Trött

Ja, nu är jag trött. Inget ovanligt skulle Andréas säga om han var här nu, han tycker nog att jag alltid är trött :p Men jag är en person som har stort behov av sömn och jag har dessutom äntligen insett det. Jag drog mig ju för att gå och lägga mig igår eftersom det kändes så trist att somna ensam, antar att ag gör samma sak nu även att det inte var några problem igår. Flög visserligen högt när Andréas la sig då han slängde sig ner i sängen (ja, det kändes så i alla fall.. :p) och jag hade inte fattat att jag hade somnat så blev livrädd då jag trodde någon annan tagit sig in och lagt sig bredvid mig :p Skönt att öppna ögonen och se att det bara var älsklingen då :)

Varit ute i stugan idag, alltid lika underbart. Jag till och med uppskattar att rensa ogräs i gruset där ute :p Så det var vad jag pysslade med medan mamma och pappa klippte gräset, det såg något mer ansträngande ut måste jag säga.. ;p
Var även skoldag idag och den här kursen känns inte så lite förvirrande. Jag hoppas det klarnar snart annars kommer jag få problem kan jag ju säga..

Valborg imorn då, får se vad som händer, hoppas att det blir bra i alla fall :)

Nu ska jag sluta slingra mig och gå och lägga mig, godnatt :)

 

Biltvätt :)

Ja, idag blev det äntligen av! Jag som tänkt tvätta bilen i flera veckor nu utan resultat :p Så idag åkte jag och pappa och körde avfettning och tvättade min bil samt körde avfettning på deras bil, ojojoj så fint det blev :) Och vattnet blev svart. Men herrejävlar vilket tryck det är i en högtrycksslang! Haha, jag såg nog rätt rolig ut :p
Tur att man inte är rädd för att få lite skit under naglarna :p När vi hade tvättat klart bilen fick vi faktiskt köra avfettning på mina händer också :p Passade på att kolla olja, kylarvätska, spolarvätska och lufttryck samtidigt. Skulle behöva städa bilen invändigt också men det får vänta till ett senare tillfälle.. ;p

Idag började sista delen av den här kursen och den ska behandla civilrätt. Känns som att det verkligen kommer bli något att bita i så borde verkligen anstränga mig för att plugga ordentligt. Just nu känns det som att jag kommer göra det men vi får väl se hur det blir med den saken.. :s

Borde sova nu, ska faktiskt upp vid 7 imorn. Det känns så konstigt dock, Andréas jobbar nämligen över inatt så han slutar inte förrän 2 -halv 3, känns så konstigt att gå och lägga sig själv utan att någon annan är hemma :s Men men, det får ju gå, jag kan ju inte sitta här och vänta halva natten :p Dessutom får jag tänka på det positiva: han jobbar över för att kunna gå hem tidigare på onsdag då det är valborg :) Hoppas att valborg blir bra i år, det blev det förra året men i år skulle jag faktiskt gärna vilja se brasan också, det är ju liksom lite av själva grejen med valborg tycker jag.

Nähä, nu borde jag vika ihop datorn och lägga mig för att sova. Hoppas jag kan det nu bara :)

Godnatt :)

 

Ikväll

Den här kvällen blev inte riktigt som planerat :s Skulle egentligen varit på fest eller krogen just nu men eftersom jag inte mått särskilt bra på hela dagen så blev det inte så. Känns jäkligt trist med tanke på att jag mår bättre nu men det är ju inte mycket att göra åt saken.. Kollar på Lyxfällan med Andréas nu men han behövde en powernap så då satte jag mig här en stund :p Om han inte är för trött sen kanske vi ser Sanningens ögonblick också. Skönt att han inte heller gick ut ikväll, hade varit trist att behöva sitta ensam, jag har tur som har min Andréas :)

Förresten gjorde jag testet med ringen på min syster för att se om det ska bli en pojke eller flicka :) Jag ska ju bli moster igen! :) I september är det tänkt att det ska hända. Hur eller hur så slog jag upp testet på nätet häromdagen för att vara säker på hur det går till. Man trär ett hårstrå eller ett snöre genom en guldring och håller den över vänster handled eller över magen på den som är gravid. Pendlar ringen blir det en pojke och om den rör sig i en cirkel blir det en flicka. Min syster ska få en pojke enligt detta test :) Ska bli kul att se om det stämmer :p Testade faktiskt 3 gånger, två gånger över handleden och en gång över magen, och den pendlade som bara den!

Nähä, nu kanske jag ska skaka lite liv i min sambo ;p

 

Jahaja

Hade en trevlig kväll hos Andréas mamma igår, jättegod mat och trevligt för övrigt också :) Fick ett jättefint halsband av henne. Ett guldfärgat äpple med lång kedja, jättefint :)

Nu idag har jag inte gjort mycket, plockat, dammat och diskat. Får ta resten sen. Får se vad som händer ikväll. Blir troligtvis bara att sitta hemma. Andréas ska ut men jag mår inte särskilt bra idag och har ingen lust riktigt plus att vi har tvättstugan klockan 9 imorn. Så då får jag väl stanna hemma för jag tar mig inte upp till 9 imorn om jag går ut ikväll. Får väl se vad som händer iaf.

Nu är mitt humör på botten igen, känns jäkligt kul måste jag säga..


 

För lätt :s

Ja, idag var det ju dags för salstenta. Vaknade flertalet gånger inatt och drömde att jag klarat tentan så var på väg att slänga mig över Andréas för att berätta. Tills jag insåg att det bara var en dröm. Så gick upp vid halv 7 eller något imorse och mådde skit för att jag skulle ha tentan. Såhär i efterhand undrar jag varför. Tentan kändes nämligen alldeles för lätt. Så pass lätt så jag är livrädd att jag gjort världens missar. Men jag hoppas på det bästa och det känns faktiskt ganska bra, jag är inte hypernervös att jag inte ska klara den i alla fall. Dock kanske jag inte borde varken känna eller skriva detta för jag kommer bli hur besviken som helst om jag inte klarar den, vilket skulle vara bra typiskt när det känns så bra. Nu ska jag i alla fall försöka sluta tänka på den och bara må bra :)

Ikväll ska vi till Andréas mamma och äta lite mat och titta på Talang. Får se hur länge jag stannar, känner mig ruskigt sliten idag. Direkt efter tentan åkte vi ner 6 tjejer och käkade lite lunch, taccobuffé som var jättegott! Sen gick tre av oss en sväng på stan och kikade i affärerna och sen när jag kom hem åkte jag och Andréas iväg och handlade massa grejer. Så egentligen vill jag bara sova nu :p

 

Åh, jävla smartskaft!

Hur smart är man om man sitter ute och solar i vårsolen första gången i 2 timmar?! Inte särskilt och pinsamt nog är jag den idioten. Så ni kan ju gissa hur röd jag är nu.. Fick åka till Apoteket och köpa kylbalsam och hydrokortisonkräm.. Krämen är bara i värsta fall ifall det kliar alldeles för mycket imorn, pallar nämligen inte sitta på en tenta i 4 timmar om det kliar, då tappar jag koncentrationen. Men förhoppningsvis ska det inte behövas.

Fick lite pluggat ute i solen så det var ju bra i alla fall. Så nu har jag läst igenom de flesta rättsfall och nu ska jag gå igenom föreläsningsanteckningarna och övningsuppgifterna lite fort, känns inte som att det går att plugga så mycket på det. Hoppas på att svaren till frågorna imorn på tentan går att hitta i lagboken för då borde jag klara det relativt bra. Kommer det frågor utanför det ligger jag sämre till.. Men men, jag kan inte göra mycket mer nu så det får väl gå som det går. Ska försöka att inte stressa upp mig så jäkla dant men det är ju inte det lättaste. Får små attacker av panik då och då, tur att Andréas finns som kan lugna ner mig lite då, tack älskling :)

Ska se till att sova tidigt ikväll för jag tänkte gå upp vid 6 imorn, inte så lockande men jag behöver den tiden på mig. Men nu är det nog dags att stänga ner internet och kolla igenom alla papper.

 

Vilken värme! :)

Mamma ringde precis, det är 15 grader i skuggan hemma hos dom! Låter hur skönt som helst så jag tror att jag packar ner alla mina papper tillsammans med lagboken och sätter mig i solen där hemma och pluggar efter lunch :) Kanske man kan få lite färg samtidigt :p Hoppas bara på att jag får något pluggat också.. Har inte fått det än men jag har ju i alla fall duschat och gjort mig i ordning och det är ju alltid något ;p

Imorn är ju tentan så ska bli skönt att ha den avklarad sen. Blir förhoppningsvis lite avfirat med lunch tillsammans med gruppkompisarna :) Får se om jag ska jobba sen på lördag, de ringde nyss och frågade om imorn vilket jag så klart inte kan och sen eventuellt om lördags, får se om det behövs och om jag känner att jag fixar det..

Nu ska jag ta mig lite frukost och sen packa ihop mina grejer och cykla iväg :) Ha en skön och solig dag allesammans :)

 

Hmm..

Satt på balkongen över en halvtimme förut och bara glodde för att koppla av lite och få lite luft på samma gång. Tiden gick hur fort som helst och tankarna samma sak, de bara snurrade runt i mitt stackars lilla huvud. Som sagt så känns allt bättre nu iaf så hoppas på att det fortsätter i den riktningen :) Tack Andréas.. :)

Inte fått något pluggat än direkt och vi ska nog sova strax nu men mitt humör är bättre dock, det känns nästan viktigare än att ha pluggat :p Så förhoppningsvis ska jag vara en duktig student och verkligen plugga ordentligt imorn, blev peppad av Marika, tack :) Plus att jag pratade med M och hon hade heller inte pluggat något särskilt. Nu skriker min mage efter något så ska nog ta mig en macka eller något så den lugnar ner sig lite :p

Godnatt allesammans och sov så gott :)


(Hinner inte ens skriva klart inlägget innan paniken över pluggandet väller över mig igen..)

 

Så seg jag blev :s

Kom precis hem från jobbet nu, har jobbat sedan 13. Inte många timmar och det har varit alldeles för lugnt men ändå känner jag med sjukt seg. Visserligen kan det bero på att jag knappt gjort något.. Blev avbokningar och barn som kom senare/skulle hem tidigare så då fick jag också gå lite tidigare, skulle jobbat till 19 annars. Har spelat kubb i alla fall på jobbet och vårt lag vann :) Haha :p Har dessutom träffat två nya barn som jag inte träffat innan så det känns skönt :)

Usch, nu känner jag mig hur trött som helst och mitt humör ligger på botten verkligen. Ingen lust till någonting över huvud taget. Vill bara gå och dra något gammalt över mig, inget känns bra alls.. Istället får jag dock bita ihop och sätta mig med den stora fina lagboken och leta lagar och paragrafer, jippee..

Hej sålänge


 

Ett antal timmar har gått..

..och jag har hunnit med lunch, promenad, sitta och prata och middag. Dock nästan inget pluggande. Okej, ett halvt rättsfall har jag väl gjort så har väl 5 kvar eller något sådant. Åh, så bra det känns! Eller inte. Nu måste jag vekligen sätta fart, blir så himla stressad, ska dessutom jobba imorn så mycket av dagen försvinner på grund av det. Trodde jag skulle ha pluggat bättre under hela kursen men det var kanske lite för höga tankar om mig själv. Finns ju så mycket annat man kan plocka och styra med när man flyttat. Plus bra anslutning till internet så då är det ju lättare att fastna här också. Men nu ska jag stänga ihop datorn och låta den vila från mina fingrar ett tag. Hoppas på att bli klar med alla rättsfall ikväll så jag bara kan läsa böcker och anteckningar på torsdag.
Andréas ska hämta högtalarstativen som han beställt nu så fort han diskat färdigt. Sen ska han nog ligga på golvet och dra sladdarna snyggt i lister. Fasiken också, vi måste ju hinna handla med! :@

Ciao sålänge!

 

Att det ska vara så svårt

Hur svårt kan det egentligen vara att ta tag i att plugga?! Jag har hur dåligt samvete som helst och mer än hälsosam panik, ändå kommer jag inte igång. Tentan kommer definitivt inte gå bra om jag fortsätter såhär. Då kommer jag ångra mig som bara den. Usch. Jag måste verkligen ta tag i detta nu.

 

Vilket vårväder!

Så himla skönt väder det var idag! Gick upp och solen bara sken in i hela lägenheten och det kändes så ljust och fräscht. Det gav mig energi faktiskt för egentligen var jag riktigt trött men fick sån lust att göra något vettigt. Så vi tog tag i att städa. Inte så kul men välbehövligt och skönt efteråt, och det går ju så himla snabbt när man är två! :) Sen åkte vi runt och kollade efter insynsskydd till balkongen och rengöringsmedel till kakelfogar men hittade tyvärr inget vi ville ha.

En sväng förbi Andréas mamma och hennes man blev det också :) De var barnvakt åt Andréas brorsdotter så vi var mestadels ute i lekparken i det sköna vädret.
Åkte förbi mamma och pappa sen och snyltade lite mat också :p Syster och systerdöttrar var där också så blev kvar en stund och tjattrade lite. Skulle ta med mig lite leggings och fler par skor hem nu när det börjar bli bättre väder och det kan användas men det glömde jag såklart. Får se till att komma ihåg det nästa gång. Längtar så himla mycket till sommaren och solen nu!

Sen middag och TV-kväll i soffan för vår del, det är lagom mysigt det, jag behöver inte särskilt mycket mer. Nu börjar det dock bli dags att sova, Andréas sover redan så sött här i mitt knä :)

 

Så pinsam jag är!

Idag har varit en toppendag! :) Först föreläsning i skolan som var helt okej och sen följde M med mig hem och stannade här ända till halv 7 ikväll :) Hur kul som helst! Vi fixade varma mackor till lunch och sen såg vi film ("Linas kvällsbok" och "Underbar och älskad av alla"). Efter det var vi så sega så vi tog oss en hyfsat lång promenad :) Var riktigt kul att ses utanför skolan igen och lära känna varandra ytterligare, hon är verkligen en toppentjej! :)

Käkade lite hos mamma och pappa ikväll och hälsade sen på farmor :) Var jättelänge sedan eftersom det varit rätt mycket och jag har varit förkyld (smittorisken). Verkade som att hon blev glad över att träffa mig i alla fall :)
Följde sedan med mamma och pappa för att handla lite på Willys. Det var här det pinsamma inträffade. När jag började packa ner mina varor tänkte jag inte alls på att mina föräldrar pratade lite väl mycket med kassörskan utan jag stod helt i min egna lilla värld med mina tankar. Helt plötsligt tränger dock kassörskans röst igenom in i min värld "Ja, vad ska vi göra om hon inte vill betala?". Mitt stora pucko! Jag hade alltså packat upp varorna på bandet och sedan packat ner dom i påsar men inte haft en enda tanke på att jag skulle betala! Som tur var så blev inte kassörskan sur utan hon skrattade mest åt mig och jag bad riktigt ordentligt om ursäkt och skämdes som bara den.. En rätt komisk situation och jag känner mig som ett fån men jag kan i alla fall skratta åt det :)

Nu är det dags att sova, har sovit alldeles för lite de senaste nätterna så det ska bli jätteskönt :)

 

Jaaa!

Var nyss och hämtade tentan och gissa vad? Jag klarade den!! Så jäkla skönt det känns, det gjorde verkligen min dag! Hela dagen känns så där härlig nu, solen skiner och hörde nyss några fåglar utanför balkongen :) Toppendag verkligen!
Nu ska jag ta tag i att dammsuga och förhoppningsvis plocka undan lite och få lite pluggat. Sen åker jag hem till mamma och pappa och äter. Ska iväg en sväng och inhandla lite grejer också så blir nog kvar där ett tag ikväll.

Ciao :)

 

Så sur man blir..

Jag väntar just nu på att få svar på två tentor och en inlämningsuppgift. Strulade till sig lite så det är därför jag väntar på så många saker men skitsamma. Grejen är den att den senaste tentan vi skrev är jag supernervös över och i fredags kom det ut ett meddelande på disco (en websida genom skolan) att den skulle komma tillbaka på fredagen, senast på måndag. Så i fredags var jag så klart tvungen att åka förbi skolan och kika men den hade självklart inte kommit. Så nu har man gått och väntat tills idag och vetat att det är domedagen men när man väl är i skolan har den fortfarande inte kommit! Blir så himla sur, det strular alltid till sig såhär med allting hela tiden känns det som. Jag vill ha svar på min tenta nu!! Förhoppningsvis är det andra jag väntar på också med men det vet man ju aldrig. De skulle jag förresten från början fått svar på för 2-3 veckor sedan, väntan är lång kan jag ju säga...

Idag har jag i alla fall äntligen tagit tag i att vika all tvätt och få in den i garderoberna :) Blev visst väldigt skrynkligt av att få ligga i några dagar men det gick bra ändå, tackar för blomsprutan :p Pappa bytte till sommardäck på min bil idag också så nu kan man åka utan att få bullerskador :p
Nu kommer snart Andréas, hoppas han är lika trött som jag är så v i går och lägger oss med en gång..

 

Störtskön!

Imorse fick jag försöka ta mig upp tidigare än vad jag är van vid på söndagar. Var inte särskilt roligt med tanke på att jag bara sov 6 timmar i natt, jag behöver mer sömn! Men i alla fall så var det värt det. Åkte till kyrkan på familjegudstjänst eftersom Ellen skulle vara med och sjunga, hon går nämligen på kyrkans barntimmar. Så då är det ju klart att man vill följa med och titta :) Hon var hur duktig som helst och så himla söt. Och inte minst störtskön! Det var nämligen så att när de sjungit färdigt en av sångerna så börjar hon applådera (vi brukar nämligen göra det när hon sjunger hemma för oss), fast i kyrkan applåderar man ju inte riktigt på det sättet.. Förutom idag, Ellen lyckades få med sig hela kyrkan i applåden, haha, och jag låg dubbelvikt av skratt, snacka om störtskön! :) De fortsatte faktiskt applådera efter andra sånger efter det också, Ellen kanske införde en ny tradition? :p Sen var det dags för korv, ansiktsmålning samt en åktur med häst och vagn :) Sen åkte vi hem och tog en fika/lunch med smörgåstårta, mums! Lekte en liten stund också, Eller var så himla söt med svart "nos", morrhår och en fjäril på kinden :) Så ni kanske kan tänka er att det var värt lite för lite sömn ;)

Nu är jag hemma igen, får se vad som händer resten av dagen och kvällen, blir nog bra :) Borde ta tag i att vika lite tvätt men har absolut ingen lust.. Oj, "Rent hus" går visst i repris på 4:an nu, då blir det ingen tvätt vikt :p

Ciao sålänge!

 

Dansshow :)

Ikväll blev det dansshow med flickorna :) Jag, Anna och Marika alltså :) Var hur kul som helst! Verkligen en bra idé Marika kom med. Alla var skitduktiga och den enda killen som var med dansade en superbra pardans, tänk om någon kunde dansa så med mig? ;) Var skönt att komma iväg lite och få träffa lite folk. Efteråt var vi alla lite hungriga så gick och delade på en pizza. Ojojoj, vilka matematiska problem det kan bli när man ska dela 2 pizzabitar på 3 ;p (Du är så himla go Marika!)
Sedan åkte vi hem till Anna och kollade på film, "Illusionisten". Den var verkligen hur bra som helst, jag bara älskade den! Har en känsla av att den kommer att ses igen :) Satt och pratade lite också, jättemysigt att träffa tjejerna. Så med andra ord har det varit en toppenkväll som jag gärna gör om :)

Nu är det nog dags att nanna kudden i alla fall, känner mig trött. Jag och Andréas var ju duktiga och tvättade idag också :p Får ta tag i att vika ihop allt imorn.. Usch, så segt :( Godnatt!

 

2 år :)

Idag har jag och Andréas varit tillsammans i 2 år :) Det känns längre med samtidigt har tiden gått jättefort :p Är fortfarande kär och lycklig i alla fall och det är det enda som spelar någon roll för mig :) Lagade smaskig middag tillsammans ikväll: hasselbackspotatis, fläskfilé, tzatziki och sallad, mums! Blev riktigt gott så det var värt all väntan. Mest slappat framför TV:n ikväll annars men det har varit jätteskönt! Fick en helt fantastisk bukett med röda rosor i en vas och en supersnygg lampa, så nu har vi ljus i köksfönstret också :) Har varit en himla bra dag men nu är jag trött.

Klumpedunsen

Det är nog jag. Jag vet inte vad som hänt, men både igår och idag har det varit som att jag gått i sömnen valda stunder under dagarna. Igår kom jag tillbaka till skolan efter lunchen och tänkte gå till några i klassen som stod ute och rökte. Sneddade över en typ av refug (2 trottoarkanter med grus emellan) precis utanför skolan och gick och störde mig på en parkeringsskylt, Helt plötligt trampar jag snett på kanten av refugen och faller, fångade dock upp fallet jäkligt bra men såg otroligt dum ut. Lyckat.
Sedan idag skulle jag gå ut från en sal vi hade varit i och pratar med några som går lite snett bakom vilket innebär att jag inte tittar vart jag går och, oops där stod visst en stol. Smidig igen. Sen när jag skulle lämna rummet vi haft spegling i säger jag hejdå till läraren och ska sen skynda mig ut och dundrar rätt in i en liten whiteboardtavla. Ett under att jag inte skadat mig känns det som. Nu hoppas jag på förändring och att jag inom en snar framtid börjar se mig för vart jag sätter fötterna.

För övrigt fattar jag inte varför jag stressade upp mig så otroligt inför samtalsmetodiken vi hade idag, den gick ju helt okej :) Visserligen behövde jag inte vara samtalsledare utan "bara" spela rollen som kurator vilket faktiskt nog var något enklare även om det var svårt. Hamnade ju ett ganska svårt dilemma angående den yrkesroll jag hade samt relationen till klienten eller vad man ska säga. Dessutom kunde det varit bättre med lite mer bakgrundsfakt angående vår relatio. Men vi var i alla fall två som stod på samma sida och ville samma sak, den stackars samtalsledaren/handläggaren var ju alldeles ensam och motarbetad :( Nu i efterhand ångrar jag dock att jag inte tog chansen att vara samtalsledare för jag tror att det är en otroligt bra erfarenhet att verkligen provat på det och suttit i en riktigt jobbig situation som man kan hamna i sen. Men gjort är gjort och jag får ta tillvara på de erfarenheter jag kan :)

Nu börjar det nog bli dags att sova känner jag, är rätt trött. Känns bra att ha haft relativt bra rutiner denna vecka på sömnen. Godnatt :)

 

Usch usch usch..

Jag borde verkligen plugga lite.. Fel, jag MÅSTE plugga! Imorn ska vi ha samtalsmetodik och basgruppsspegling.. Speglingen känns helt okej för en gångs skull men samtalsmetodiken känns jättesvår och jättejobbig.. Ska ha rollspel som handläggare och typ biståndssökande, handläggaren ska meddela på ett bra sätt varför utfallet blir som det blir, med stöd av lagrum. Usch så svårt det känns, blir så himla illamående bara av att tänka på det! Så jag borde sätta mig och titta på fallen och hitta några lagrum, måste ju vara beredd på att vara i båda rollerna, usch! Just nu känner jag bara för att stanna hemma imorn.. Förhoppningsvis känns det dock bättre när det väl är avklarat..

Träffade Marika idag, blev en promenix och en pratstund hemma hos oss :) Ses så sällan nu för tiden så jag uppskattar verkligen när vi väl gör det :) Får se om vi kanske går på dansuppvisning i helgen :)

Nä, nu ska jag försöka få något gjort så jag kan lugna ner mig lite inför imorn. Snart dags att sova också känner jag..

 

Lite mer ordning

Ja, idag har jag äntligen fått in mina kläder i garderoben :) Är inte så himla nöjd med lösningen men det får gå, man är väl lite bortskämd :p Nu slipper jag i alla fall ha trådbackssystem och en gigantisk IKEA-påse med kläder i på golvet i sovrummet :p

Och inflyttningspresenter än så länge är en kaffebrygg, en micro, två krukväxter och tre ljuslyktor, det kan nog bli ett hem här med så småningom :)

Har varit i skolan idag, föreläsning om socialförsäkringar vilken jag trodde skulle vara hur tråkig som helst men till min förvåning var den faktiskt rätt intressant :) Så ringde jobbet under tiden så fick ringa upp när jag slutat och då visade det sig att de hade två turer lite längre fram att ge mig så det känns skönt :) Tjäna lite extrapengar :) Dessutom var det lite kortare turer så det känns ännu bättre, då har jag ju tid för plugg de dagarna också. Sen om jag lyckas ta tag i pluggandet så mycket som jag borde återstår att se.. Men jag har i alla fall tiden och jag vet med mig att jag MÅSTE plugga, ena turen är nämligen precis innan min socialrättstenta..

Måste stolt berätta att jag lagade det mesta av maten här hemma idag. Tänka sig! Jag! Som är helt bortkommen i ett kök, speciellt vid en spis :p Blev i alla fall riktig hemmagjord potatismos, korv, rivna morötter och gurka :) Smarrigt värre :p

Klockan är bara straxt efter 10 men jag känner mig helt död så hänger nog på Andréas i säng nu skulle jag tro, är ändå inget kul att sitta uppe själv. Hoppas på en god natts sömn och en bra dag imorn, godnatt :)

 

Lite trött känner jag

Ja, nu är jag hemkommen från jobbet i alla fall. Tog en promenad hem till mamma och pappa innan jobbet och åk med dom, hur skönt som helst att komma ut lite. Sen gick jag och jobbade i 7,5 timmar, var hur kul som helst även att det var jobbigt också :p Gick hem till mamma och pappa igen sen och lämnade matlådan jag lånade av dom, passade på att ta mig en micropirog också, vårt kylskåp är fotfarande jäkligt tomt :p

Nu är jag hemma i alla fall :) Känns konstigt att säga hemma om något annat än det som varit ens hem i närmare 21 år men man vänjer sig nog snart. Andréas håller på att dra igång ett avsnitt av Extra extra så ska vi glo på det och bara mysa :) Känner mig lite sliten efter dagen så ska bli rätt skönt att ta det lite lugn nu bara.

Min goda vän A har gått någon slags modevisning ikväll, surt att jag inte kunde komma och kolla men jag höll tummarna för henne och vet att det gick toppen :)

Nähä, nu ska jag slita mig från datorn :p (Andréas har fixat trådlösa internet till min laptop nu så kan börja använda den istället för att sno hans :))

 

 

Detta gick ju bra :)

Ja, sov faktiskt jättebra första natten här :) Synd att det inte finns mörkläggningsgardiner som är 2,4 meter bara så man slapp ljuset. Men det löser vi väl på något sätt så småningom :)

Nu är det snart dags att börja dra sig mot jobbet, ska äta lite frukost först här och sen promenera hem till mamma och äta en mini-lunch, behöver ordentligt med mat :p Och vår shopping blev inte så stor igår på den fronten :p Sen är det bara till att slita fram till halv 10 ikväll, det blir nog bra :)

 

Första natten i nya placet :)

Ja, nu är klockan rätt mycket och det är snart dags för att sova första natten i nya lägenheten :) Har flyttat hela dagen så känner mig rätt sliten måste jag erkänna. Känslorna inför flytten idag har varit delade, det har både känts toppen och botten men just nu känns det bra och det ska bli så himla skönt att få krypa ner och sova :) Har dessutom inte sovit så mycket med Andréas på sistone så det ska verkligen bli mysigt :)
Känns skönt att ha fått någorlunda ordning på en hel del, det börjar liksom kännas lite mer som ett hem. Blir ännu bättre när vi får upp lite tavlor och sånt också.

Och imorn ska jag jobba. Känner mig som världens idiot som sa ja med tanke på allt som ska göras och eftersom jag känner mig helt död. Skönt att det är ett kvällspass dock så jag slipper gå upp tidigt :p Fast med tanke på pengarna det ger mig och att jag inte varit inne och jobbat på evigheter så känns det ändå bra :) Saknar faktiskt att jobba, inte bara för pengarna utan för känslan av att man gör något och att det kan betyda så himla mycket för en annan människa, den känslan gillar jag :)

Nähä, nu ska jag väl inte sitta här längre, godnatt :)

Haha! Skulle precis spara inlägget när Andréas kom ut ur duschen och bad mig hämta golvskrapan till badrummet. Så jag gick och började leta i köket och han öppnar badrumsdörren. Sen var det kört. Haha, brandlarmet sitter precis utanför och gick igång av ångorna från duschen, snacka om känsligt! Säkert populärt hos grannarna att lyckas få igång brandlarmet den här tidpunkten på dygnet :p Andréas fick av det som tur var iaf så nu kan örona få vila igen. Hmm.. Jag kan inte säga att jag är jättesugen på att duscha här.. :p

 
Jaja, godnatt :)
 
 

RSS 2.0