Min bil ;D


Sådär, nu har jag äntligen köpt mig min bil, känns verklligen toppen :D Tråkigt bara att det är något fel vid tanken någonstans.. :s Ska fråga om A:s pappa kan titta på det och se vad som är fel, först trodde vi att tanken läcker men nu är vi inte riktigt lika säkra på att det är så illa längre.. Så hoppas på att det inte är dyrt att fixa :) Längtar som fan tills jag får mitt körkort nu !! :)


Jaha, annars har det varit lugnt i helgen, var på gårdsauktion igår vilket var rätt kul :) Kändes som att man var tillbaka på en aukion i Backhorva med Emil i Lönneberga :p Haha, det såldes en brödspade och en kolsyrespruta så man kände igen sig :p
Jag och pappa skrattade inte så lite när en man bjöd 1000 kr på några stolar så hör man en kvinna längre bak ropa "1 200" så vänder sig mannen om och ropar "Du ska ju inte bjuda över MIG!" Haha, så det var hans fru eller liknande :p Hade kunnat bli rätt kul om de hade fortsatt :p Så när han fått stolarna ropade han till henne igen "Du kan komma med plånboken nu!" :p Haha :)


A kom och mötte mig igår och så när vi möts säger han:
"Vad fin du är, det ser ut som att du har massa nytt på dig ju. Och så de där fula skorna, vad fina de är, eller nej förresten det kan jag ju inte säga för det tycker jag inte"
Man tackar och bockar :) Förstår inte vad det är för fel med skor som är röda, gula och orangea? Kan någon svara på det? Jag tycker de är superläckra :)


Och T kommer hem på torsdag, längtar som fan efter henne!!! :)

Läskigt värre.. :s

Usch, ska köpa bil idag ju.. Känner mig så himla nervös.. Tänk om det är ett dåligt köp? Eller det är det väl inte men tänk om jag verkligen inte har råd att ha den sen? Fast det måste jag väl ändå ha, eller..?

Mest nervös är jag för att jag ska kugga första uppkörningen och ha en bil som får stå och vänta i evigheter.. Nej, det får inte hända. Usch, jag mår verkligen illa av allt det här :s Kunde inte somna i natt så sov väldigt länge idag. Måste egentligen hem och hjälpa mamma med min systerdotter.. Hon är verkligen världens sötaste ;)

Skriver mer sen om hur det har gått, då kommer det förhoppningsvis bild också :)

Ciao ;)

Äntligen sommarvärme :)

Både igår och idag har det varit världens sommarvärme, hur härligt är inte det?! :D
Kollade på möbler tillsammans med A och hans mamma igår, skulle hitta lite till det renoverade rummet tänkte vi :p Skulle köpa golv också men det hade ju självklart utgått och här hemma saknas det ca 1 kvadratmeter, det känns ju jävla kul... Men men, tror hans mamma skulle ringa tillverkaren och fråga om det finns några andra återförsäljare som möjligtvis kan ha lite kvar, hoppas hoppas :)

Senare igår kväll blev det fika hos M, alltid lika kul att träffa henne :) Satt och pratade om allting och hon hade bakat supergoda kanelbrownies ;) Mums! Lånade Kirre-böckerna av henne, har hört att de ska vara vrålbra men tyvärr har jag inte läst dem än, så nu blir det ändring på det. :)
Iofs är jag något så syndigt beroende av Jonas Gardell nu, läste först ut "En komikers uppväxt" och jag fullkomligt älskade den...! Så nu håller jag på med "Ett ufo gör entré" och sen är det bara "Jenny" kvar i den triologin :p M berättade att hon sett Jonas Gardell live när han läste första kapitlet ur "Ett ufo gör entré" för dem, just nu hade jag gett vad som helst för att få ha varit där... Men men, kommer kanske en chans i framtiden, vem vet? ;) Jag beundrar hans sätt att skriva på, hur han förklarar och hur han verkligen återger allt, inte bara det som händer utan även det som personerna känner och tänker, allt är så himla rätt..!! Jaja, ska inte svamla mer om det nu då tröttar jag nog ut alla.. :p

Ska snart dra mig hemåt tror jag, måste göra mig i ordning hos A först bara för vi har inget varmvatten hemma förrän efter klockan 1 :( Typiskt.. :p Har faktiskt t.o.m. satt en post-it lapp på dataskärmen där det står "GÖR DIG I ORDNING!!" Jag skulle ju faktiskt kunnat glömt det annars så då är det toppen med små minneslappar ;p

Ska nog kanske följa med och hämta min underbara systerdotter på dagis sen, hon ska vara hos oss tills imorn kväll eftersom min syster och hennes sambo ska till Stockholm, det blir nog toppen :) Förhoppningsvis möter jag och pappa upp dem i Åtvidaberg och hämtar hem min bil på samma gång :p Iofs är den inte min än, ville bara se hur det såg ut när jag skrev det :p Ska bara ringa säljaren och höra lite saker först :)

De senaste dagarna har jag bara spelat Joakim Thåström - Fanfanfan, helt underbar låt :) :) :)

Blixtar och dunder ^^

Alltså, helmysko. Blixtrade och dundrade en hel del i natt vilket jag för det mesta brukar tycka är vrålmysigt :) Så skönt att kura ihop sig i en filt och bara lyssna på när regnet nästan slår sönder taket och himlen lyses upp av blixtarna :)
Om det inte blåser halv storm d.v.s. för då tror jag att ett stort träd ska ramla in genom taket och hälsa på mig. Och den sortens påhälsningar gillar jag inte. Brukar iofs tänka att jag kommer höra när grannens hus brakar för det står närmare skogen och sen kan jag lugna ner mig lite men iaf, blixtar och dunder var jag inte rädd för.

Men något har hänt.
De två gånger som de blixtrat ordentligt under tiden jag och A varit tillsammans har jag dragit täcket över huvudet om natten, hur barnsligt är inte det ?! Så nu tycker jag att det är superläskigt och kniper ihop ögonen så fort jag bara kan, helst skulle jag nog vilja skrika också men lyckas på något sätt mitt i tumultet att kväva det..

Haha, det är ju faktiskt så att man skulle kunna skratta ihjäl sig när man vaknar på morgonen och inser vilken jäkla barnrumpa man är !

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för sen kommer systrarna och hämtar mig så ska vi shoppa morsdag-present :)

Ciao!

Projekt renovering: KLART!

Jag och A började renovera hans rum i torsdag, optimistiska som vi var trodde vi att det skulle ta max 2 dagar.. Fy helsike vad fel vi fick..!
På torsdagen spacklade han och sen slipade vi och grundmålade. När vi äntligen var klara efter flera timmars slit inser vi att färgen har krackelerat överallt, och då menar jag verkligen överallt!! Dessutom hade tapeten lossnat och typ stod rakt ut på massa ställen (trots att den redan var målad på för några år sedan). Då var den dagen förstörd.

Så på fredagen åkte vi upp till färgbutiken och pratade med dem, inget fel på färgen tydligen så vi fick allt stå för det själva. Tack vare att tydligen varenda människa i hela Västervik skulle handla färg på fredagsförmiddagen höll jag på att komma för sent till jobbet. Medan jag slet på jobbet slet A hemma, han rev ner all tapet (vilket tydligen inte är så roande då det lossnade typ 5x5 cm åt gången) och ringde och styrde.

Så på lördagsförmiddagen kom några hans pappa känner och bredspacklade hela rummet, snacka om tur..! Sen kunde det inte göras mer då (hela dagen hade ju dessutom typ gått så..)

Så sen på söndagen fick vi börja slipa och sen måla. Jag var faktiskt imponerad av min målartalang, jag trodde inte den existerade :) Utbrast dock några gånger "Jäklarns, jag slant och målade i taket! Det går nog tvätta bort sen" så nu får vi måla lite med takfärg i taket också :p
Eftersom spacklet sög åt sig så dant av färgen höll vi på att bryta ihop igen då vi trodde att färgen inte skulle räcka till att måla två gånger men vi hade tur och nu efter 4 dagar är det äntligen KLART :D

Skulle möblera idag.. Jobbig som jag är kan ju inte sängen stå under fönstret eftersom någon då får ligga med 5 cm av kroppen under fönsterbrädan, det vägrar ju jag göra såklart.. Då kan man ju tänka sig att jag skulle kunna sova på andra sidan (vilket är rätt sida med tanke på hur vi alltid sover) men det går ju inte för då kan jag ju ramla ur :p Åh, vilka problem jag har..! ;p Sen såg det tomt ut där och tomt ut där och jag kunde inte hjälpa till att flytta skrivbordet utan stod bara och höll för öronen för det hemska oljudet :p

Nu är dock allting på plats och jag är nöjd :) Det ser bra ut tycker jag :) Nästa helg blir det förhoppningsvis nytt golv och lister ;D

Har precis väntat in A:s mamma och hennes man som kom hem från Grekland :) De hade köpt en superfin svart väska med vita prickar på, då blev jag glad :) Fick även de saker jag köpte från taxfreen: en Björn Borg väska, sminkborstar och Hugo Boss Woman som luktar supergott :)

Nu ska jag sova, godnatt!



image2

Åhh, vad trött jag blir...

Sitter här vid världens segaste dator som verkligen inte vill gå snabbare än minimum så alla sidor tar en evighet att ladda.. Här sitter då jag och ska försöka jämföra bilförsäkringar, kul. Det räcker ju dessutom inte med att datorn är seg utan sidan jag kollar på måste ju strula hela tiden också så jag får sitta och skriva in alla uppgifter 100 gånger.

Det positiva dock är ju att jag faktiskt har hittat en bil som jag tror jag vill ha :) Ska bara fixa körkortet först.. :p Var och tittade på bilen igår och provkörde och så och den verkar toppen trots att den är 15 år gammal :p
Tror inte jag kan hitta en billigare och bättre bil så det är nog bara till o slå till ;)

Blir dessutom galen av att öppna mailen och inse att jag har 36 olästa meddelanden, dra åt skogen vilken tid det tar här hemma!! Dessutom var många såna som man inte bara kan radera utan att läsa så det är ju ännu värre :p Men ska inte klaga på att folk mailar även om de vore trevligare att de skrev något personligt istället för massa kedjebrev.. Kan iofs inte klaga på det heller eftersom jag själv inte gör det.. Rackarns..
Nähe, nu ska jag nog se lite på TV tror jag och sedan läsa lite av den magnifika Jonas Gardell :)

Jahaja :p

Då har man fixat sig en blogg nu då, fixade det helt utan M:s hjälp :p Haha, för det var visst sååå svårt upptäckte jag :p
Har precis spelat lite monopol med älsklingen nu, fy fan vad bra det gick !!!! För honom alltså.....

Jahaja, då ska man väl hem och proppa i sig massa tacos nu så man ser ännu mer gravid ut :p Älsklingen har precis dokumenterat det med kameran. ;@

Får hoppas på att jag skriver något snart igen ;p

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0