls fattade vad jag hade där att göra... Jaja, det slutade bra i alla fall och jag har praktikplats klar. Känns något bättre och jag hoppas att jag får ut mer än vad jag tror :)

Besök har vi haft i veckan också :) I måndags var Andréas mamma här en sväng, i tisdags kom hon igen tillsammans med sin man. Vi fick då lite hjälp med att koppla kablarna till lampan i vitrinskåpet :) I onsdags kom hennes man och hängde upp vår nya adventsstjärna i vardagsrummet, vi fick äntligen tag i den gigantiska stjärna vi ville ha :) I torsdags var mamma och pappa här. Fixade till mitt arbete, om man fixar en framsida kan man få in de rader man skrev för mycket ;)

Detta blev rätt långt inlägg visst och nu kan jag varken stava längre eller hitta rätt tangenter känner jag, delete används fliigt ;p Skriver om lite annat senare eller imorn, hej så länge :)

 

Jäkla adventsstjärna!

Ingen har väl missat at det var första advent i helgen och det gjorde faktiskt inte jag heller. Var jättefint julpyntat på jobbet så fick riktig julstämning när jag var där :) Innan jag åkte dit i lördags skulle jag och Andréas sätta upp de två stjärnorna och ljusstaken. Trodde vi. Fick upp den ena stjärnan och ljusstaken men den andra stjärnan strulade. Till slut upptäckte Andréas att det saknades en magnet, det satt 4 stycken som skulle hålla ihop den så man slapp knyta. Ruskigt smidigt om det bara funkar :p Så vi slängde oss i bilen och hann precis upp och byta den innan jag började jobba.
Såg att Andréas hade ringt så lite senare på eftermiddagen ringde jag upp för att kolla vad han ville. Tror ni inte att metallbågen som ska hålla uppe stjärnan saknades i den förpackningen! Hur mycket otur kan man ha egentligen?! Så igår åkte vi upp än en gång och fick då bågen från den första vi hade lämnat tillbaka. Så igårkväll skulle Andréas sätta upp den medan jag fixade med maten. Jag hörde att han sa något rätt högt men hörde inte vad men så kommer han ut i köket med bågen i handen. Trasig! Hur kan vi ha sån otur med en adventsstjärna?!?! Helt otroligt. Det funkar i alla fall så stjärnan står i fönstret men känns trist att det ska hända så mycket med en ny sak. Fanns inga fler så vi kan inte åka upp och byta den heller. Får se om Andréas löder den sen eller ifall det får vara såhär nu. Trist är det i alla fall.

Appropå otur så har jag försökt få tag i rektorn där jag ska göra min praktik i typ 2,5 vecka nu men inte fått något svar. Så nyss ringde jag en annan på skolan som jag tänkte kanske visste hur jag ska göra för att få tag på henne. Nämen grattis! Hon har semester! Hur fanken lyckas jag börja ringa precis då?! Hon är tillbaka på onsdag i alla fall så innan veckan är slut SKA jag ha fått tag i henne. Så det så.

 

RSS 2.0